پیشنهاد طلایی ابن سینا برای کاهش فشار خون و قند خون | با این نسخه شفا بخش فشار خون و دیابتت رو تنظیم کن
مهم ترین چیزی که می توانید برای کاهش سدیم انجام دهید این است که کمتر غذای فرآوری شده مصرف کنید. این معناست که شما باید از غذاهایی که در قوطی، جعبه، شیشه و کیسه فروخته می شوند، جلوگیری کنید. همچنین باید کمتر در رستوران ها غذا بخورید. برای کاهش میزان سدیم دریافتی، میوهها، سبزیجات و گوشتهای تازه یا منجمد بخرید.
علاوه بر تغییر سبک زندگی، مصرف بسیاری از مواد غذایی نیز میتواند به کنترل و درمان فشار خون شما کمک کند. از این درمانهای خانگی میتوان به مصرف زرشک برای فشار خون بالا، کاهش سریع فشار خون با آبلیمو و مصرف سیر ترشی و فشار خون اشاره کرد. توصیه میکنیم حتما اینها را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
زرشک سرشار از آنتیاکسیدانی به نام آنتوسیانین، نوعی فلاونوئید است. اخیرا محققان، یک مطالعه بزرگ بر روی بیش از ۳۴۰۰۰ فرد مبتلا به فشار خون بالا انجام دادند. نتایج نشان داد، کسانی که بیشترین میزان مصرف آنتوسیانین را در روز داشتند، احتمال کاهش خطر فشار خون در آنها ۸ درصد بیشتر بود. همچنین میتوانید از آب زرشک در قالب اسموتی به عنوان یک میانوعده استفاده کنید.
آبلیمو نیز که از لیموترش تهیه میشود، دارای ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی (اسید سیتریک و فلاونوئید) است که با کاهش فاکتورهای خطر بیماریهای قلبی مانند فشار خون بالا، میتواند به حفظ سلامت قلب شما کمک کنند.
سیر ترشی علاوه بر سیر، دارای سرکه نیز هست که به دلیل خاصیت ادرارآوری آن میتواند به کاهش لحظه ای فشار خون کمک زیادی کند. سیر یک آنتیبیوتیک طبیعی و ماده غذایی ضد قارچ است. ماده اصلی فعال آن آلیسین است که مزایای زیادی برای سلامتی دارد.
دانه های کدو تنبل منبع غنی از مواد مغذی مهم مانند منیزیم، پتاسیم و آرژنین (یک اسید آمینه مورد نیاز برای تولید اکسید نیتریک که برای شل شدن رگ های خونی و کاهش فشار خون ضروری است) برای کنترل فشار خون هستند.
لوبیا و عدس سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، منیزیم و پتاسیم هستند که به تنظیم فشار خون کمک زیادی میکنند. مطالعهای بر روی ۵۵۴ نفر نشان داد که در اثر جایگزین کردن حبوبات بهعنوان پروتئین گیاهی بهجای گوشت قرمز، بیماران توانستند خیلی سریعتر سطح فشار خون خود را کنترل کنند. پیشنهاد میکنیم در قالب سوپ یا آش این مواد غذایی مفید را مصرف کنید.
پسته بسیار مغذی است و به دلیل داشتن پتاسیم بالا مصرف آن برای حفظ سلامت قلب و تنظیم فشار خون اهمیت دارد. مطالعهای اخیرا نشان داد که در بین انواع مغزجات، مصرف پسته بیشترین تأثیر را در کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک دارد. سعی کنید روزانه ۲۰ تا ۳۰ گرم پسته بخورید.
هویج دارای ترکیبات فنلی زیادی مانند اسیدهای کلروژنیک، کوماریک کافئین است که به اتساع عروق خونی کمک میکند و التهاب را کاهش میدهد. در نتیجه مصرف روزانه یک تا دو عدد هویج در کاهش فشار خون موثر است. اگرچه میتوان از خوردن هویج بهصورت پخته یا خام لذت برد، اما مطالعات نشان دادهاند که به شکل خام برای کاهش فشار خون موثرتر است.
کرفس یکی از سبزیجات محبوب است زیرا اثرات مثبتی بر تنظیم فشار خون دارد. این ماده غذایی حاوی ترکیباتی به نام فتالید است که به اتساع رگهای خونی و کاهش سطح فشار خون کمک میکند. مطالعهای اخیرا نشان داد که مصرف منظم ۵۰ گرم کرفس پخته شده یا خام میتواند تا دو درجه فشار خون را کاهش دهد. البته میتوانید روزانه یک لیوان آباسفناج مانند چغندر سرشار از نیترات است. همچنین مملو از آنتیاکسیدانها، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است و بههمیندلیل برای افرادیکه فشار خون بالا دارند انتخابی عالی محسوب میشود. در مطالعهای بر روی ۲۷ نفر، کسانی که روزانه ۵۰۰ میلیلیتر سوپ اسفناج به مدت ۷ روز مصرف کردند، در مقایسه با افرادیکه سوپ مارچوبه مصرف کردند، کاهش قابل توجهی در فشار سیستولیک و دیاستولیک نشان دادند.