واریز هدیه 1 میلیونی پزشکیان برای شب یلدا | کارت سرپرستان خانوارها شارژ شد
خانوارهای ۴ نفره در دهکهای ۴ تا ۹ نیز در تاریخ ۳۰ آذرماه شب یلدار یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان یارانه نقدی دریافت خواهد کرد.
در حالی برخی از رسانهها از واریز یارانه یلدایی دولت در روزهای گذشته خبر داده بودند که سازمان هدفمندی یارانهها چنین موضوعی را رد کرد.آنطور که سخنگوی سازمان هدفمندی یارانهها اعلام کرده؛ واریز یارانه یلدایی صحت ندارد و همان یارانههای نقدی سرپرستان خانوار طبق تاریخ مقرر پرداخت خواهد شد.
براساس گفته طیبه حسینی، یارانه نقدی سرپرستان خانوار طبق تاریخهای مقرر واریز خواهد شد و به هیچ عنوان خبری تحت عنوان پرداخت یارانه شب یلدا یا هر یارانه دیگری را تأیید نمیکنیم.
بنا به این گزارش، طبق جدول زمانبندی واریز یارانهها که توسط سازمان هدفمندی یارانهها منتشر شده، یارانه نقدی دهکهای یک تا ۳ در روز ۲۵ هر ماه و یارانه سایر دهکها در روز ۳۰ هر ماه واریز میشود. بدین ترتیب طبق موعد مقرر یارانه نقدی دهکهای ۴ تا ۹ باید در شب یلدا (۳۰ آذر) به حساب سرپرستان خانوار واریز شود.
بر همین اساس، اگر یک خانوار ۴ نفره در دهک یک تا ۳ قرار داشته باشند، یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد. خانوار ۴ نفره در دهکهای ۴ تا ۹ نیز در تاریخ ۳۰ آذرماه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان دریافت خواهد کرد.
رییس پلیس فتا البرز گفت: کلاهبرداران از فرصت استفاده کرده و با پیامک های جعلی مانند " هدیه یک میلیون تومانی دولت برای یلدا "، قصد فریب مردم را دارند و کاربران نباید لینک های ارسالی را باز کنند.
رییس پلیس فتا البرز درخصوص وعده هدیه یک میلیون تومانی یلدایی به کاربران هشدار داد.
سرهنگ رسول جلیلیان روز یکشنبه اظهار کرد:در چنین شرایطی کلاهبرداران از فرصت استفاده کرده و با پیامک های جعلی مانند " هدیه یک میلیون تومانی دولت "، قصد فریب مردم را دارند و کاربران نباید لینک های ارسالی را باز کنند.
وی اضافه کرد: مجرمان با راه اندازی سایت جعلی و ارسال پیامک اقدام به فریب و هدایت کاربران به درگاههای پرداخت جعلی بانکها می کنند که مردم باید برای پیشگیری از هرگونه جرم هوشیار باشند.
جلیلیان بیان کرد: مجرمان با هدایت متقاضیان به درگاههای جعلی (فیشینگ)، اطلاعات کارت بانکی آنها را کسب و سپس اقدام به کلاهبرداری می کنند
وی گفت: ارسال پیامک های جعلی، ارائه لینک های ثبت نام، هدایت به درگاه های بانکی جعلی و معرفی اپلیکیشن های مختلف توسط مجرمان سایبری در این شرایط دور از ذهن نخواهد بود.
وی تاکید کرد: پیامک های سازمانی و رسمی از سرشماره های معتبر ارسال می شوند و کاربران به هیچ عنوان به لینک هایی که از طریق سرشماره های ناشناس و شخصی ارسال شده مراجعه نکنند.
جلیلیان ، سایت پلیس فتا را مرجع کامل آخرین اطلاعات و تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواده ها و عموم مردم خواست که برای پیشگیری و مقابله با هرگونه جرایم سایبری به مطالعه توصیه های این سایت بپردازند.
رییس پلیس فتا البرز یادآورشد : کاربران در صورت اطلاع از اینگونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا اعلام کنند.