بازنشستگان | صندوق بازنشستگی
فوری / پرداخت مطالبات بازنشستگان کشوری شروع شد | خبرخوش برای بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری
نماینده بازنشستگان کشوری استان آذربایجانشرقی مطالبات بازنشستگان را درخصوص ارائه خدمات و پرداخت هزینههای بیمه تکمیلی بیان کرد.
علی عسگرنیا، درخصوص مطالبات این قشر، گفت: بازنشستگان کشوری مطالباتی درخصوص ارائه خدمات بیمه تکمیلی دارند اما متأسفانه مطالبات این قشر، بر زمین مانده است.
وی ادامه داد: تا سال گذشته، قرارداد بیمه تکمیلی سازمان بازنشستگی با بیمه آتیهسازان بود که سال گذشته به بیمه ملت تغییر یافت که به سازمان بازنشستگی است و این سازمان، سهامدار بیمه ملت است.
نماینده بازنشستگان کشوری استان آذربایجانشرقی افزود: هزینههای پرداختی به بیمه ملت بیش از هزینههای پرداختی به بیمه آتیهسازان
عسگرنیا با اشاره به اینکه خدمات بیمه ملت تفاوت چندانی با بیمه آتیهسازان ندارد، گفت: بیمه ملت در پرداخت هزینههای درمان نیز تأخیر دارد که موجب نارضایتی بازنشستگان شده است.
وی با اشاره به اینکه مطالبات بازنشستگان آذربایجانشرقی یک مطالبه ملی و مطالبه مشترک بازنشستگان کشوری است، گفت: این مسئله، مورد مطالبه از صندوق بازنشستگی کشوری است.
نماینده بازنشستگان کشوری استان آذربایجانشرقی یادآور شد: بیمه آتیهسازان نیز در قبال هزینه دریافتی برای بیمه تکمیلی خدمات شاخصی ارائه نمیکرد.
پرداخت معوقات ناشی از اجرای متناسبسازی برای بازنشستگان کشوری
معاون فنی و امور بیمهای صندوق بازنشستگی کشوری درخصوص پرداخت معوقات ناشی از اجرای ۴۰ درصد از متناسبسازی براساس قانون برنامه هفتم توسعه به بازنشستگان، توضیح داد.
رضا فیضینژاد ، با اشاره به اجرای متناسبسازی براساس برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: طبق بند ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم توسعه، دولت مکلف شده تا افزایش حقوق بازنشستگان کشوری را به میزان ۹۰ درصد حقوق و مزایای مشمول برداشت کسور شاغلان مشابه و همتراز در سال ۱۴۰۳ اجرایی کند که این افزایش از سال اول به میزان ۴۰ درصد و در سالهای دوم و سوم نیز هر کدام به میزان ۳۰ درصد خواهد بود تا در پایان برنامه هفتم، بازنشسته کشوری بتواند حقوقی به میزان ۹۰ درصد حقوق شاغل همتراز دریافت کند. از این رو، این قانون از آبانماه اجرایی شد و براساس توافقات صورت گرفته بین دولت و مجلس، مقرر شد طی چهار ماه آذر، دی، بهمن و اسفند براساس مر قانون، به میزان ۴۰ درصد حقوق و فوقالعادههای مشمول برداشت کسور به حقوق بازنشستگان افزوده شود.
وی ادامه داد: در بند ر تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ آمده برای اجرای متناسبسازی ۵۰ همت در نظر گرفته شده بود که این رقم به ۷۵ همت افزایش پیدا کرد، اما اگر قرار باشد دولت بیشتر از این ۵۰ همت هزینه کند باید دارای مجوز باشد، در غیر این صورت تعهد مازاد برای دولت محسوب میشود. از آنجایی که مابقی باقی مانده از ۵۰ همت به طور کامل میتواند معوقات سه صندوق کشوری، لشکری و فولاد را پوشش دهد، از همین رو با توافق به عمل آمده میان دولت و مجلس قرار شد که متناسبسازی برای چهار ماه آذر، دی، بهمن و اسفند در سال جاری پرداخت شود
فیضینژاد درمورد پرداخت معوقات هشت ماه ابتدایی سال جاری نیز، افزود: طبق توافق دولت و مجلس قرار است معوقات هشت ماه ابتدایی در طول سال ۱۴۰۴ به حساب بازنشستگان کشوری واریز شود.
معاون فنی و امور بیمهای صندوق بازنشستگی کشوری در خاتمه تاکید کرد: مجموع معوقات هشت ماه ابتدایی برای سه صندوق بازنشستگی کشوری، لشکری و فولاد معادل ۲۵ همت است که تنها برای صندوق بازنشستگی کشوری ۱۶ همت را در بر میگیرد
دولت در مورد صدور احکام بازنشستگی در تلویزیون به مردم توضیح دهد
حمیدرضا حاجی بابایی نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت در پاسخ به تذکر یوسفی گفت: از سازمان برنامه و هر کدام از مسئولان خواهش دارم که درباره اتفاقاتی نظیر صدور احکام همسانسازی حقوق بازنشستگان، یک نفر در تلویزیون حضور پیدا کند و به مردم توضیح دهد چراکه حق اولیه مردم این است که از هر اتفاقی اعم از قطعی برق یا متناسب سازی حقوق، بالاترین مسئول در صدا و سیما حضور پیدا کند و توضیح کاملی از موضوعات برای مردم ارائه کند؛ ما جای این توضیحات را خالی میدانیم.
وی خاطر نشان کرد: نمایندگان مجلس دماسنج مردم هستند و چون به مردم پاسخ و توضیح مناسبی داده نمی شود، به نمایندگان مراجعه میکنند و نمایندگان نیز از تریبون مجلس صدای مردم حوزههای انتخابی خود را به گوش مسئولان میرسانند.