واریزی دوباره برای مددجویان بهزیستی | شارژ دوباره حساب مددجویان بهزیستی و کمیته امداد

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد ریال یارانه مستمری توسط بهزیستی پرداخت می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌ها و با پیگیری‌های انجام شده در بودجه سال آینده مستمری مددجویان بهزیستی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

کدخبر : 27958
سایت سرگرمی روز :

 رئیس سازمان بهزیستی کشور از افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی در بودجه سال آینده خبر داد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد ریال یارانه مستمری توسط بهزیستی پرداخت می‌شود و طبق برنامه‌ریزی‌ها و با پیگیری‌های انجام شده در بودجه سال آینده مستمری مددجویان بهزیستی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی بهزیستی کشور، دکتر سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سالانه ۳۰۰ هزار میلیارد ریال یارانه مستمری توسط بهزیستی پرداخت می‌شود و طبق برنامه ریزی‌ها و با پیگیری‌های انجام شده در بودجه سال آینده مستمری مددجویان بهزیستی ۴۰ درصد افزایش می‌یابد.

وی افزود: ۵۰ هزار نفر جهت دریافت حمایت از بهزیستی پشت نوبت هستند که تلاش می‌کنیم دهک یک در استان آذربایجان غربی به صفر برسد.

حسینی با بیان اینکه میزان پشت نوبتی به شدت در سال‌های اخیر کاهش یافته است، افزود: از اقدامات خوب دولت گذشته توجه به این مساله است، اما هنوز این تعداد به صفر نرسیده است.

حسینی با اشاره به اینکه مشارکت دادن مردم در کار‌ها از سیاست‌های اصلی دولت چهاردهم به شمار می‌رود، ادامه داد: این مشارکت مردمی معجزه آفرین است؛ هشت میلیون نفر جمعیت تحت پوشش بهزیستی کشور هستند که ۱۸ هزار نفر کارمند به آنان خدمات ارائه می‌کنند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با ابراز نگرانی از سرعت بالای سالمندی در ایران گفت: آموزش زندگی در سالمندی گام اول در راه اندازی باشگاه‌های زیست محله در کشور است و در مراحل بعدی اقدامات دیگری برنامه ریزی می‌توان کرد.

وی با اشاره به اینکه میانگین سن بازنشستگی در ایران ۵۲ سال و امید به زندگی سالمندان ۷۶ سال است، اظهار کرد: یک سوم عمر هر فرد در سالمندی است و باید برای سالمندی استراتژی داشته باشیم.

حسینی با بیان اینکه کشور با پدیده سالمندی زنان مواجهه است، گفت: علت این مساله بالا بودن امید به زندگی در زنان نسبت به مردان است؛ امید به زندگی زنان ایرانی بین دو تا سه سال بیشتر از مردان است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر شناسایی و پیگیری آموزش زنان سالمند تنها ادامه داد: انسان‍ها در دو مرحله کودکی و سالمندی به تعامل نیازمندند و عواطف و نیاز به همدم در سالمندی بیشتر است.

حسینی گفت: هم اکنون ازدواج زنان و مردان سالمند تنها مورد توجه است و زنانی که از ۶۰ سال به بالا و تنها باشند سالمند تنها محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه کشور با پدیده سالمندی چند وجهی مواجه است ادامه داد: وجه مختلف سالمندی شامل سالمند فقیر، سالمند معلول، سالمند تنها، سالمند مریض، سالمند بیکار و سالمند تنهاست و زنان سالمند تنها برای ما دارای اولویت است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: به لحاظ ملاک‌های جمعیت شناختی و یا سالمند شناسی اگر هفت درصد از جمعیتی سالمند باشند به آن جمعیت جوان گفته می‌شود، اگر بین هفت تا ۱۴ درصد سالمند باشند آن جامعه در حال ورود به سالمندی بوده و اگر ۱۴ تا ۲۱ درصد سالمند باشند جمعیت سالمند هستند و اگر از این میزان فراتر رود و بین ۲۱ تا ۲۸ درصد باشند سالخورده و در صورتیکه از این میزان نیز بیشتر باشد شدیدا سالخورده محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: هم اکنون ۱۲ درصد جمعیت ایران سالمند هستند که روند بسیار رو به رشدی را شاهد هستیم.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: ۳۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات صندوق قرض الحسنه امداد ولایت و بقیه با همکاری بانک‌های عامل و محل تسهیلات تکلیفی تبصره ۲ قانون بودجه کشور تامین شده است.

حمید باسره افزود: با پرداخت این تسهیلات ۶ هزار و ۴۲۲ طرح کسب و کار اجرا شده است.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: کسب و کار‌های ایجاد شده در زمینه‌های مختلف همچون نیروگاه خورشیدی کوچک خانگی، صنایع دستی، مشاغل مختلف خانگی، کشاورزی، دامداری و انواع طرح‌های توجیهی خدماتی است.

باسره افزود: با هدف کمک به پایدارسازی این کسب و کارها، کارشناسان فنی این نهاد بین ۳ تا ۵ سال بر طرح‌ها نظارت می‌کنند.

وی گفت: در این مدت برای ۶ هزار و ۸۱۶ تَن از مددجویان و فرزندان آنان با همکاری فنی و حرفه‌ای، دوره‌های آموزشی و مهارت افزایی برگزار شد.

مدیرکل کمیته امداد هرمزگان گفت: برای برگزاری این دوره‌ها بیش از ۱۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

باسره افزود: بزودی جشن خودکفایی سه هزار خانوار تحت حمایت نیز در بندرعباس برگزار می‌شود.

۹۷ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان برای اشغالزایی مددجویان بهزیستی خراسان جنوبی از آغاز امسال هزینه شده است.

مدیرکل بهزیستی استان گفت: با پرداخت این تسهیلات ۶۴۴ مددجوی بهزیستی خراسان جنوبی در زمینه های مختلف صاحب شغل پایدار شدند.

شرفی افزود: در این مدت ۳۳۸ نفر هم از پرداخت مشوق‌های بیمه‌ای به میزان یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان بهره‌مند شدند.

وی همچنین با اشاره به مشارکت‌های مردمی در این نهاد گفت: برگزاری ۶ پویش از جمله تهیه نوشت افزار، زائر اولی اعزام به مشهد مقدس، یلدا، تامین وسایل گرمایشی در قالب مشارکت‌های مردمی اجرا شده و حدود ۷ هزار نفر از مزایای آن بهره‌مند شدند.

از ابتدای امسال تاکنون ۵۹ میلیارد تومان تسهیلات به ۳۷۸ نفربرای تامین مسکن مددجویان بهزیستی کاشان هزینه شده است.

اعطای تسهیلات به ۳۷۸ مددجوی بهزیستی کاشانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛  رئیس اداره بهزیستی کاشان گفت: سه میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیز برای مسکن ۲۹ مددجوی بهزیستی به صورت کمک بلا عوض پرداخت شده است.‌ام‌البنین متقی با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو افزود: این اداره با هدف حمایت از خانواده‌های مددجوی دارای فرزند چندقلو زیرپوشش خود، ماهانه بیش از پنج میلیارد ریال به آن‌ها کمک می‌کند.

وی گفت: در حال حاضر ۱۴۵ خانواده دارای فرزند چند قلو از خدمات بهزیستی این شهرستان بهره می‌برند.

رئیس اداره بهزیستی کاشان افزود: پرداخت کمک هزینه تغذیه کودکان خانواده‌های چند قلو با اولویت دهک یک تا سه از دیگر خدمات بهزیستی کاشان است.

متقی گفت: تا پایان ۶ سالگی فرزندان چندقلو، خانواده آن‌ها زیرپوشش حمایت مستمر و غیرمستمر بهزیستی قرار دارند.

رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۱۶۰ هزار میلیارد ریال سهم بهزیستی برای اشتغالزایی است که در مسیر ایجاد اشتغال پایدار هزینه می‌شود.

سید جواد حسینی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه مددجویان توانمند شده در اولویت این طرح قرار دارند، افزود: ۶۰ هزار فرصت شغلی تکلیف بهزیستی در این راستا بوده که ۹۷ درصد آن محقق شده است.

وی بیان کرد: هدف اصلی بهزیستی توانمندسازی و فرصت آفرینی برای هشت میلیون جمعیت هدف است و در این راستا آموزش مهارت‌های شغلی در دستور کار قرار دارد.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه همه فعالیت‌های بهزیستی باید رویکرد توانمند سازی داشته باشد ادامه داد: اقدامات انجام شده لازم است که جمعیت هدف را از وابستگی به مراکز و بهزیستی رها کند.

وی با تاکید بر ضرورت تقویت بسترهای توانمندسازی، بیان کرد: تمامی فعالیت‌های ۱۷۰ گانه بهزیستی باید در مسیر به فعلیت رساندن استعداد انسان‌های تحت پوشش این سازمان باشد تا بتوانند یک زندگی مستقل داشته و در خدمت جامعه شوند.

حسینی اظهار کرد: توانمند سازی و مهارت آموزی تا سنین ۱۸ سالگی از جمله اهداف سازمان بهزیستی است که در کنار تامین مسکن، فراهم کردن زمینه ازدواج و اشتغال نیز پیگری می‌شود.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به توجه بهزیستی به سه مساله مهارت آموزی، فرصت و اشتغال آفرینی ادامه داد: فرد رهسپار شده از بهزیستی باید مجهز به یک یا چند مهارت باشد؛ فرصت آفرینی مرحله بعدی و ایجاد اشتغال اولین کار در توانمندسازی مددجویان است.

وی با بیان به اینکه بهزیستی ۶ هزار فرزند نخبه تحت پوشش دارد، گفت: این فرزندان آینده ایران هستند که باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه تمام مراکز ما وقتی به رهسپاری فردی می اندیشند باید وی را به چندین مهارت مجهز کنند، افزود: به فرصت آفرینی بعد از مهارت آموزی می‌اندیشیم و این یعنی از این فرصت‌ها باید نهایت بهره را برد.

وی با اشاره به لزوم توجه به مسکن اشتغال مددجویان بیان کرد: استان آذربایجان غربی در ایجاد اشتغال مددجویی در سکوی نخست کشور ایستاده و یک هزار ۶۰۰ فرصت شغلی سهم این استان بوده است.

حسینی با اشاره به اینکه فراهم کردن زمینه تشکیل خانواده و ازدواج نیز مد نظر سازمان بهزیستی است و در این زمینه با جدیت اقداماتی در حال اجراست افزود: امسال ۵۰۰ واحد مددجویی آماده و تحویل مددجویان شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: