با این ترفند همیشه انار تازه و خوشمزه داری | ترفند طلایی نگهداری و ذخیره انار که کمتر کسی میدونه
با نگهداری صحیح انار، حالا می توانید در تمام سال از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. با رعایت تکنیک های صحیح می توانید مدت زمان ماندگاری انار را افزایش داده و آن را تازه و آبدار نگه دارید.
چه قصد داشته باشید یک انار کامل را نگهداری کنید و یا دانه های آن را، نکته مهم تعیین شرایط مناسب مانند دما، رطوبت و تهویه است. شما میتوانید انارهای ذخیره شده را دوباره به حالت طبیعی خود برگردانید و به روش های خلاقانه ای از آن استفاده کنید که طعم تازهای به دسر و غذاهای شما میبخشد.
انار، میوه ای خوشمزه، و سرشار از مواد مغذی است. اما ممکن است بعد از خرید زود پوسیده شود. با این ترفندها میتوانید انار را تازه و خوشمزه ذخیره کرده و برای مدت زمان بیشتری از آن استفاده کنید.
نگهداری و ذخیره انار برای مدت طولانی
انتخاب انار رسیده
در حین خرید انار، ابتدا آن را به آرامی فشار دهید. یک انار رسیده باید سفت و خیلی کم نرم باشد، مانند یک آووکادوی رسیده. یک انار رسیده باید رنگ قرمز عمیق و و مایل به قهوه ای داشته باشد. انارهای رنگ پریده یا دارای لکه های سبز نخرید. پوست انار باید صاف و براق و بدون لک و ترک باشد.
یک انار رسیده باید نسبت به سایزش سنگین باشد که نشان میدهد آبدار است.
شست و شوی انار
یک کاسه را با آب خنک پر کرده و انارها را درون آن بریزید. اجازه دهید آب هر گونه کثیفی را پاک کند. میتوانید از یک برس نرم برای تمیز کردن پوستش استفاده کنید. حالا آن ها در زیر آب جاری بشویید.
برداشتن پوست بیرونی
برای آماده سازی انار باید پوست بیرونی را بردارید. با بریدن تاج انار کار را آغاز کنید، سپس پوست را از بالا به پایین بکشید. حالا هر تیکه را وارونه کرده و با یک قاشق روی آن ضربه بزنید تا دانه ها درون ظرفی که زیر آن قرار داده اید بریزند.
همچینین می توانید قسمت های جدا شده انار را در یک کاسه آب فرو ببرید و دانه ها را به آرامی در زیر آب جدا کنید.
دانه های انار را جدا نگهداری کنید
وقتی صحبت از نگهداری انار میشود، بیشتر آن را به صورت دانهای ذخیره میکنند. پس از جدا کردن دانهها از انار، بهتر است آنها را جداگانه نگهداری کنید تا تازه بمانند.
دانههای انار رطوبت ترشح میکنند که میتواند میوههای دیگر را خیس کرده و ماندگاری آنها را کاهش دهند. چند ظرف کوچک سوراخ دار یا کیسههای مشبک بردارید، آنها را با دانه های یاقوتی پر کنید و جدا ذخیره کنید تا آبدار مانده و طعم آنها حفظ شود.
دمای مناسب برای نگهداری انار
انارها ترجیح میدهند در یک محیط خنک و ثابت (۴ تا ۱۰ درجه سانتیگراد) بمانند. این بدان معناست که نگهداری آنها در یخچال خوب است. با این حال، مراقب باشید که انار را در دمای کمتر از (۰ درجه سانتیگراد) نگهداری نکنید.
رطوبت انار
انارها ممکن است پوست سختی داشته باشند، اما در واقع رطوبت داشته و شکننده اند. این میوه رطوبت متوسط در حدود ۵۰ تا ۷۰ درصد را ترجیح میدهد. رطوبت بیش از حد باعث کپک میشود، در حالی که خشکی زیاد، باعث خشک شدن انار و از دست دادن آب آن خواهد شد.
از نگهداری انار در نزدیک منابع رطوبتی مانند سینک یا یخچال با رطوبت بالا خودداری کنید.
تهویه مناسب برای انار
هنگام نگهداری انار، تهویه مناسب مهم است. این میوه های آبدار نیاز به تنفس دارند! از قرار دادن آنها در ظروف در بسته یا کیسه های پلاستیکی خودداری کنید، زیرا رطوبت را حس کرده و منجر به کپک زدن می شود. کیسه های مشبک یا ظروف سوراخ دار بهتر است زیرا گردش هوای بیشتری دارد.
دوری از نور خورشید
برای نگهداری طولانی انار، محافظت از آن در برابر خورشید بسیار مهم است. نور خورشید روند فاسد شدن را سرعت میبخشد. انار را در مکانی خنک و سایه دار نگهداری کنید. انارها یک محیط تاریک و خنک را ترجیح میدهند.
نگهداری انار در دمای اتاق
اگر قصد دارید انار را در چند روز مصرف کنید، نگهداری در دمای اتاق بهتر است. یک مکان خنک و دور از نور مستقیم خورشید پیدا کنید و انارها را در آنجا قرار دهید. انار به گرما حساس است، بنابراین آن را در جای گرم نگذارید.
نگهداری انار کامل در یخچال
نگهداری انار کامل در یخچال باعث افزایش عمر و تازه نگه داشتن آن خواهد شد. به سادگی انارها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید یا در یک دستمال کاغذی بپیچید تا رطوبت اضافی را جذب کند.
منجمد کردن انار
اگر میخواهید همه سال انار آبدار داشته باشید، منجمد کردن انار کامل یک راه عالی است. برای منجمد کردن انارها بعد از شستن انارها و جدا کردن پوست بیرونی آنها، دانهها را جدا کنید.
دانه ها را یک سینی که با کاغذ روغنی پوشانده و پهن کرده و در فریزر قرار دهید. وقتی که دانه ها منجمد شدند، آنها را در کیسه ها یا ظروف فریزر دربسته قرار دهید.
استفاده از قالب یخ برای انجماد انار
برای یخ زدن دانه های انار میتوانید از قالب های یخ استفاده کنید. این ترفند عالی است و هر زمان که به انار نیاز داشتید به راحتی به آنها دسترسی پیدا خواهید کرد.
وکیوم انار
وکیوم دانه های انارها با خلاء یک ترفند خوب برای افزایش عمر آن است. با حذف هوا از بسته بندی، محیطی بدون اکسیژن شده و روند فساد کاهش مییابد.
استفاده از مواد نگهدارنده برای نگهداری انار
نگهدارنده ها میتوانند راه خوبی برای افزایش ماندگاری انار باشند. این مواد به مهار رشد باکتری ها و قارچ ها کمک میکنند .در این راستا به دنبال مواد نگهدارنده ای باشید که تنها برای میوه ها مفید هستند و طبق دستورالعمل کار کنید.
احیا و استفاده از انارهای ذخیره شده
برای زنده کردن انارها، یک ترفند وجود دارد. با خیس کردن دانه های در آب برای ۱۵ دقیقه شروع کنید. این کار به آبرسانی دانه ها کمک می کند.
ارزش غذایی انار
انار، این جواهر قرمز یاقوتی منبع از ویتامینهای C و K است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و باعث سلامت استخوانها میشود. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است که به کاهش التهاب در بدن کمک میکند. انار کالری پایین و فیبر بالایی دارد و یک میان وعده عالی برای کنترل وزن و سلامت دستگاه گوارش است. انار با کاهش سطح کلسترول به سلامت قلب کمک کرده و حتی فشار خون را تنظیم میکند.
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما به اشتراک بگذارید.
فریز کردن دانه انار، روش مناسبی نیست وباعث له شدن بافت نرم دانه انار می شود؟؟
پدر بزرگم اناررا داخل ارد می گذاشت تا عید نوروز می ماند