بیمه تامین اجتماعی | سوابق بیمه تامین اجتماعی

فوری/اطلاعیه مهم برای حقوق بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی | اجرای خدمات رفاهی رایگان جدید برای بیمه‌شدگان تامین اجتماعی

قائم موهبتی معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی در مراسم تودیع و معارفه مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۴۳۸ هزار نفر در خراسان جنوبی تحت پوشش تأمین اجتماعی هستند، تصریح کرد: تامین اجتماعی این استان دارای ۶ مرکز درمانی ملکی و بیش از ۵۳۰ مرکز طرف قرارداد است که به بیش از ۴۳۰ هزار نفر خدمات ارائه می‌کند.

کدخبر : 27205
سایت سرگرمی روز :

به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی موهبتی در این مراسم گفت: ما در سازمان تلاش می‌کنیم بهترین خدمت را به مردم ارائه دهیم، اما هزینه‌های سازمان به ماهانه ۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده در حالی که درآمدها تنها ۶۴ هزار میلیارد تومان است که نتیجه آن کسری ۲۶ هزار میلیاردی است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و امور استان‌های سازمان تأمین اجتماعی به پرداخت به‌موقع حقوق بازنشستگان اشاره کرد و گفت: هر ماه ۶۰ هزار میلیارد تومان صرف حقوق بازنشستگان می‌شود و سایر هزینه‌ها نیز از محل منابع دیگر باید تأمین شود.

موهبتی یادآور شد: همچنین، امسال قرار بود دولت ۱۳۰ هزار میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کند که بخش عمده آن تحقق نیافته است.

وی با بیان اینکه ارائه خدمات درمانی مطلوب به منابع مالی کافی نیاز دارد، اعلام کرد: برنامه‌های تحولی متعدد شامل ۲۰ طرح جدید در سازمان تأمین اجتماعی تعریف و ابلاغ شده که جلسات مربوط به آن به‌صورت شبانه‌روزی برگزار می‌شود.

وی افزود: از جمله این طرح‌ها می‌توان به اجرای طرح پزشک خانواده، پذیرش و پرداخت الکترونیکی اسناد پزشکی، اصلاح ساختار مدیریت درمان و یکپارچه‌سازی شعب تأمین اجتماعی اشاره کرد.

موهبتی در خصوص طرح‌های بیمه‎‌ای نیز گفت: ۶ طرح تحولی در دستور کار قرار دارد که شامل یکپارچه‌سازی شعب تأمین اجتماعی، تحول دیجیتال و هوشمندسازی خدمات بیمه‌ای و ایجاد نظام پاسخگویی کارآمد برای افزایش رضایت بیمه‌شدگان است.

موهبتی در پایان با تأکید بر اهمیت تحول دیجیتال و هوش مصنوعی در فرآیند خدمات‌رسانی، خاطرنشان کرد: تلاش ما این است که درب  هیچ‌یک از شعب استان به روی مردم بسته نباشد تا تکریم واقعی بیمه‌شدگان محقق شود.

بر اساس این گزارش در پایان این مراسم، قائم موهبتی ضمن اعطای احکام مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی از دکتر سبحانی، مدیر درمان سابق استان تقدیر و برای دکتر متین هاشمی شادمهری در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

دکتر شهرام غفاری معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی گفت: در صورتی که وزارت بهداشت بخواهد و بتواند برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را اجرا کند، سازمان تامین اجتماعی نیز به عنوان یکی از سازمان‌های بیمه‌گر، به موجب قانون، در اجرای برنامه مذکور، با وزارت بهداشت همراهی و همکاری خواهد کرد اما در صورتی که این وزارتخانه به هر دلیلی از اجرای این برنامه منصرف شود، سازمان تامین اجتماعی با هدف ساماندهی نظام ارائه خدمات و مدیریت بهینه منابع خود، ناگزیر است نظام ارجاع را پیاده سازی کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی به نقل از ایسنا، غفاری درباره برنامه سازمان تأمین اجتماعی برای اجرای طرح پزشک خانواده اظهار داشت: به موجب قانون برنامه هفتم،‌ متولی اجرای برنامه پزشک خانواده، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. در صورتی که وزارت بهداشت بخواهد و بتواند برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع را اجرا کند، سازمان تامین اجتماعی نیز به عنوان یکی از سازمان‌های بیمه‌گر، به موجب قانون، در اجرای برنامه مذکور، با وزارت بهداشت همراهی و همکاری خواهد کرد اما در صورتی که این وزارتخانه به هر دلیلی از اجرای این برنامه منصرف شود، سازمان تامین اجتماعی با هدف ساماندهی نظام ارائه خدمات و مدیریت بهینه منابع خود، ناگزیر است نظام ارجاع را پیاده سازی کند.

وی با بیان اینکه پیاده‌سازی نظام ارجاع با نظام پزشک خانواده عجین است، در توضیح بیشتر این طرح گفت: با ثبت‌نام بیمه‌شدگان و بویژه بیماران مزمن، ما می‌توانیم مسیر حرکت بیماران را تعیین و در صورت حرکت بیماران از این مسیر تعیین شده، خدمات بیشتری یا خدمات را با هزینه کمتری به آنها ارائه کنیم. بدیهی است بیماران، خدمات بهداشتی را کماکان می‌توانند از شبکه‌های بهداشتی دریافت کنند.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی معتقد است که برای اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، سازمان‌برنامه و بودجه باید منابع لازم را در اختیار مجریان طرح بگذارد. بدون وجود منابع کافی و پایدار امکان اجرای برنامه پزشک خانواده در کشور وجود ندارد. در صورتی که منابع مالی لازم تامین شود سازمان تامین اجتماعی و سایر بیمه‌های پایه می‌توانند با راهبری وزارت بهداشت نقش مهمی در اجرای این طرح داشته باشند.

غفاری در ادامه گفت: رشد روزافزون هزینه‌های درمان و لزوم مدیریت بهینه منابع محدود، استفاده از پزشکان gatekeeper را برای نظام سلامت و بویژه سازمان‌های بیمه‌گر ضروری کرده است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: