انتشار جدول جدید اصلاحی متناسب سازی بازنشستگان معترض | اجرای همسان سازی دوباره حقوق بازنشستگان این گروه
صندوق بازنشستگی براساس این جدول و با اعمال معیارهای قانونی، احکام جدید بازنشستگان را صادر کرده است. به این ترتیب، بازنشستگان عزیز میتوانند حقوق خود را با همکاران شاغل خود مقایسه کرده و از این تغییرات مطلع شوند.
طبق مصوبه مجلس، متناسبسازی حقوق بازنشستگان کشوری باید بر اساس ۹۰ درصد حقوق شاغلین همتراز انجام شود. این اقدام با هدف کاهش فاصله میان حقوق بازنشستگان و شاغلین مشابه به اجرا در میآید. در سال ۱۴۰۳، حقوق بازنشستگان کشوری بر اساس ۴۰ درصد از ۹۰ درصد حقوق و فوقالعادههای مشمول برداشت کسور شاغلین مشابه محاسبه شده است.
صندوق بازنشستگی براساس این جدول و با اعمال معیارهای قانونی، احکام جدید بازنشستگان را صادر کرده است. به این ترتیب، بازنشستگان عزیز میتوانند حقوق خود را با همکاران شاغل خود مقایسه کرده و از این تغییرات مطلع شوند.
این گام در راستای تأمین عدالت در حقوق بازنشستگان و همسانسازی آنها با شاغلین همتراز برداشته شده است تا ضمن ارتقاء کیفیت زندگی بازنشستگان، فاصلۀ حقوقی میان آن ها و شاغلین کاهش یابد.
محمد کردی رئیس کانون بازنشستگان استان البرز نوشت: طبق مصوبه مجلس می بایست متناسب سازی حقوق بازنشستگان براساس ۹۰ درصد حقوق شاعلین همتراز انجام شود.
بنابراین در سال ۱۴۰۳ حقوق بازنشستگان و موظفین عزیز بر اساس ۴۰ درصد از ۹۰درصد حقوق و فوق العاده های مشمول برداشت کسور شاغلین مشابه محاسبه شده است لذا صندوق براساس جدول زیر، احکام بازنشستگان را صادر نموده است.
۱۸ سال است که هیچیک از مدیران صندوق بازنشستگی کشوری ماده ۱۲۵ قانون مدیریت خدمات کشوری را اجرا نکردند .
احمد آذری رئیس کانون بازنشستگان آموزش و پرورش بجنورد درجلسه ویدیو کنفرانسی ۱۹ دی ماه ۱۴۰۳ با حضور مدیر عامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری و اعضای کانون ها بازنشستگان سراسر کشورگفت
آقای میرزایی ۱۸ سال است که از تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری میگذرد اما هیچ مدیری ماده ۱۲۵ قانون مذکور را اجرا نکرده است درحالی که بر اساس این ماده افزایش حقوق شاغل و بازنشستگان را مطابق نرخ تورم تعیین کروه است
اگر ماده ۱۲۵ قانون مدیریت خدمات کشوری اجرا شود ما نیازی به متناسبسازی حقوق نداریم.
آذری افزود انتظار داریم چابک سازی ساختار صندوق ، حذف شرکتهای ضرر ده و توبیخ هیات مدیره شرکت های ضررده در اولویت قرار گیرد .
وی گفت تجمیع بیمه پایه و تکمیلی از جمله مطالبات بازنشستگان است که از شما میخواهیم این مطالبه عمومی را به نفع بازنشستگان اجرایی کنید .
حجت الله میرزایی مدیرعامل صندوق کشوری و جناب آقای مسلمی معاون فنی صندوق موافقت کردند، وزارتخانههایی که نسبت به همسان سازی اعتراض دارند مجدداً جدولهایی را پیشنهاد کنند تا مورد بررسی و اقدام قرار گیرد.
محمد رضایی مدیر گروه مناطق جنگی ۶استان نوشت: روز چهارشنبه تاریخ 19 ـ 10ـ 1403 راس ساعت 15جلسه ویدیو کنفرانسی با حضور مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری واعضای کانونهای بازنشستگان سراسر کشور برگزار گردید.
مدیرعامل صندوق کشوری و جناب آقای مسلمی معاون فنی صندوق موافقت کردند، وزارتخانههایی که نسبت به همسان سازی اعتراض دارند مجدداً جدولهایی را پیشنهاد کنند تا مورد بررسی و اقدام قرار گیرد.
ایشان موافقت خود را با مقایسه حقوق بازنشسته و شاغل همتراز اعلام نمودند .
حجت میرزایی مدیرعامل صندوق همچنین در پی انتقاد از بیمه تکمیلی گفتند: در سال آینده حتماً بیمه بهتری و متفاوتتری خواهید داشت.
در مورد قرارداد خرید کالاهای اقساطی نیز گفتند که تلاش میشود این قرارداد مجدداً بسته شود.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نخستین نشست خود با بازنشستگان و روسای کانونهای استان تهران و 30 استان دیگر کشور که به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد، با اشاره به موضوعات کلیدی مانند متناسبسازی حقوق، تاخیر در واریز کسورات و اصلاح ساختار صندوق، بر اولویت شفافیت و پاسخگویی تأکید کرد.
دکتر حجتاله میرزایی در این نشست که با حضور نمایندگان کانونهای بازنشستگی استانهای تهران و البرز در ساختمان صندوق و بهصورت آنلاین با نمایندگان سایر استانها برگزار شد، گفت: ما درخصوص صندوق خود را تنها در برابر یک گروه پاسخگو میدانیم و آن بازنشستگان کشوری هستند.
وی با اشاره به اینکه «همه ما در چند سال آینده به جمع بازنشستگان کشوری خواهیم پیوست»، خاطرنشان کرد: تنها انگیزه من برای حضور در این مسئولیت، خدمت به بازنشستگان و برداشتن باری از دوش وزارتخانه بوده است.
وی افزود: تلاش ما این است که مسیر دسترسی بازنشستگان به خدمات رفاهی تسهیل شود و با شفافیت کامل، به نیازها و انتظارات آنان پاسخ دهیم.
پس از این سخنان تعدادی از بازنشستگان و روسای کانونهای بازنشستگی استانهای مختلف به طرح مهمترین مشکلات و مسائل بازنشستگان، از جمله: متناسب سازی حقوق، اجرای ماده 85 قانون مدیریت خدمات کشوری، بیمه تکمیلی کارآمد، پرداخت به موقع کسورات حقوق و بیمه، عدم پرداخت رفاهیات توسط دستگاههای اجرایی به بازنشستگان، توسعه خدمات رفاهی و ...، پرداختند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری پس از شنیدن مطالب بازنشستگان و روسای کانونهای حاضر در نشست، به نگرانی بازنشستگان درباره تأخیر در واریز کسورات پرداخت و گفت: تلاش ما تأمین منابع لازم برای پرداخت این کسورات و کاهش دغدغههای بازنشستگان است و بنده قراری را با مدیران سازمان برنامه در این خصوص خواهم داشت و تلاش میکنم تا ضمن تشریح شرایط، اعتبارات لازم را ازطریق سازمان برنامه اخذ نمایم.
وی درباره متناسبسازی حقوق بازنشستگان نیز اظهار داشت: انتظار بازنشستگان برای تطابق حقوق با شاغلان همتراز، کاملاً منطقی است.
میرزایی در خصوص چابکسازی صندوق گفت: برنامه ما این است که با کمترین اختلال، ساختار صندوق را چابک کنیم تا بهرهوری بیشتری داشته باشد.
او همچنین شایعات مربوط به ادغام صندوقهای بازنشستگی را رد کرد و توضیح داد: موضوع ادغام مطرح نیست. بلکه تغییر مسیر پرداخت حقوق از صندوق به دولت در حال بررسی است. این تصمیم میتواند به ایجاد امنیت خاطر بیشتر برای بازنشستگان منجر شود، زیرا دولت متعهد به تأمین تعهدات از محل داراییهای خود خواهد بود.
میرزایی با اشاره به موضوع بنگاهداری صندوق گفت: اگر قرار است پاسخگو باشیم، باید در قبال بیمهپردازان و بازنشستگان پاسخگو باشیم. انتخاب مدیران در بنگاهها باید با شفافیت و بر مبنای این اصل باشد.
وی در پایان تأکید کرد: هدف ما ارائه حداکثر خدمات ممکن به بازنشستگان و ایجاد شرایط مناسب برای آنها است. این امر تنها با همفکری و مشارکت بازنشستگان محقق خواهد شد