بازنشستگان تامین اجتماعی | بیمه تامین اجتماعی
خبر مهم برای حقوق بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی | خبر خوش مدیرعامل تامین اجتماعی برای مستمری بگیران و بیمه شدگان
آیین تکریم سرپرست و معارفه مدیرعامل شرکت انتشارات علمی و فرهنگی با حضور مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی و جمعی از مدیران ارشد این سازمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری در سخنانی با اشاره به اهمیت نقش شرکت انتشارات علمی و فرهنگی در توسعه فرهنگی کشور، گفت: این شرکت یک نهاد و نماد فرهنگی مهم در کشور است که تاریخچهای طولانی دارد و بسیاری از شخصیتهای برجسته علمی و فرهنگی کشور در طول تاریخ در آن حضور داشتهاند یا در این مجموعه آثاری ارزشمند از خود به جای گذاشتهاند.
وی افزود: فعالیتهای این شرکت در حوزه علمی و فرهنگی است و اگر سازمان تأمین اجتماعی در این حوزه هزینه کند، با رسالت سازمان همخوانی دارد؛ به ویژه اگر بتوانیم فعالیتهای خود را با جامعهی هدفمان و ذینفعان همسو و مرتبطتر کنیم. جامعهی هدف ما بیش از نیمی از جمعیت کشور را تشکیل میدهد و امیدوارم تا زمانی که انتشارات علمی و فرهنگی تحت مدیریت سازمان تأمین اجتماعی است، بتوانیم شرایط آن را بهبود بخشیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به ظرفیتهای مادی و معنوی شرکت انتشارات علمی و فرهنگی، اظهار داشت: این شرکت امکانات و ظرفیتهای زیادی دارد که تاکنون به نحو احسن از آنها استفاده نشده است.
سالاری در ادامه گفت: «من معتقد نیستم که برای احیای این شرکت حتماً باید هزینههای زیادی صرف کرد. با ابتکار و خلاقیت میتوان از ظرفیتهای موجود شرکت استفاده کرد و بخشی از منابع مالی مورد نیاز را از طریق همین امکانات تأمین کرد. البته سازمان تأمین اجتماعی نیز در این مسیر در کنار انتشارات علمی و فرهنگی خواهد بود.
سالاری در معرفی سیدجمال هادیان زواره به عنوان مدیرعامل جدید شرکت انتشارات علمی و فرهنگی، اظهار داشت: «جناب آقای هادیان در حوزه فرهنگ و هنر فعالیت داشتهاند و این انتخاب کاملاً با حوزه فعالیت شرکت انتشارات علمی و فرهنگی همسو است. امیدواریم ایشان بتوانند با تمرکز بر داشتههای شرکت، از جمله سرمایههای راکد و بلااستفاده، این مجموعه را احیا کنند.
وی افزود: «تاریخچهی بیش از هفتاد سالهی این شرکت خود یک سرمایهی بزرگ است که حتی از سرمایههای مادی آن ارزشمندتر است. از این ظرفیتها استفاده کنید و من خوشبین هستم که این مجموعه با حمایتهای سازمان بتواند در حوزههای فرهنگی، هنری و علمی کشور بدرخشد و آثار ارزشمندی منتشر کند.
سالاری در پایان با اشاره به لزوم ارتقای کیفیت آثار منتشر شده توسط این شرکت، گفت: «متأسفانه در برخی مقاطع، کیفیت آثار منتشر شده توسط این شرکت کاهش یافته است. در گذشته، این انتشارات برترین آثار کشور را منتشر میکرد، اما در برخی مواقع به نظر میرسد که آثار بیکیفیت نیز چاپ شدهاند. برای احیای اعتبار انتشارات علمی و فرهنگی، باید از انتشار چنین آثاری پرهیز کنیم. اعتبار این شرکت به آثار و محصولاتی است که منتشر میکند و اگر به دلایل مختلف، آثار بیکیفیت منتشر شود، نه تنها به احیای شرکت کمک نمیکند، بلکه اعتبار آن آسیب وارد میکند.
در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات محمد باقری در دوران سرپرستی شرکت انتشارات علمی و فرهنگی، سیدجمال هادیان زواره به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر لزوم اجرای نظام ارجاع در سازمان تأمین اجتماعی گفت: تجربه کشورهای دیگر نشان میدهد که باید نگاه اقتصادیتری به حوزه عمرانی درمان داشته باشیم و از این جهت حتی اگر نتوانیم پزشک خانواده را اجرا کنیم، باید به یک نظام ارجاع برسیم.
مصطفی سالاری در نشست کمیته درمان این سازمان که با حضور دکتر شهرام غفاری معاون درمان، ابراهیم جواهری معاون حقوقی و پارلمانی، عمران نعیمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی، علیرضا وثوقیفر معاون برنامهریزی و پشتیبانی و جمعی از مدیران درمانی و عمرانی این سازمان برگزار شد، با تأکید بر لزوم اجرای نظام ارجاع در سازمان تأمین اجتماعی گفت: تجربه کشورهای دیگر نشان میدهد که باید نگاه اقتصادیتری به حوزه عمرانی درمان داشته باشیم و از این جهت حتی اگر نتوانیم پزشک خانواده را اجرا کنیم، باید به یک نظام ارجاع برسیم.
به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، سالاری در این نشست اظهارکرد: این نظام با ساماندهی مراجعات و جلوگیری از خدمات تکراری و غیرضروری، میتواند به بهینهسازی منابع کمک کند. باید به سمت تدوین گایدلاینها حرکت کنیم تا هزینههای درمان کنترل شود. ۱۰ درصد هزینههای ما به پزشک پرداخت میشود، اما ۹۰ درصد هزینهها وابسته به تجویز و نسخهنویسی او است. از این جهت، باید با طراحی و اجرای برخی قواعد و همچنین پرداخت مطلوب به پزشکان هزینهها را در مرحله ثانویه کنترل کنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به تأثیر نظام ارجاع بر سطحبندی مراکز درمانی، گفت: به تبع این موضوع و با حرکت به سمت نظام ارجاع، سطحبندی مراکز درمانی ما نیز تغییر میکند و لازم است که با رویکرد جدید، حوزه عمرانی درمان سازمان نیز تغییراتی داشته باشد. در این خصوص، معاونت درمان باید یک ساختار سازمانی جدید به حوزه عمرانی ارائه کند تا ساختوسازهای در دست اجرا و همچنین پروژههای عمرانی آینده بر این اساس تنظیم شود.
وی همچنین بر لزوم هماهنگی بین بخشهای مختلف سازمان برای اجرای موفق این طرح تأکید کرد و افزود: اجرای نظام ارجاع نیازمند همکاری همهجانبه و برنامهریزی دقیق است. باید زیرساختهای لازم در حوزههای درمانی و عمرانی تقویت شود تا بتوانیم خدمات درمانی را بهصورت بهینه و عادلانه در اختیار بیمهشدگان قرار دهیم.
بر اساس این گزارش، در این نشست معاونت درمان گزارشی از وضعیت عمرانی این حوزه ارائه کرد. در این گزارش بر لزوم تقویت زیرساختها برای اجرای موفق نظام ارجاع تأکید شد و پیشنهاداتی برای بهبود ساختار سازمانی و برنامهریزی پروژههای عمرانی آینده مطرح شد.
همچنین در این جلسه، راهکارهایی برای کاهش هزینههای درمانی از طریق کنترل نسخهنویسی و تجویز منطقی دارو بررسی شد. معاونت درمان اعلام کرد که با اجرای نظام ارجاع و تدوین گایدلاینهای استاندارد، میتوان از هدررفت منابع جلوگیری و خدمات درمانی را بهصورت هدفمند ارائه کرد.