تمام عمر اشتباه باقالی پختیم و خوردیم | ترفند جادویی پخت باقالی که حالا نمیدونستیم

برای نرم شدن باقالی چه کنیم؟ بهترین ترفند پختن سریع باقالی خشک چیست؟

کدخبر : 30466
سایت سرگرمی روز :

 اگر امتحان کرده باشید، حتما می‌دانید که پختن باقالی خشک کمی بیشتر از باقالی تازه طول می‌کشد، اما به کار بردن ترفند‌های ساده به شما کمک می‌کند تا باقالی خشک را در کوتاه‌ترین زمان ممکن بپزید و آماده کنید. در ادامه می‌توانید با ۵ ترفند پختن سریع باقالی خشک آشنا شوید.

۱- باقالی خشک را در آب بخیسانید

اولین و مهم‌ترین ترفند پختن سریع باقالی خشک خیساندن آن در آب است. این کار موجب نرم شدن و باقالی می‌شود و پخت آن را سریع‌تر می‌کند. برای این کار باید باقالی‌ها را در یک ظرف بریزید و ظرف را با آب پر کنید. سپس اجازه دهید باقلا خشک برای حدود ۲۴ ساعت یا یک شب در آب بماند و نرم شود. بهتر است در این مدت چند بار آب باقالی را عوض کنید.

به طور کلی قبل از پخت باقالا خشک باید حداقل آن را برای ۶ تا ۸ ساعت بخیسانید، در غیر این صورت پخت باقالی‌ها زمان بیشتری طول می‌کشد و از طرفی ممکن است بعد از پخت مزه خوبی پیدا نکنند. به خاطر داشته باشید که هر چقدر باقالی را برای مدت زمان بیشتری بخیسانید، سریع‌تر آماده می‌شود.

۲- باقالی را در زودپز بپزید

یکی دیگر از روش‌هایی که به شما کمک می‌کند باقالی خشک را در کمترین زمان ممکن بپزید، استفاده از زودپز است. در این روش باید باقالی خشک را برای چند ساعت در آب بخیسانید و سپس حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در زودپز قرار دهید تا بپزد. بعد از آماده شدن باقالی می‌توانید آن را با سرکه، نمک، فلفل و آویشن مزه دار کنید.

۳- نمک و سرکه را بعد از پخت به باقالی اضافه کنید

بهتر است بدانید که اضافه کردن نمک و سرکه در ابتدای پخت باقالی خشک، موجب سفت شدن و دیرپز شدن آن می‌شود. برای این که باقالی شما سریع‌تر بپزد، باید چاشنی‌ها را بعد از پخت باقالی به آن اضافه کنید. برای این کار بتدا باید باقالی‌ها را با آب بپزید و بعد از این که باقالی‌ها پختند و نرم شدند، سرکه، نمک و سایر چاشنی‌ها را اضافه کنید.

۴- از جوش شیرین استفاده کنید

اگر در مورد استفاده از جوش شیرین برای پخت باقالی چیزی شنیده‌اید، باید بدانید که استفاده از جوش شیرین موجب می‌شود تا باقالی خشک سریع‌تر بپزد و آماده شود. برای زود پختن باقالی خشک می‌توانید به اندازه ۱/۲ قاشق چای‌خوری جوش شیرین به باقالی در حال پخت اضافه کنید تا سریع‌تر آماده شود.

۵- درب قابلمه را روی آن قرار دهید

برای این که باقلا خشک سریع‌تر بپزد، باید در حین پخت درب قابلمه را روی آن قرار دهید. این کار موجب جمع شدن بخار و پخت سریع‌تر باقالی خشک می‌شود. بهتر است تا ۲ ساعت به هیچ عنوان درب قابلمه را برندارید تا باقالی در بخار داخل قابلمه بپزد و کاملا نرم شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: