خبر مهم وزیر برای حقوق بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی | خبر خوش از واریزی جدید برای بازنشستگان تامین اجتماعی

در جریان سفر ریاست جمهور و هیئت همراه به استان خوزستان، در دومین روز سفراین سفر، دکتر احمد میدری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی با حضور دکتر جلیل مختار نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ، دکتر ظفری مدیرکل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان، دکتر عبدی زاده مدیر درمان تأمین اجتماعی خوزستان ، عبدالرضا روشنی مدیر کل تأمین اجتماعی ، فرماندار آبادان و جمعی از مسئولان از بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی تأمین اجتماعی ۱۷ شهریور این شهرستان بازدید کرد و در جریان روند ارائه خدمات درمانی به بیماران قرار گرفت.

کدخبر : 26819
سایت سرگرمی روز :

میدری در جریان بازدید از بخش های مختلف این بیمارستان نوساز و کفت وکو با بیماران و کارکنان این بیمارستان؛ گفت: برای بهبود خدمات درمانی دستگاه‌های متولی درمان باید در همه شهرها از جمله آبادان با هم هماهنگ باشند.

وی با بیان اینکه در آبادان چهار دستگاه سازمان تأمین اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی ، وزارت نفت و سازمان منطقه آزاد اروند متولیان درمان در این شهرستان هستند گفت: اگر این دستگاه‌ها با هم هماهنگ باشند، می‌تواند خیلی از این هم پوشانی برداشته شود و خیلی از خدمات از جمله جراحی قلب و عروق تکمیل و راه اندازی شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در پایان ضمن تقدیر از مدیران تأمین اجتماعی و کادر بیمارستان ۱۷ شهریور آبادان، ارائه خدمات درمانی در این بیمارستان را عالی ارزیابی کرد .

دکتر هدایت اله عبدی زاده مدیر درمان تأمین اجتماعی خوزستان ضمن خیر مقدم به وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی و هیئت همراه گفت:  بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی ۱۷ شهریور آبادان  در پنج طبقه و با دارا بودن ۱۳ بخش بستری ، ۶ اتاق عمل و بخشهای و واحد‌های مختلف پاراکلینیکی ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ به بهره برداری رسید .

مدیر درمان تامین اجتماعی خوزستان افزود: با جابجایی که از بیمارستان قدیم به بیمارستان جدید صورت گرفت عملا این بیمارستان با راه اندازی بخشهای از ۱۷ شهریور سال جاری بصورت رسمی خدمات درمانی را شروع کرد و  در این مدت بیش از ۶۵ هزار نفر بصورت سرپایی مورد پذیرش قرارگرفتند  و ۳ هزار و ۷۰ نفر در بخشهای مختلف بستری شدند و یک هزار و ۴۷۰ عمل جراحی انجام شد که ضریب اشغال تخت هم اکنون به ۷۶ درصد رسیده است .

وی همچنین به دریافت ۴۶ هزار نسخه دارویی اشاره کرد و گفت : بیش از ۲۲ هزار مورد آزمایش و ۸ هزار مورد خدمات تصویر برداری در این بیمارستان صورت گرفت.

مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در نشست کمیته درمان این سازمان که با حضور دکتر شهرام غفاری معاون درمان، ابراهیم جواهری معاون حقوقی و پارلمانی، عمران نعیمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی، علیرضا وثوقی‌فر معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی و جمعی از مدیران درمانی و عمرانی این سازمان برگزار شد، با تأکید بر لزوم اجرای نظام ارجاع در سازمان تأمین اجتماعی گفت: تجربه کشورهای دیگر نشان می‌دهد که باید نگاه اقتصادی‌تری به حوزه عمرانی درمان داشته باشیم و از این جهت حتی اگر نتوانیم پزشک خانواده را اجرا کنیم، باید به یک نظام ارجاع برسیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سالاری در این نشست اظهار داشت: این نظام با ساماندهی مراجعات و جلوگیری از خدمات تکراری و غیرضروری، می‌تواند به بهینه‌سازی منابع کمک کند. باید به سمت تدوین گایدلاین‌ها حرکت کنیم تا هزینه‌های درمان کنترل شود. ۱۰ درصد هزینه‌های ما به پزشک پرداخت می‌شود، اما ۹۰ درصد هزینه‌ها وابسته به تجویز و نسخه‌نویسی او است. از این جهت، باید با طراحی و اجرای برخی قواعد و همچنین پرداخت مطلوب به پزشکان هزینه‌ها را در مرحله ثانویه کنترل کنیم. 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به تأثیر نظام ارجاع بر سطح‌بندی مراکز درمانی، گفت: به تبع این موضوع و با حرکت به سمت نظام ارجاع، سطح‌بندی مراکز درمانی ما نیز تغییر می‌کند و لازم است که با رویکرد جدید، حوزه عمرانی درمان سازمان نیز تغییراتی داشته باشد. در این خصوص، معاونت درمان باید یک ساختار سازمانی جدید به حوزه عمرانی ارائه کند تا ساخت‌و‌سازهای در دست اجرا و همچنین پروژه‌های عمرانی آینده بر این اساس تنظیم شود. 

وی همچنین بر لزوم هماهنگی بین بخش‌های مختلف سازمان برای اجرای موفق این طرح تأکید کرد و افزود: اجرای نظام ارجاع نیازمند همکاری همه‌جانبه و برنامه‌ریزی دقیق است. باید زیرساخت‌های لازم در حوزه‌های درمانی و عمرانی تقویت شود تا بتوانیم خدمات درمانی را به‌صورت بهینه و عادلانه در اختیار بیمه‌شدگان قرار دهیم.

بر اساس این گزارش، در این نشست معاونت درمان گزارشی از وضعیت عمرانی این حوزه ارائه کرد. در این گزارش بر لزوم تقویت زیرساخت‌ها برای اجرای موفق نظام ارجاع تأکید شد و پیشنهاداتی برای بهبود ساختار سازمانی و برنامه‌ریزی پروژه‌های عمرانی آینده مطرح گردید. 

همچنین در این جلسه، راهکارهایی برای کاهش هزینه‌های درمانی از طریق کنترل نسخه‌نویسی و تجویز منطقی دارو بررسی شد. معاونت درمان اعلام کرد که با اجرای نظام ارجاع و تدوین گایدلاین‌های استاندارد، می‌توان از هدررفت منابع جلوگیری و خدمات درمانی را به‌صورت هدفمند ارائه کرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: