دیگه کاچی رو چرب و چیل درست نکن | آموزش درست کاچی مقوی بدون روغن + ویدیو
کاچی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که معمولاً با آرد، شیر، شکر و روغن تهیه میشود. اما اگر به دنبال یک کاچی رژیمی و بدون روغن هستید، میتوانید از این دستور تهیه استفاده کنید.
:
کاچی یکی از دسرهای سنتی ایرانی است که معمولاً با آرد، شیر، شکر و روغن تهیه میشود. اما اگر به دنبال یک کاچی رژیمی و بدون روغن هستید، میتوانید از این دستور تهیه استفاده کنید.
مواد لازم:
- آرد قنادی یا آرد گندم: 6 قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل: 2 قاشق غذاخوری
- کنجد سفید: 2 قاشق غذاخورینکات:
- برای اینکه کاچی شما غلیظتر شود، میتوانید از آرد بیشتری استفاده کنید.
- اگر کاچی شما خیلی سفت شد، میتوانید به آن کمی آب اضافه کنید.
- برای اینکه کاچی شما خوشطعمتر شود، میتوانید به آن مقداری خلال بادام یا پسته اضافه کنید.
- نبات: 1 کیلوگرم
- زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه:
- نبات را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود، سپس به آن گلاب اضافه کنید.
- روی آن زعفران بپاشید.
- آرد، پودر نارگیل، کنجد و نشانسته ذرت را مخلوط کنید و تفت بدهید.
- شهد نبات را کم کم به آرد اضافه کنید.
- کاچی را روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شود.
- منبع ویدئو: ثنا بانو