تست شخصیت شناسی | تست خود شناسی

تست شخصیت شناسی | میخوای همکارات و اطرافیانتو بهتر بشناسی میدونستی طرز کلیک کردنشون همه چیو لو میده؟

کلیک کردن و کار با موس به نظر کاری از سر ناگزیری و یکی از ملزومات اولیه کار با لپ تاپ، کامپیوتر و تبلت به حساب می آید و بعید است کسی تا به حال فکر کرده باشد که کلیک کردن هم می تواند شخصیت ما را به نمایش بگذارد.

کدخبر : 5847
سایت سرگرمی روز :

تست شخصیت شناسی یکی از روش‌های شناختی است که برای تعیین ویژگی‌های شخصیتی فرد استفاده می‌شود. در این تست، فرد با پاسخ دادن به سوالات مختلف، ویژگی‌های شخصیتی خود را شناسایی می‌کند. تست شخصیت‌شناسی یک ابزار است که به کمک آن می‌توانید خودتان و دیگران را به صورت عمیق‌تری بشناسید. در این تست، شما با پاسخ دادن به سوالات مختلف، به نحوه فکر کردن، رفتار و واکنش‌های خود برای موقعیت‌های مختلف پی می‌برید. تست شخصیت‌شناسی می‌تواند به شما کمک کند تا بیشتر با خودتان آشنا شوید و نقاط قوت و ضعف خود را بشناسید. همچنین، با استفاده از این تست، می‌توانید اطلاعاتی درباره شخصیت دیگران نیز کسب کنید و در ارتباط با آنها بهتر و مؤثرتر عمل کنید. تست شخصیت‌شناسی معمولاً شامل سوالاتی درباره موضوعاتی مانند انواع شخصیت، نگرش‌ها، ارزش‌ها، افکار، روابط، رفتارها و غیره است. پاسخ‌های شما به این سوالات توسط نرم‌افزار یا متخصصین روانشناسی تجزیه و تحلیل می‌شود و گاهی اوقات توجیهی برای هر پاسخ نیز در نظر گرفته می‌شود. در کل، تست شخصیت‌شناسی یک ابزار مفید و جالب برای خودشناسی و ارتباط با دیگران است. با این حال، باید به این نکته توجه کنیم که این تست‌ها فقط یک ابزار هستند و نمی‌توانند شما را به صورت کامل توصیف کنند.

.

.

.

.

.

.

تست شخصیت‌شناسی یک روش ارزیابی است که به کمک آن می‌توان شخصیت افراد را بررسی و تحلیل کرد. این تست‌ها شامل مجموعه‌ای از سوالات و وظایف هستند که با هدف رصد و پیگیری رفتارها، عقاید و ویژگی‌های شخصی در نظر گرفته می‌شوند.تست شخصیت‌شناسی به منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف شخصی، تشخیص جوانب مثبت و منفی و بررسی حدودی شخصیت فرد به کار می‌رود. این تست‌ها به دلیل کاربری گسترده‌ای که در محیط‌های مختلف از آن‌ها می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای مهم در حوزه روانشناسی شناختی شناخته می‌شوند. تست شخصیت‌شناسی به دو دسته تقسیم می‌شود: تست‌های مستقیم و تست‌های غیرمستقیم. تست‌های مستقیم شامل سوالات و کوئیزهایی هستند که به صراحت از فرد سؤال می‌شود و در پاسخ به آن‌ها، فرد باید عقاید و پیش‌فرض‌های خود را اعلام کند. این نوع تست‌ها به عنوان یکی از دقیق‌ترین روش‌ها در شناسایی شخصیت فرد شناخته می‌شوند.در کل، تست شخصیت‌شناسی به عنوان یک ابزار مفید و موثر در حوزه روانشناسی، به کار گرفته می‌شود. با استفاده از آن، بررسی شخصیت فرد و شناخت صحیح او قابل دستیابی است. تست شخصیت شناسی یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین روش‌های ارزیابی رفتار و شخصیت افراد است. این تست‌ها اغلب توسط روانشناسان، کارشناسان رفتاری و سایر متخصصان به کار گرفته می‌شود و برای انجام آن، فرد باید به سوالات خاصی پاسخ دهد.عمده‌ی تست‌های شخصیت شناسی به دو دسته تست های هنجاری و تست های پروژکتیو تقسیم می‌شوند. در تست‌های هنجاری، سوالاتی از فرد پرسیده می‌شود که به نوعی به بررسی ویژگی‌های مختلف شخصیت فرد می‌پردازد. در تست‌های پروژکتیو، فرد به چالش کشیده می‌شود تا به صورت آزادانه نقاشی و یا تکمیل جملات معینی شده با رعایت یک سری قواعد و دستورالعمل‌های خاص، عکس العمل و واکنش شخصیتی خود را به تصویر بکشد.تست شخصیت شناسی به عنوان یک ابزار ارزیابی، در بسیاری از زمینه‌های مختلف استفاده می‌شود. به عنوان مثال، در صنایع مختلف از جمله صنعت فروش، مدیریت منابع انسانی، کارآفرینی، روابط عمومی، تحقیقات بازار، طراحی و تولید محصولات و ... استفاده می‌شود.

.

.

.

.

.

 کلیک کردن و کار با موس به نظر کاری از سر ناگزیری و یکی از ملزومات اولیه کار با لپ تاپ، کامپیوتر و تبلت به حساب می آید و بعید است کسی تا به حال فکر کرده باشد که کلیک کردن هم می تواند شخصیت ما را به نمایش بگذارد.

اما اخیرا برای برخی از دانشمندان علوم رفتاری و روانشناسان این سوال پیش آمده است که آیا نحوه استفاده از موس ، شخصیت کاربران را آشکار می کند؟

پاسخ این سوال منتج به تحقیقات گسترده ای شده و مشخص شده است که بله تا شناخت شخصیت کاربران یک کلیک فاصله است!

پیش از آنکه نتایج تحقیقات یک دانشمند آمریکایی در این خصوص را مرور کنیم این سوال را مطرح می کنیم که تا به حال به نحوه‌ی کلیک کردن خود بر موس کامپیوتر توجه کرده اید؟ بعید است کسی به چنین کار روزمره و به ظاهر سر سری فکر کرده باشد. اما همانگونه که ذکر شد به تازگی پژوهشی نوآورانه توسط دانگشاه ماساچوست نشان می دهد که همین کلیک کردن ساده بر موس می تواند شخصیت شما را فاش کند.

این بار به نحوه‌ی کلیک کردن خود توجه کنید. شما جزء افرادی هستید که یک بار بر موس کلیک می کنید و به آرامی صبر می کنید تا صفحه‌ی سایت باز شود یا تا زمانی که صفحه‌ی مورد نظر بالا نیایید بی تابانه به کلیک کردن ادامه می دهید؟ این پژوهش که توسط کراوس ویتبورن ، روانشناس بالینی و پرفسور بازنشسته دانشگاه ماسچوست انجام شده نتایج خود را از تعداد کلیک ها بر موس یا لمس تبلت و گوشی، به دست آورده است. او در تحقیقات خود متوجه شده است که کلیک کردن های ساده و تکان های بی اهمیتی که ما به موس می دهیم می توانند لایه های عمیقی از شخصیت ما را نشان دهند. مثلا افراد برونگرا موس را سریعتر تکان می دهند و با تکرار بیشتری کلیک می کنند در حالی که افراد دارای روان رنجوری ترجیح می دهند آرام بنشینند و منتظر بالا آمدن صفحه باشند.

بر اساس دیدگاه رفتار گرایی در روان شناسی ، تنها رفتار های ما و آنچه که ما در واقع انجام می دهیم دارای اهمیت است و شخصیت ما همین مجموعه رفتار های ما است و همین شخصیت و مجموعه رفتار های ما است که بر عادت های ما جنبه ی سالم و ناسالم آن تاثیر می گذارد و از آن تاثیر می پذیرد. تحقیق جدیدی از دانشگاه شیکاگو نشان میدهد که انسان ها به طور طبیعی از تکان های کوچک فیزیکی پی به حالات درونی خود می برند.

این تیم تحقیقاتی برای اندازه‌گیری دقیق نحوه‌ی کلیک کردن افراد یک آزمون انتخاب کردن و رتبه بندی کردن عکس طراحی کرد. چیزی شبیه آزمون " من یک ربات نیستم" وقتی می خواهیم به یک سایت لاگ-این کنیم. برخی از افراد خیلی تند و سریع عکس ها را انتخاب می کنند و به همین خاطر مرتکب اشتباه می شوند و مجبورند دوباره عکس ها را انتخاب کنند اما برخی با صبر و حوصله گزینه های مناسب را انتخاب می کردند. این ها و چند فاکتور دیگر مثل تعداد کلیک، مکث ها و میزان تکان تکان دادن موس منجر به پی بردن به همسبتگی بین ویژگی های شخصیتی و نحوه‌ی کلیک کردن با موس در شرکت کنندگان شد.

برای نتیجه گیری های علمی از چنین آزمایش ها و تحقیقاتی خیلی زود است اما به طور کلی، به طور کلی ایده و پیشنهاد این پژوهش و پژوهش های این چنینی این است که به افراد بفهماند که یک رفتار ساده و به ظاهر بی معنا در واقع می تواند بینش های ارزشمندی به ما درباره شخصیت خود بدهد. ما می توانیم خودمان را از طریق رفتار هایی که انجام می دهیم بفهمیم.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: