با ریشه این صیفی دم دستی با تیروئید پرکار و کم کار خداحافظی کنید

تربچه نوعی ریشه ی خوراکی است که در سراسر جهان مصرف می شود. برگ تربچه نیز همراه تربچه به فروش می رسد اما بسیاری از افراد تنها خود تربچه را مصرف کرده و برگ آن را دور می اندازند زیرا برگ تربچه، تقریبا خشن و طعم خاص و فلفلی دارد.

کدخبر : 28184
سایت سرگرمی روز :

اگر همه افراد مزایای برگ تربچه را بدانند، مطمئناً به رژیم غذایی خود اضافه می کنند تا از خواص آن بهره مند شوند.  تحقیقات دانشگاه ایالتی اورگان نشان داده است که سبزیجات چلیپایی خام مانند کلم، شلغم و تربچه می‌توانند بر عملکرد تیروئید تأثیر بگذارند، به ویژه اگر از کمبود ید رنج ببرید. این محصولات حاوی گلوکوزینولات‌هایی هستند که می‌توانند بر تیروئید تأثیر بگذارند.

تربچه از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و برای درمان بیماری های زیر مفید است:

حاوی ویتامین ها و مواد معدنی :

قسمتهای سبز تربچه مواد مغذی بیشتری نسبت به تربچه دارد که به داشتن یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و برخی مواد معدنی مهم مانند آهن، کلسیم، اسید فولیک، ویتامین ث و فسفر کمک می کند، همچنین برای بسیاری از عملکردهای بدن ضروری است.

تحقیقات دانشگاه ایالتی اورگان نشان داده است که سبزیجات چلیپایی خام مانند کلم، شلغم و تربچه می‌توانند بر عملکرد تیروئید تأثیر بگذارند، به ویژه اگر از کمبود ید رنج ببرید.

 این محصولات حاوی گلوکوزینولات‌هایی هستند که می‌توانند بر تیروئید تأثیر بگذارند.

سرشار از فیبر:

برگ تربچه بیشتر از خود تربچه حاوی فیبر است. فیبر به فرآیند هضم غذا کمک می کند و برگ های تربچه به دلیل داشتن فیبر به تسکین بیماری های ناخوشایند مانند یبوست و نفخ معده کمک می کند.

اگر آب تربچه را به طور عادی مصرف نمائید، از خواص آن برای پاک کنندگی و نرم سازی بدن به‌خصوص در مخاط های بینی، سلول ها، مجاری معده، کیسه صفرا، کبد، روده ها، کلیه، ریه ها و همچنین برای معالجه روماتیسم بهره‌مند می شوید.

آب تربچه طعم تندی دارد به همین دلیل بهتر است با آب سایر میوه جات و سبزی ها ترکیب شود. برای آبگیری، باید تربچه های قرمز تازه و جوانه های سبز همراه با برگ انتخاب شود.

علاوه بر خواصی که ذکر شد، آب تربچه موجب روشن شدن رنگ چهره، افزایش نیرو، رفع گرفتگی کبد، از بین بردن سنگ صفرا و کلیه، آلرژی ها و خارش ها، کهیر، یرقان و سرفه های خشک می شود.

مصرف روزانه ی دو تا سه بار، آب تربچه (1 قاشق مرباخوری) همراه 1 قاشق مرباخوری عسل، برای رفع بیماری هایی مانند سرفه معمولی، سیاه سرفه، گلودرد و ناراحتی ریوی بسیار مفید است.

تنظیم سوخت و ساز چربی

پاکسازی معده و درمان مسمومیت؛ در گذشته هنگام مسمومیت غذایی مقداری تخم تربچه را با سکنجبین به بیمار می دادند.

درمان سوزش ادرار؛ برای رفع سوزش می توان به جای تربچه، از دم کرده ی برگ های آن استفاده کرد.

برای پیشگیری از بروز سرطان هایی چون کولون، پروستات و سینه،کلیه، معده مفید می باشد.

تقویت چشم با آب برگ تربچه.

سرگرمی روز : خاصیت نرم سازی بدن به‌خصوص در مخاط های بینی، سلول ها و ریه ها با آب تربچه.

تنظیم متابولیسم بدن.

مؤثر برای معالجه روماتیسم.

تخم تربچه اشتها آور است.

افزایش شیر مادر با مصرف تخم تربچه.

کمک به هضم غذا با مصرف برگ تربچه.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: