عیدی ویژه پزشکیان برای مددجویان برای روز پدر | خبر خوش از واریز کمک معیشتی جدید برای مددجویان
مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اهمزمان با شب ولادت حضرت علی (ع) از دو مرکز نگهداری کودکان و نوجوانان بیسرپرست در جنوب تهران بازدید کرد.
مسعود پزشکیان در این بازدید که احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سیدجواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی وی را همراهی می کردند ، در فضایی صمیمی و عاطفی با مسوولان و کودکان و نوجوانان بی سرپرست این مراکز به گفت وگو نشست.
رئیس جمهوری در بازدید از خانه بهشت ویژه کودکان زیر ۱۵سال که توسط خانواده معظم شهدا اداره میشود و مرکز توانمندسازی و کارآفرینی دعوت ویژه نوجوانان ۱۵تا ۱۸ سال، در جریان وضعیت تحصیل و بهداشت و درمان آنان قرار گرفت.
تامین هزینههای توانمندسازی، آموزشهای اشتغال، کارآفرینی و امور رفاهی و همچنین تجهیز و تعمیرات ساختمان محل نگهداری این کودکان و نوجوانان از جمله درخواستهای مطرح شده از سوی مسئولان این دو مرکز بود که دکتر پزشکیان نیز به وزیر کار و رییس سازمان بهزیستی دستور پیگیری داد.
پزشکیان همچنین از زحمات مسئولان و مربیان و مددکاران این دو مرکز در مراقبت، نگهداری و آموزش این عزیزان صمیمانه قدردانی کرد.
کودکان و نوجوانان این دو مرکز نیز با تبریک روز پدر به پزشکیان و خواندن سرودی به مناسب ولادت حضرت علی (ع)، تعدادی از آثار هنری خود را به رئیس جمهوری هدیه دادند و با شیرینیهایی که خود تهیه کرده بودند از ایشان و همراهان پذیرایی کردند.
قائم مقام کمیته امداد کشور گفت: از ابتدای امسال تاکنون خدمات متعددی در حوزههای مسکن، اشغال، وامهای قرضالحسنه و کارگشایی به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد در کشور ارائه شده است.
جعفر صباغیان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از راهبردها و سیاستگذاری کمیته امداد امام خمینی (ره) توانمندسازی و خودکفایی مددجویان تحت پوشش است.
وی اضافه کرد: از ابتدای امسال تاکنون خدمات متعددی در حوزههای مسکن، اشغال، وامهای قرضالحسنه و کارگشایی به مددجویان تحت پوشش ارائه شده است.
قائم مقام کمیته امداد کشور گفت: از ابتدای امسال تاکنون از سرجمع ۳۷ همت اعتباری که در حوزه اشتغال به صورت قرضالحسنه در نظر گرفته شده بود ۱۷ همت به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد کشور پرداخت شده است.
صباغیان ادامه داد: سال گذشته ۱۰۰ هزار خانوار از مددجویان تحت حمایت امداد از چرخه حمایتی خارج و خودکفا شدند که جشن آن با حضور رئیس جمهور شهید آیتالله رئیسی در تهران برگزار شد.
وی بیان کرد: برنامه امسال خودکفایی ۱۱۰ هزار خانوار که از طریق اشتغال و خودکفایی توانمند و از چرخه امداد خارج شوند.
قائم مقام کمیته امداد کشور در ادامه با بیان اینکه سامانهای تحت عنوان https://ekram.emdad.ir/ راهاندازی شده که بدون دخالت کمیته امداد حامیان به این پلتفرم وارد شده و یتم خود را براساس شرایطی که دارد انتخاب و کمک خود را مستقیما به حساب ایتام واریز میکند، یادآور شد: میانگین کشوری برای ایتام یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان است که ماهیانه از سوی حامیان به حساب ایتام واریز میشود.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی از خدمت و اشتغال ۹۰۰ مددکار در حوزه های اجتماعی، پیشگیری و توانبخشی بهزیستی استان خبر داد.
دکتر فرگل صحاف گفت: بالغ بر ۲۰۰ نفر از مددکاران اجتماعی این اداره کل در بخش دولتی و بالغ بر ۷۰۰ نفر در بخش غیر دولتی اعم از مراکز روزانه و شبانه نگهداری و مراکز مثبت زندگی به عنوان مددکار اجتماعی متولی ارایه خدمات بوده و همیار سازمان در توانمند سازی مددجویان هستند.
وی، مددکاران اجتماعی را به عنوان گسترشدهندگان چتر رفاه اجتماعی و راهبردی نوین معرفی و تاکید کرد: این حرفه با تلفیق علم، هنر و مهارت می تواند تغییرات مؤثری در زندگی افراد و محیط اجتماعی ایجاد کند.
وی افزود: مددکاری، توانمندیهای روحی خاص و توانایی در برقراری ارتباط با دیگران، توأم با دانش و تجربه است که در سازمان بهزیستی یکایک این توانایی ها مد نظر قرار می گیرد.
صحاف با بیان توانمندی های متخصصین حرفه مددکاری اجتماعی، گفت: این قشر قادر هستند در جهت گسترش چتر رفاه اجتماعی، تحقق مؤلفههای همبستگی اجتماعی، ارتقای سلامت اجتماعی، محافظت در برابر انواع مخاطرات و آسیب های اجتماعی، عوامل خطر در محیط زیست، حمایت از گروههایی نظیر زنان، کودکان، سالمندان و همچنین سازمانها، فعالان اجتماعی و سمنها به خوبی به ایفای نقش بپردازند و اخلاص در کار و پیگیری حل مشکلات خانواده ها با سعه صدر لازمه قبولی خدمت در این جایگاه است.
وی، توسعه مددکاری اجتماعی حرفهای و نوین را بسیار مهم خواند و اظهار کرد: سازمان بهزیستی کشور در راستای اجرای طرح تحول و اتخاذ رویکرد اجتماعی شدن سلامت، باور دارد که با توسعه مددکاری اجتماعی حرفهای و نوین میتواند بار هزینهای مشکلات اجتماعی در کشور را کاهش دهد و با افزایش انسجام اجتماعی، به ویژه در سطوح محلی، زمینهساز بهبود شاخصهای اجتماعی و فراگیری عدالت اجتماعی شود.
وی، وجود افراد متخصص با هدف همراهی و راهنمایی مردم در طی مسیر دشوار زندگی در پی پیچیدهشدن شرایط زندگی اجتماعی در دنیای امروز را اجتناب ناپذیر دانست و افزود: مددکاران اجتماعی را می توان یکی از پیش رو ترین اقشار جامعه محسوب کرد که با تسلط بر علوم و دانشهای جامعهشناسی، روانشناسی و علوم اجتماعی میتوانند راهگشای انسان در حل مشکلات مختلف زندگی باشند و فرارسیدن روز بزرگداشت مقام مددکار، فرصت گرانمایهای است که جامعه بار دیگر به اهمیت حضور مددکاران پی برده و زمینههای لازم برای معرفی بیش از پیش این گروه مهم و تأثیرگذار را فراهم نماید.
مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی، ادامه داد: از صمیم قلب از زحمات و تلاش ها و کوشش تعهدمندانه این عزیزان برای رفع مشکلات شخصی، خانوادگی، شغلی و اجتماعی و...جامعه هدف و مددجویان گرانقدر را ارج نهاده و از پروردگار متعال برای کلیه خدمت گزاران صدیق و شریف این مرز و بوم توفیق و سربلندی مسئلت مینمایم و امیدوارم به لطف خداوند منان شاهد تحقق اهداف توسعه پایدار و همه جانبه، ارتقای رفاه و سلامت اجتماعی در کشور باشیم.