عیدی ویژه مجلس برای کارکنان دولت | خبر مهم از واریز مزایای رفاهی کارکنان دولت

به گفته بابایی کارنامی، بعد از اتمام بررسی‌های بودجه، طرح ساماندهی استخدام مجدداً در دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس قرار خواهد گرفت.

کدخبر : 25153
سایت سرگرمی روز :

 نیروهای شرکتی نهادهای مختلف، نگران وضعیت و آینده خود هستند؛ بالاخره کار تبدیل وضعیت به کجا می‌انجامد؟ «علی بابایی کارنامی» نماینده مجلس و رئیس کمیسیون اجتماعی در این رابطه گفت: مجلس برای نیروهای شرکتی دستور کار دارد و تبدیل وضعیت این نیروها را تصویب کرده است منتها طرح ساماندهیِ مصوب مجلس، در رفت و برگشت بین شورای نگهبان و مجمع تشخیص معطل مانده است.

او افزود: طرح ساماندهی آخرین بار به صحن مجمع تشخیص ارسال شده که ایراداتی را به طرح گرفته‌اند؛ یکی دو تا ایراد شکلی به این طرح وارد کرده‌اند و اختلاف نظر جدی‌ست اما بعد از برگشت به مجلس و شروع به کار مجلس دوازدهم، در کمیسیون اجتماعی، مذاکراتی صورت گرفته و کار دوباره کلید خورده است.

در حال حاضر، مجلس درگیر بررسی بودجه سال آینده است و به گفته بابایی کارنامی، بعد از اتمام بررسی‌های بودجه، طرح ساماندهی استخدام مجدداً در دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس قرار خواهد گرفت.

این نماینده مجلس تاکید کرد: حتماً ما این طرح ضروری را که ناظر بر سرنوشت نیروهای انسانی شاغل در نهادهای دولتی و عمومی کشور است، با قدرت پیگیری خواهیم کرد تا انشالله کار به سرانجام برسد و نتیجه‌ی آن را مردم و کارگران عزیز لمس کنند.

تمامی مزایای رفاهی مندرج در ماده ۳۶ قانون کار شامل حق مسکن، بن، اولاد و تاهل از پرداخت مالیات معاف یا عدم مشمول شناخته شد.

بر اساس بخشنامه سازمان امور مالیاتی کشور که در تاریخ ۲۰ آذرماه خطاب به ادارات کل سازمان امور مالیاتی کشور صادر شده است، وجه پرداختی در مواردی که شامل ماده مواد ۸۲ و ۸۳ قانون مالیات‌های مستقیم نیستند، از جمله پرداختی‌ها بابت امور رفاهی و انگیزه‌ای، در حدود قانون و به نحو متعارف (با ارائه اسناد مدارک) مشمول مالیات بر درآمد حقوق نیست. 

در این بخشنامه آمده است: با هدف رفع ابهام از مصادیق عدم شمول مالیات حقوق موضوع مواد (۸۲) و (۸۳) قانون مالیات‌های مستقیم ازجمله پرداختی‌ها بابت امور رفاهی و انگیزه‌ای (انگیزشی ناظر به محاسبه مالیات حقوق در کلیه سنوات مربوطه در چارچوب قوانین و مقررات) مقتضی است موارد ذیل مورد توجه قرار گیرد:

۱- بر اساس مفاد بخشنامه شماره ۲۰۰.۹۹.۵۸ مورخ ۱۳۹۹.۸.۱۴ وجوه پرداختی در موارد عدم شمول مواد (۸۲) و (۸۳) قانون مالیات‌های مستقیم از جمله پرداختی‌ها بابت امور رفاهی و انگیزه‌ای در حدود قانون و به نحو متعارف با ارائه اسناد و مدارک مشمول مالیات بر درآمد حقوق نیست.

۲- بر اساس دادنامه شماره ۱۲۰۷ مورخ ۱۴۰۰.۱۰.۱۵ هیات تخصصی، مالیاتی بانکی دیوان عدالت اداری، بخشنامه فوق‌الذکر با استدلال مندرج در دادنامه مذکور ابطال نشده و پرداختی‌های خارج از شمول مالیات حقوق ازجمله پرداختی‌ها بابت امور رفاهی و انگیزه‌ای به کلیه کارکنان در حدود متعارف به شرح ذکرشده در دادنامه به رسمیت شناخته شده است.

۳- با توجه به موارد فوق‌الذکر و در راستای رفع ابهام از عبارت «در حدود متعارف» مقرر می‌دارد نسبت «کل پرداختی‌های مبتنی بر ماده (۴۰) قانون الحاق موادی به قانون تنظیم برخی از مقررات مالی دولت یک» به «کل پرداختی‌ها به حقوق‌بگیران دولت» (احصا‌شده بر اساس ارقام بودجه) به عنوان مصداقی از حد متعارف سالانه ناظر بر پرداخت‌های موضوع ماده (۶۸) قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده (۳۶) قانون کار و سایر عناوین در کلیه رسیدگی‌های مالیاتی در بخش دولتی و خصوصی برای مجموع فهرست پرداختی، شناخته می‌شود. نسبت‌های فوق‌الذکر توسط معاونت حقوقی و فنی مالیاتی سازمان اعلام می‌شود. تبصره: مزایای غیرنقدی موضوع بند (۱۳) ماده (۹۱) قانون مالیات‌های مستقیم از مصادیق این بند محسوب نمی‌‌شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: