واریز کمک معیشت ماهانه 75 درصد حداقل حقوق برای مددجویان | افزایش کمک معیشت مددجویان از این ماه
آخرین اخبار از واریز مستمری مددجویان را در سرگرمی روز بخوانید.
میزان افزایش حقوق گروههای مختلف حقوقبگیر در سال ۱۴۰۴ اعلام شد.
در متن نهایی بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور که از سوی رئیس مجلس شورای اسلامی به رئیس شورای نگهبان ارسال شده، میزان مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی و همچنین میزان مستمری والدین شهدا مشخص شده است.
در بخش مربوط به افزایش حقوق گروههای مختلف حقوقبگیر تبصره حقوق و دستمزد چنین نوشته شده است:
۱- مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور به میزان چهل درصد (%۴۰) افزایش مییابد که این جزء در اولویت پرداخت تا پنجم هر ماه قرار میگیرد.
۲- بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان بهزیستی کشور و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مکلفند در سقف اعتبارات مصوب مربوط به جانبازان و آزادگان معسر غیر حالت اشتغال فاقد شغل و درآمد که بر اساس قوانین نیروهای مسلح مشمول دریافت حقوق وظیفه نمیباشند، افراد تحت تکفل قانونی جانبازان متوفی فاقد شغل و درآمد و رزمندگان معسر فاقد شغل و درآمد و معلولان شدید و خیلی شدید و فاقد شغل و درآمد، بدون نیاز به آزمون وسع، کمک معیشت ماهانه که میزان آن حداقل هفتاد و پنج درصد (%۷۵) حداقل حقوق مذکور در جزء (۳) بند «ب» این تبصره است، در چهارچوب قوانین و مطابق آییننامه اجرائی مصوب هیأت وزیران تعیین میشود، پرداخت نمایند.
۳- مستمری والدین شهداء به میزان بیست درصد (%۲۰) افزایش مییابد
حسین خدرویسی افزود: در زمان حاضر ۲ میلیون و ۳۱۷ هزار خانوار تحت حمایت این نهاد قرار دارند که از این خانوارها ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان، ۲۵ درصد زیر ۲۰ سال، ۴۲ درصد بین ۲۰ تا ۶۰ سال و ۳۳ درصد بالای ۶۰ سال هستند.
وی با بیان اینکه ۱۲۰ نوع خدمت به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد ارائه میشود، افزود: حوزه حمایت و سلامت خانواده در این نهاد حوزه مادر و حوزه اصلی در خدمت رسانی به مددجویان است و به سالمندان، افراد از کارافتاده و بیماران صعبالعلاج خدمات مادامالعمر ارائه میدهد.
وی تاکیدکرد: بخشی از جامعه هدف کمیته امداد مستعد برنامههای توانمندسازی هستند که باید پس از رسیدن به خودکفایی، از چرخه امدادرسانی خارج شوند.
خدرویسی با بیان اینکه در سال آینده مستمری مددجویان کمیته امداد ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت، یادآور شد: اکنون به خانوارهای یک نفره یک میلیون تومان، خانوارهای دو نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، خانوارهای سه نفره ۲ میلیون تومان، خانوارهای چهار نفره ۲ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و خانوارهای پنج نفره و بالاتر ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان مستمری ماهانه پرداخت میشود.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد با اشاره به قانون بودجه ۱۴۰۴ و افزایش ۴۰ درصدی مستمری این خانواده ها تصریح کرد: براین اساس، مستمری خانوار یک نفره از یک میلیون به یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و مستمری خانوار دو نفره از یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان به یک میلیون و ۹۸۸ هزار تومان افزایش مییابد.
وی ادامه داد: همچنین مستمری خانوار سه نفره و چهار نفره نیز به ترتیب به ۲ میلیون و ۸۰۰ و سه میلیون و ۵۷۷ هزار تومان خواهد رسید و با احتساب رشد ۴۰ درصدی، خانوار پنج نفره و بیشتر نیز سال آینده چهار میلیون و ۴۱۰ هزار تومان مستمری دریافت خواهند کرد.
جشن توانمندسازی چهار هزار نفر از مددجویان مجری طرحهای اشتغالزای گیلان روز پنجشنبه با حضور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور و استاند ار گیلان در تالار مرکزی رشت برگزار شد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و مدیرعامل بنیاد حیات در این مراسم با عنوان دومین جشنواره «بلندای همت» گفت: توانمندسازی و اشتغال پایدار رویکرد این نهاد است و باید در این راستا تلاش کرد.
سید مرتضی فیروزآبادی اضافه کرد: با تشکیل بنیاد حیات تلاش شده تا زنجیرهای از خدمات حول محور تسهیلات ارائه شود و در کنار آن خدمات بیمه ای، آموزشهای مهارتی و بازاریابی برای دستاوردهای مددجویان مورد توجه است.
وی با بیان اینکه نرخ مشارکت اقتصادی در کشور ۴۱.۳ دهم درصد است، اضافه کرد: براین اساس نزدیک به ۶۰ درصد جمعیت کشور در گروه سنی ۱۵ تا ۶۵ سال متقاضی کار نیستند و در این زمینه جزو کشورهای آخر جدول هستیم.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و مدیرعامل بنیاد حیات بیان کرد: هنگامی که افراد متقاضی بازار کار هستند، اقتصاد کشور رشد می کند و درآمد خانوارها بیشتر میشود.
وی با اشاره به نقش مهم بانوان در جامعه اظهار کرد: زمنیه اشتغال برای بانوان فراهم نشدهاست و نتوانستهایم شرایط کار را آن طور که باید برای این قشر مهیا کنیم؛ باید اشتغال بانوان بیشتر شود.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و مدیرعامل بنیاد حیات با اشاره به ظرفیت استانهای مختلف برای ایجاد اشتغال و لزوم توجه به زنجیره تولید تا عرضه بیان کرد: زنجیره نوغانداری در گیلان فرصتی خوب و قابل توجه است باید برای ایجاد اشتغال منعطف، پایدار و درآمدزا تلاش شود.
استاندار گیلان نیز با اشاره به جایگاه چهارم استان به لحاظ جمعیت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: گیلان با آب، خاک و هوای مناسب نباید این جایگاه را در کشور داشته باشد.
هادی حق شناس اظهار کرد: اگر آمایش سرزمینی به خوبی انجام شود درآمد کشاورزان و خانوادهها بیشتر میشود و نیاز به تحت پوشش قرارگرفتن در نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد امام خمینی (ره) نیست.
وی بیان کرد: اگر میزان بهرهوری بخشهای مختلف کشاورزی، صنعت و خدمات در گیلان به درستی ساماندهی شده و ارتقاء یابد و مدیریت آب و سایر موضوعات مورد توجه قرار گیرد حتما منشاء تحولات بزرگی در استان خواهد شد.
نماینده عالی دولت در گیلان اضافه کرد: با تدابیر لازم در حوزههای مختلف از جمله کشاورزی در راستای ارتقا تولید در واحد سطح و بهرهوری درآمد خانوادهها بیشتر میشود و افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سایر نهادهای حمایتی به حداقل می رسند.
وی با بیان اینکه کار کمیته امداد امام خمینی (ره) و بنیاد حیات برگرفته از تئوری است که در بسیاری از کشورها برای توانمندسازی خانوادهها انجام میشود، اظهار کرد: باید ضمن توانمندسازی خانوادهها به حوزه آموزش و مهارت آموزی آنان نیز باید توجه شود.
امام جمعه رشت و نماینده ولی فقیه در گیلان نیز در دومین جشنواره «بلندای همت» با تاکید بر لزوم توسعه و رونق تولیدات کشاورزی در روستاها گفت: زمینهای کشاورزی نباید رها شود، باید بعد از برداشت برنج کشت دوم در شالیزارها برای افزایش درآمد کشاورزان مورد توجه قرار گیرد.
آیت الله رسول فلاحتی با بیان اینکه در گذشته گیلان مرکز تولید ابریشم ایران بوده و نوغانداری در آن رونق بسیار داشته است، اظهار کرد: امروز هم این ظرفیت در استان وجود دارد و باید نوغانداری بیش از پیش ترویج شود و به جایگاه اصلی خود برگردد.
وی با تاکید بر لزوم توجه و ترویج کسب و کار در حوزههای مختلف از جمله کشاورزی بیان کرد: تولیدات گلخانهای، پرورش گل و گیاه، ماهیان و آبزی پروری و ... باید در گیلان توسعه یابد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) گیلان نیز دومین جشنواره «بلندای همت» گفت: در پنج سال گذشته ۴۵ هزار طرح اشتغال و خودکفایی با ۳۹ هزار و ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار در استان اجرا شده است.
مجتبی جلالی پور اظهار کرد: ۲۵ هزار مورد از طرحهای اشتغال و خودکفایی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) تحت نظارت است.
وی با اشاره به اقدامات کمیته امداد امام خمینی (ره) گیلان برای عرضه دستاوردهای مددجویان بیان کرد: امسال ۶ نمایشگاه با فضایی مناسب برای عرضه دستاوردهای مددجویان تحت پوشش این نهاد دایر شده است.
جشن توانمندسازی چهار هزار نفر از مجریان طرح های اشتغالزا در راستای توانمندی مجریان طرح های اشتغال مددجوی معیشت بگیر تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) بوده است که اکنون توانستهاند با اتکا به کار، تلاش و همت والای خود برای خانواده و جامعه تاثیرگذار باشند.