بارگذاری و صدور احکام اصلاحی بازنشستگان | رقم نهایی حقوق هر بازنشسته طبق احکام جدید مشخص شد
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: احکام اصلاحی با ۳۰ درصد دوم همسانسازی و ۲۰ درصد افزایش سنواتی ۹۸ درصد بازنشستگان معادل یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر صادر، بارگذاری و واریز شده است.
حجت میرزایی در چهارمحال و بختیاری افزود: بر این اساس بازنشستگان هم اصل حقوق و مابهالتفاوت که از ۳۱ فروردین مانده بود را دریافت کردند.
وی اظهار داشت: براین اساس تنها همسان سازی حقوق بازنشستگان ۲ گروه باقیمانده است که تا هفته آینده احکام آنان نیز صادر میشود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور گفت: بیمه تکمیلی بازنشستگان از اول اردیبهشتماه امسال برقرار شده و در همان روز تعدادی از بازنشستگان از خدمات بیمه تکمیلی برخوردار شدهاند.
به گفته وی، نیمی از کسورات معوقه بازنشستگان از سال ۱۴۰۱ (کسوراتی که صندوق بازنشستگی برداشت و به حساب آنان واریز نکرده بود) در فروردین تسویه و مابقی نیز در اردیبهشت ماه تسویه میشود.
میرزایی افزود: بنابراین پس از اردیبهشتماه صندوق بازنشستگی کشوری هیچ کسورات معوقی، نسبت به بازنشستگان، دستگاهها، سازمانها و فروشگاههایی که بازنشستگان از آنها خرید اقساطی داشتند و یا تسهیلات دریافت کردهاند نخواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه شرکت شیر پگاه در کنار یک سهامدار خصوصی وابسته به صندوق بازنشستگی کشوری است اظهار داشت: کارخانه شیر خشک نوزاد شهرکرد تنها کارخانه تولید شیرخشک خوراکی در ایران است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور با اشاره به طرح توسعه زنجیره ارزش شرکت صنعتی تولیدی شیر خشک نوزاد شهرکرد افزود: در زمان حاضر طرح توسعهای ظرفیت کارخانه شیر خشک نوزاد شهرکرد از ۱۵۰ به ۳۰۰ تن و طرح توسعه زنجیره ارزش این واحد با توجه به اینکه تمام مواد اولیه آن وارداتی است در دستور کار قرار دارد.
میرزایی گفت: تلاش میشود با اجرای این طرحها نیازی به واردات شیر خشک نوزاد از خارج از کشور نداشته باشیم و شیر خشک با تولید کامل همه مواد اولیه با کمک چند شرکت دیگر پگاه از جمله پگاه گلپایگان تولید و از واردات بخشی از شیر خشک نوزاد در کشور بینیاز شویم.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشور افزود: شرکت شیر خشک چهارمحال و بختیاری فضا، تخصص و زیرساخت لازم را برای تولید شیر خشک نوزاد دارد.
وی گفت: از مدتی قبل طرح افزایش ظرفیت شرکت شیر در شهرکرد آغاز و در ماههای آینده انجام میشود و از پنج قلم اصلی تامینکننده مواد اولیه انتظار میرود سه قلم آن تایکسال آینده در ایران تولید شود.
میرزایی افزود: بخشی از این طرحها از جمله طرحهای دانش بنیان به شمار میرود که با بهکارگیری فناوریهای نوین در سه شرکت پگاه تبریز، مشهد و گلپایگان در حال انجام است.
به گفته وی ، یکی از مصوبات دولت سیزدهم ایجاد مجتمع کشت و صنعت دامپروری در چهارمحال و بختیاری بود که این بنگاه تعطیل شد و امروز تلاش میشود با نشستی که با مسوولان چهارمحال و بختیاری داشتیم عملیات سرمایهگذاری این واحد تولید انجام شود.
وی با اشاره به ضرورت احداث خانه امید در چهارمحال و بختیاری برای بازنشستگان استان گفت: عملیات اجرایی خانه امید این استان طی سه سال گذشته آغاز شده بود اما به دلیل برخی مشکلات معطل مانده است که تلاش میشود با تفاهمی که با استانداری و مقامات استانی انجام می شود عملیات ساخت این واحد در ۳۰۰ متر فضا از سر گرفته شود.
نشست هماندیشی مدیرعامل و اعضای هیأتمدیره سازمان تأمین اجتماعی با شرکای اجتماعی و بهمناسبت هفته کار و کارگر برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان تأمین اجتماعی، «مصطفی سالاری» با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی در برابر کارگران دو وظیفه اصلی و اولویتدار دارد که اگر آنها به نتیجه برسند، این سازمان به موفقیت بزرگی دست یافته است، گفت: بایدمستمریها را به قدر کفایت پرداخت کنیم و درمان کمهزینه را برقرار کنیم.
او در ادامه صحبتهای خود در حوزه درمان خاطرنشان ساخت: اگر نظام ارجاع و پزشک خانواده درست اجرا شود، نظام سلامت با تحول اساسی روبهرو خواهد شد و میکوشیم با اجرای مقدمات لازم، به سمت درمان رایگان حرکت کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی درباره قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیانآور نیز گفت: کارگر و کارفرما و سازمان تأمین اجتماعی جملگی از این وضعیت ناراضی هستند و از طرفی شرایط طوری است که در حال حاضر قانون اجازه میدهد افراد در سنین خیلی پایین بهخاطر مشاغل سخت و زیانآور بازنشسته شوند که این به زیان کارگران و صندوق بازنشستگی نیز هست.
او درباره واقعیسازی مزد اظهار کرد: کارفرمایان براساس آنچه واقعاً حقوق پرداخت میکنند، فهرست تنظیم میکنند. پرداخت حق بیمه براساس دستمزد واقعی در زمان بازنشستگی به نفع کارگران است و ما باید به این سمت برویم تا کارفرمایان کمتر اذیت شوند.
حرف اصلی تأمین اجتماعی این است که حق بیمه باید برای همه کارگران و براساس همه مزد و مزایای آنان و بدون ایجاد اختلال در امور کارفرمایان پرداخت شود .
سالاری تصریح کرد: پیشنهاد ما این است که با مشارکت تشکلهای کارگری و کارفرمایی برای حل مشکل مشاغل سخت و زیانآور و همچنین پرداخت حق بیمه واقعی براساس مزد واقعی، کارگروهی تشکیل شود تا برای منافع همه طرفها و شرکای اجتماعی و صندوق تأمین اجتماعی تصمیمگیری کنیم.
سالاری در پایان، اجرای کامل و موفق طرحهای بیستگانه تحولآفرین و توسعهای را راهکار اصلی رفع مشکلات و اصلاح شرایط سازمان و تأمین منابع پایدار برای آینده تامین اجتماعی دانست و افزود: اجماعسازی با ذینفعان، راه رسیدن سازمان تأمین اجتماعی به اهداف خود است.
پیش از سخنان مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، «مرتضی لطفی»، رئیس هیأتمدیره سازمان تامین اجتماعی، رؤسا و نمایندگان هیأتمدیره کانونهای عالی انجمنهای صنفی کارگران، کارفرمایان، بازنشستگان و مستمریبگیران، شوراهای اسلامی کار و اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری به طرح دیدگاهها و نظرات خود پرداختند.