پرداخت کمک بلاعوض 50 میلیون تومانی دولت به مددجویان | توزیع بسته های حمایتی دولت به مددجویان+شرایط

به مناسبت فرا رسیدن ولادت با سعادت امام علی (ع) و روز پدر تعداد ۲۰۰ سری جهیزیه برای زوج های زیر پوشش اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی با حضور نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز اهدا شد.

کدخبر : 26350
سایت سرگرمی روز :

 مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقیدر مراسم اهدای این تعداد جهیزیه با بیان اینکه یکی از اهداف مهم مجموعه تشویق و توسعه ازدواج در بین جامعه معلولان و افراد زیر پوشش است، اظهار کرد: این جهیزیه ها در قالب ۱۲ قلم کالای اساسی مورد نیاز خانوارها به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال را شامل می شود.

فرگل صحاف حمایت از جوانی جمعیت، توسعه و گسترش ازدواج آسان در بین جوانان زیر پوشش بهزیستی، تلاش برای گسترش فرهنگ حمایت از کالای ایرانی و کارگر داخلی را از اهداف اصلی و مهم اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی بیان کرد.

وی با قدردانی از موسسه مجمع خیرین حامیان معلولان کشور، یادآور شد: بخش مهمی از منابع مالی جهیزیه ها توسط این مجمع تامین شده و قرار است امسال یکصد سری جهیزیه دیگر در آذربایجان شرقی به زوجین اهدا شود.

صحاف تعداد جهیزیه های اهدایی به مددجویان اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی از ابتدای امسال تاکنون را ۵۱۳ سری اعلام کرد که برای این تعداد اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد ریال از سوی سازمان و مساعدت های خیران هزینه شده است.

وی تعداد معلولان زیرپوشش بهزیستی آذربایجان شرقی را ۸۶ هزار و ۱۰۸ نفر اعلام و اظهار کرد: ۵۰ درصد از این تعداد در سطح معلولیت شدید و خیلی شدید هستند.

صحاف افزود: آذربایجان شرقی به لحاظ تعداد افراد معلول در رده ششم کشور قرار دارد و با توجه به حجم فراوانی این افراد، رسیدگی به مشکلات جسمی، روانی و اقتصادی و معیشتی آنها بسیار سخت و پیچیده است.

وی با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۶۰۰ دانش آموز معلول و یکهزار و ۲۵۲ دانشجوی معلول زیرپوشش خدمات گوناگون بهزیستی آذربایجان شرقی هستند، رسیدگی به شرایط معیشتی، درمانی، پزشکی، توانبخشی و در نهایت توانمندسازی جامعه معلولان را جزو وظایف و ماموریت های اصلی و محوری سازمان بهزیستی بیان کرد.

مدیرکل کمیته امداد گلستان گفت: در ۹ ماهه امسال ۹۵۵ میلیارد و ۴۶۱ میلیون تومان کمک معیشت به ۷۷ هزار و ۶۵۴ خانوار تحت حمایت این نهاد، پرداخت شد.

عیسی بابائی گفت: کمیته امداد به منظور بهبود وضعیت زندگی خانواده‌ها و جبران بخشی از نیاز‌های مددجویان تحت حمایت ماهیانه مبلغی به عنوان کمک معیشت به آنها پرداخت می‌کند.

او افزود: کمیته امداد، برای کمک و یاری رساندن در امر معاش نیازمندان، علاوه بر پرداخت کمک معیشت به آنها، خدمات حمایتی، درمانی، فرهنگی، ساخت وتعمیر مسکن، کمک هزینه جهیزیه و تسهیلات قرض الحسنه و اشتغال زایی نیز به اقشار آسیب پذیر ارائه می‌دهد.

بابائی تصریح کرد: میانگین پرداختی ماهیانه کمک معیشت به مددجویان ۱۰۶ میلیارد و ۱۶۲ میلیون تومان است.

مدیرکل کمیته امداد گلستان گفت: تمامی خدمات کمیته امداد، با هدف بهبود وضعیت معیشتی و توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت این نهاد ارائه می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌جنوبی گفت: از ابتذای امسال تاکنون ۲ هزار و ۳۸۳ فرصت شغلی ویژه مددجویان تحت حمایت این نهاد ایجاد شده است.

 محمد عرب در بازدید خبرنگاران از کارگاه اشتغال مددجویی اظهار کرد: توانمندسازی اقتصادی خانواده‌های تحت حمایت یکی از مهم‌ترین رویکردهای این نهاد است.

وی افزود: در همین راستا با پرداخت تسهیلات سعی شده که زمینه‌های اشتغال پایدار برای جامعه هدف فراهم شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال یک هزار و ۸۴۵ طرح خود اشتغالی و ۴۲۸ مشاغل خانگی توسط مددجویان تحت حمایت اجرا شده است ادامه داد: اجرایی این طرح ها ایجاد ۲ هزار ۳۸۳ فرصت به دنبال داشته است.

وی بیان کرد: در راستای توانمندسازی مددجویان تحت حمایت و مشارکت این افراد در بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها، طرح‌های مشاغل خانگی و خود اشتغالی در استان اجرا شد که بر همین اساس ۲ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال از منابع امدادی و بانکی پرداخت شده است.

عرب با تاکید بر اینکه بیشترین طرح‌های اجرایی خدماتی بوده است افزود: از این تعداد یک هزار و ۱۱۷ طرح در روستا با اعتبار هزار و ۳۶۳ میلیارد ریال و هزار و ۱۵۶ طرح در شهر با اعتبار هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال اجرا شده است.

وی یادآور شد: ۹۲۶ طرح توسط زنان با اعتبار ۷۶۸ میلیارد ریال و هزار و ۳۴۷ طرح توسط مجریان مرد با اعتبار هزار و ۹۶۱ میلیارد ریال در استان اجرا شده است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان جنوبی گفت: از تعداد طرح‌های اجرا شده ۶۴۱ در زمینه دامپروری، ۱۹۱ در زمینه صنایع دستی، ۱۷۵ در زمینه زمینه صنعت، ۱۰۶ در زمینه کشاورزی و هزار و ۱۶۰ طرح در خدمات بوده است.

وی تاکید کرد: اصولی‌ترین روش فقرزدایی از طریق آموزش، مهارت‌آموزی، توانمندسازی محرومان و ایجاد اشتغال برای آن‌هاست.

عرب برنامه کمیته امداد برای آموزش مددجویان را شامل نیازسنجی شغلی مناطق، استعدادسنجی مددجویان و مشاوره و هدایت شغلی آنها، برگزاری دوره‌های آموزش کار آفرینی و آموزش فنی و حرفه‌ای به منظور ارتقای مهارت فنی و غیره عنوان کرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: