فوری/یارانه ویژه 1 میلیون و 700 هزار تومانی ماه رمضان از راه رسید | توزیع بسته معیشتی ماه رمضان به این دهک ها
سبد معیشتی ویژه ماه رمضان در راه است؟
معاون اول رئیس جمهور گفت: معیشت و سلامت مردم دغدغه و محور اصلی برنامههای دولت چهاردهم است.
جلسه ستاد تنظیم بازار شامگاه یکشنبه به ریاست معاون اول رئیس جمهور برگزار و مقرر شد به منظور تامین اقلام ماه مبارک رمضان و شب عید، نمایشگاه عرضه مستقیم کالاها برپا شود.
محمدرضا عارف در این جلسه که وزرای اقتصاد، جهاد کشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت، فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس کل بانک مرکزی، دبیر هیئت دولت، معاون اجرایی رئیس جمهور و مسئولان دستگاههای مرتبط حضور داشتند، با اشاره به برپایی نمایشگاههای عرضه مستقیم کالاهای اساسی و موردنیاز ماه مبارک رمضان و شب عید تاکید کرد: برپایی این نمایشگاهها با همکاری دولت و اتاق اصناف ایران به تامین کالاهای مورد نیاز و حمایت از معیشت مردم به ویژه اقشار آسیب پذیر و محروم کمک میکند که البته باید در کنار برگزاری این نمایشگاهها نظارت برای رصد بازار با قوت ادامه یابد.
معاون اول رئیس جمهور تصریح کرد: معیشت و سلامت مردم دغدغه و محور اصلی برنامههای دولت چهاردهم است.
وزیر صنعت معدن و تجارت نیز با اشاره به تشکیل جلسات منظم دبیرخانه ستاد تنظیم بازار در این وزارتخانه برای رصد بازار کالاهای اساسی و منتخب و همچنین نظارت بر تداوم عرضه جریان ورود کالاها به بازار، برپایی نمایشگاههای عرضه مستقیم کالاها با همکاری اتاق اصناف ایران برای پایش، تامین و توزیع کالاها در کشور برشمرد.
وزیر جهاد کشاورزی نیز از تشکیل کمیتهای ویژه در این وزارتخانه با همکاری سایر تشکیلات و وزارتخانههای مرتبط برای تامین اقلام اساسی مردم، توزیع هدفمند در بازار و تعبیه ساز و کار عرضه این کالاها در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان خبر داد.
وی ادامه داد: کالاها و بستههای تخفیفی 30 رقم کالا در 40 فروشگاه زنجیرهای و در مناطق دور افتاده فعال شده است و تامین اقلام پروتئینی و کالاهای شب عید مردم به ویژه میوه در شبکههای رسمی در ایام پایانی سال توزیع میشود.در ادامه رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از آخرین وضعیت نرخ ارز و سیاستهای جدید ارزی دولت ارائه کرد.
نمایشگاه عرضه مستقیم کالاها در هفت مرکز استان در اسفند ماه سال جاری با حضور تولید کنندگان داخلی به صورت فروش فوق العاده کالاهای اساسی به همراه نظارت در سطح کشور توسط اتاق اصناف ایران برای توزیع کالاهای مورد نیاز مردم بویژه ماه مبارک رمضان و شب عید برپا خواهد شد.
همچنین در ادامه مقرر شد، با همکاری سازمان تعزیرات و اتاق اصناف به عنوان مسئول برگزاری این نمایشگاهها نظارتهای کافی بر قیمت و کیفیت محصولات در طول برگزاری این نمایشگاهها به صورت مستمر و مداوم انجام شود.
همچنین در این جلسه وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت، گزارشی از مقایسه روند تغییرات میانگین قیمت کالاهای منتخب در کشور در دی ماه سال جاری ارائه کردند.
به مناسب روز پدر توزیع گوشت گرم دولتی رایگان در برخی از استانها آغاز شده است.
برخی از استانهای کشور به مناسبت ولادت امام علی (ع) و روز پدر اقدام به تهیه بستههای معیشتی کردند. این بستهها که شامل گوشت، حبوبات و برنج است به صورت رایگان بین اقشار کم درآمد توزیع شده است. در ادامه جزییات را بخوانید.
موقوفه ماه رخسار معتمد وزیری ۵۰۰کیلوگرم گوشت را در بین نیازمندان شهر سنندج توزیع کرد.
کریمی مدیر این موقوفه گفت: در سال جاری بیش از ۳۰ میلیارد تومان در زمینه های مختلف از جمله، تهیه ی لوازم التحریر، بازسازی ده ها باب مدرسه،کمک به تیمها وقهرمانان ورزشی و کمک هزینه درمان بیماران صعب العلاج و همچنین آزادی سازی زندانیان هزینه کرده است.
همچنین انجمن ایتام استان قم در آستانه میلاد با سعادت حضرت علی علیه السلام و روز پدر با اجرای رزمایش کمکهای مومنانه به یاری نیازمندان شتافت.
مدیرعامل انجمن ایتام استان قم گفت: در این رزمایش بیش از هزار و یکصد بسته معیشتی شامل گوشت قرمز، مرغ، حبوبات و برنج به ارزش ریالی هر بسته یک میلیون و هفتصد هزار تومان به خانوادههای زیر پوشش این انجمن اهدا شد. هزینه این بستههای معیشتی از محل کمکهای خیرین تأمین شده است. با اتمام این رزمایش، مقدمات آمادهسازی ۱۷۰۰ بسته معیشتی ویژه ماه مبارک رمضان آغاز خواهد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی مرزبانی فراجا از اهدای ۵ هزار بسته معیشتی و ۵۰۰ سری جهیزیه به زوجین و سربازان معسر مرزنشین خبرداد.
سرهنگ رضا شیراوژن، معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی مرزبانی فراجا گفت: برابر تفاهم نامه فیمابین معاونت فرهنگی و اجتماعی فرماندهی مرزبانی فراجا با مؤسسه خیریه بینالمللی آبشار عاطفهها مبنی بر حمایت از خانوادههای محروم به ویژه ایتام، زنان سرپرست خانوار، بیماران صعبالعلاج، زوجین جوان، نخبگان تحصیلی مستعد و محروم در نقاط مرزی؛ تهیه و تأمین جهیزیه برای این عزیزان به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی مرزبانی فراجا ادامه داد: پس از چندین جلسه کارشناسی، در نهایت به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) و روز پدر، مراسم اهدا ۵ هزار بسته معیشتی و ۵۰۰ سری جهیزیه به زوجین و سربازان معسر مرزنشین ۲۴ دی ماه در محل مجتمع فرهنگی ایوان ری واقع در شهر ری تهران با حضور زوجین جوان مرزنشین و سربازان معسر و مسئولین لشکری و کشور برگزار شد.
سرهنگ شیراوژن با اشاره به تداوم این گونه خدمات در مرزهای کشور به مرزنشینان گرانقدر توسط فرماندهی مرزبانی فراجا، اظهار کرد: ارائه کمکهای مومنانه و خدمات رسانی توسط نیروهای جان بر کف مرزبانی در مناطق مرزی در دستور کار ویژه میباشد و با توجه به دوری روستاهای مرزی از شهر و مراکز استانها، مشکلات مرزنشینان عزیز توسط مرزداران و مرزبانان احصاء و با اقدامات جهادی توسط خیرین و جهادگران مرزبانی مرتفع میشود.
وی تأکید کرد: الحمدالله مرزبانی انتظامی کشور علاوه بر وظیفه خطیر تأمین امنیت مناطق مرزی جمهوری اسلامی ایران، در امر خدمت به مرزنشینان نیز خوش درخشیده و در اجرای طرحهای خدا پسندانه به همت مرزداران شرکت خواهد کرد.
مسوول بسیج سازندگی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی گفت: این سازمان در ۹ ماه سال جاری ۳۸ هزار و ۸۶۹ بسته معیشتی به ارزش ۲۷۰ میلیارد ریال بین نیازمندان و محرومان توزیع کرد.
سرهنگ سیدجعفر سبزه اظهار کرد: بسته های معیشتی توسط خیران، نیکوکاران، سپاه و گروه های جهادی جمع آوری شده است و توسط قرارگاه خدمت رسانی و مشارکت های مردمی بین نیازمندان استان در روستاهای محروم و حاشیه شهرها توزیع شد.
وی افزود: مردم مومن و خیر و همچنین ارگان ها، نهادها و سازمان ها نیز در این امر خداپسندانه مشارکت دارند.
مسوول بسیج سازندگی سپاه جوادالائمه(ع) خراسان شمالی گفت: اینک قرارگاه خدمت رسانی سازمان بسیج سازندگی استان اهدای کمک معیشتی به نیازمندان را در برنامه دارد و علاوه بر این، طرح های دیگری نیز برای کمک به این قشر در حال اجرا است.
وی بر محرومیت زدایی استان تاکید کرد و گفت: این راه را ادامه میدهیم تا باری از دوش قشر آسیب پذیر جامعه برداشته شود و با توجه به اینکه این بخش از جامعه به دلیل مشکلات اقتصادی معیشت شان با سختی می گذرد به طور حتم مردم ما بیش از پیش یاری می رسانند.
خراسان شمالی ۶۰۰ گروه جهادی دارد که در بخش های مختلف در طول سال و به مناسبت های مختلف به مناطق محروم روستایی، عشایری و حاشیه ها برای خدمت رسانی اعزام می شوند.