تمام عمر اشتباهی کتلت سرخ کردیم | بیا اینجا تا یاد بگیری درست کتلت سرخ کنی

کتلت یکی از لذیذترین و احتمالا قدیمی‌ترین غذاهایی است که طعم آن ما را یاد خاطرات نوستالژی دوران کودکی‌مان می‌اندازد. هر ایرانی حداقل یک‌بار طعم این غذای خوشمزه را در کنار سیب زمینی سرخ شده، سبزی و خیارشور امتحان کرده است.

کدخبر : 30105
سایت سرگرمی روز :

مواد لازم برای تهیه کتلت گوشت با سیب زمینی پخته

گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم

سیب زمینی۷ عدد

تخم مرغ۴ عدد

پیاز متوسط۲ عدد

هویج۱ عدد

آرد سوخاریبه مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه کتلت گوشت خانگی ترد و خوشمزه با سیب زمینی پخته

کتلت از غذاهای خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف با مواد اولیه متفاوتی تهیه و سرو می‌شود. پیش از این چند نوعِ جذاب از این غذا مثل کتلت ماهی، کتلت میگو و کتلت مرغ زعفرانی را به شما آموزش داده‌ایم اما این‌بار می‌خواهیم اصیل‌ترین نوع آن یعنی کتلت گوشت را با هم یاد بگیریم.

برای تهیه کتلت گوشت خانگی ابتدا کاسه‌ای تمیز انتخاب کنید و داخل آن پیاز‌ها را رنده کرده بعد آب آن را کامل بگیرید. سپس سیب زمینی‌هایی را که از قبل پخته‌اید به همراه هویج پخته شده رنده و به پیاز‌های داخل کاسه اضافه کنید.

در ادامه گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه و هر ادویه‌ای که مایل بودید را به مواد داخل کاسه اضافه کنید و همه مواد را با هم خیلی خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند. اگر احساس کردید مواد کتلت کمی شل است، حدود یک قاشق آرد به آن اضافه کنید تا موقع سرخ کردن کتلت‌ها خرد نشوند.

حالا نوبت به سرخ کردن کتلت است. یک گلوله از مواد را برداشته و با دست به آن شکل دهید و پشت و روی آن را به آرد سوخاری آغشته کنید. داخل یک تابه مقداری روغن ریخته و شعله را روشن کنید تا روغن داغ داغ شود.

کتلت‌ها را که از قبل آماده کرده‌اید آرام داخل روغن بگذارید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند. بعد از این که یک طرف کتلت سرخ شد، آن‌ها را برگردانده و طرف دیگر را هم سرخ کنید.

بشقابی تمیز انتخاب کنید و با دستمال کاغذی روی آن را بپوشانید. کتلت‌های سرخ شده را یکی پس از دیگری روی آن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود. سپس کتلت‌های آماده شده را داخل ظرفی که دوست دارید بچینید و دور آن را با سیب‌زمینی سرخ کرده، سبزی، خیارشور، گوجه یا هر دورچین دیگری که می‌پسندید تزئین کنید. کتلت‌ گوشت شما آماده است، نوش جان.

نکته: کلا سیب زمینی خام برای کتلت بهتر است بنابراین در روشی که سیب زمینی را می‌پزید بهتر است آن را نیم پز کنید یعنی بگذارید وسطش خام بماند.

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: