پادشاه مصر با مصرف این دانه ها در ناشتا 600 سال زندگی کرد
از انگور جدا نشوید! از انگور به هیچ وجه جدا نشوید، در فصل انگور خود انگور و فصل غیر انگور، کشمش ( مویز ) بخورید. می گویند فرعون ۶۰۰ سال عمر کرد و در تمام عمرش مویز می خورد. کشمش صفرازاست البته دم زا هم هست پس در کنارش آب بخورید.
یک متخصص طب سنتی گفت: مصرف مویز خواص و فواید بسیاری را به همراه دارد، همچنین به درمان برخی از بیماریها، سلامت بدن و زیبایی، درمان کم خونی و ریزش مو کمک زیادی میکند.
در فصل انگور خود انگور و فصل غیر انگور، کشمش ( مویز ) بخورید.
می گویند فرعون ۶۰۰ سال عمر کرد و در تمام عمرش مویز می خورد.
کشمش صفرازاست البته دم زا هم هست پس در کنارش آب بخورید.
نعمتاله مرادی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مویز یا همان انگور سیاه خشک شده سرشار از ویتامینها و املاح معدنی مفیدی است که همه افراد میتوانند از آن استفاده کنند، اظهار کرد: مویز، محبوبترین نوع انگور است که به طور گستردهای برای طعم خوشمزهاش مصرف میشود اما در حقیقت این میوه کوچک برای ما خاصیتهای بسیاری دارد و دارای چندین خواص دارویی است که به ما کمک میکنند تا مراقبتهای لازم از سلامت را انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه مویز یک تصفیه کننده طبیعی خون است، عنوان کرد: هیچ کس با پوستی بیعارضه متولد نشده و زنان برای رسیدن به این هدف، تلاش میکنند، مویزها دارای خواص طبیعی هستند که در آن تصفیه خون مورد توجه قرار میگیرد که کمک میکند تا از مایعات خطرناک، سموم و آلودگیهای خطرناک سیستم خلاص شویم که معمولاً مسئول مشکلات پوستی به ویژه آکنه، لکهها، چروکها و موارد دیگر است.
مرادی ادامه داد: وجود آنتی اکسیدان در مویز باعث میشود آنرا برای کشتن رادیکالهای آزاد که منجر به آسیبهای پوستی و در نهایت پیری میشود، مناسب کند، همچنین پوست را از آسیب و نور خورشید محافظت میکند که باعث ایجاد خطوط چروک و خستگی روی صورت میشود.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه سطوح خوب پتاسیم و کلسیم درمویز از مهمترین مواد مغذی مورد نیاز برای تقویت استخوانهاست، بیان کرد: مصرف مویز از بیماریهایی مانند پوکی استخوان جلوگیری میکند، در صورتی که از این بیماری رنج میبرید، مویز منجر به ایجاد مجدد استخوانها و درمان بیماری میشود.
وی با اشاره به کابرد مویز برای درمان ریزش مو، تصریح کرد: آهن به گردش خون در بدن و فولیکولهای مو کمک کرده و این تنظیم رشد و درمان ریزش مو را تضمین میکند و باعث درمان مو به طور کامل می شود.
مرادی افزود: وجود آهن درمویز باعث افزایش سطح هموگلوبین در خون شده و درمان کم خونی را به نحوی کامل انجام میدهد، بنابراین خوردن تعداد انگشت شماری از مویز روزانه این اطمینان را خواهد داد که نیازهای روزانه آهن بدن را تأمین میکنید.
این متخصص طب سنتی با اشاره به اینکه LDL به عنوان کلسترول بد شناخته شده است که مویز آن را در بدن کاهش میدهد، ادامه داد: مویز دارای ترکیبات ضد کلسترول به شکل فیبر محلول است که کلسترول را از بدن خارج کرده و به سلامتی لطمه نمیزند.
وی با اشاره به اینکه فشار خون بالا یکیاز مسائل بسیار رایج است که منجر به بسیاری از مشکلات جدی در بدن میشود، افزود: سطوح پتاسیم غنی در مویز باعث میشود صبحانه خوبی باشد و سدیم که یکی از دلایل اصلیفشار خون بالاست را در بدن کاهش دهد.
مرادی ادامه داد: با افزایش سطح فیبر در مویز اگر به عنوان صبحانه مصرف شود، در واقع میتواند کمک کند تا مدت زمان طولانی احساس سیری کرده و گرسنگی را کنترل کنید و همین طور از مصرف کالری اضافی جلوگیری کنید.