طرز تهیه رشته پلو، نمادی از طول عمر و خوش شانسی در شب عید نوروز

رشته پلو یکی از غذاهای خوش‌طعم و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی به خصوص در شهرهای تهران، اراک و کرمانشاه دارد.

کدخبر : 28881
سایت سرگرمی روز :

 در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه‌ی رشته پلو با گوشت را به شما آموزش دهیم که حتما باید امتحان کنید.

مواد مقدار

پیاز 1 عدد

سیب‌زمینی ۲ عدد

گوشت چرخ کرده 200 گرم

دارچین یک قاشق چای‌خوری

زردچوبه دوسوم قاشق چای‌خوری

زیره یک‌سوم قاشق چای‌خوری

پاپریکا نصف قاشق چای‌خوری

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

کشمش پلویی یک پیمانه

برنج 2 پیمانه

رشته پلویی 4 پیمانه

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مناسب برای: 4 نفر

زمان پخت: 60 دقیقه

طرز تهیه رشته پلو با گوشت

ابتدا یک عدد پیاز را رنده یا نگینی ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. زمانی که پیاز طلایی شد دویست گرم گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید. گوشت را مخلوط کرده تا یک‌دست شده و رنگ گوشت عوض شود.

دوسوم قاشق چای‌خوری زردچوبه، یک‌دوم قاشق چای‌خوری دارچین، یک‌سوم قاشق چای‌خوری زیره، مقداری فلفل سیاه، نصف قاشق چای‌خوری پاپریکا و نمک را به مایع گوشتی اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده برای عطر و طعم بهتر به مایع گوشتی اضافه کنید. درب تابه را بگذارید و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه اجازه دهید گوشت با حرارت کم بپزد.

دوسوم یک قابلمه بزرگ را پر از آب کرده و روی حرارت بالا قرار دهید و مقداری نمک هم داخل آب بریزید. زمانی که آب به جوش آمد، دو پیمانه برنجی را که از سه تا چهار ساعت قبل داخل آب و نمک غلیظ خیس کردید را به آب اضافه کنید.

کف روی برنج را بگیرید و مقداری روغن ترجیحا جامد به آن اضافه کنید. 4 پیمانه رشته پلویی را داخل برنج بریزید تا بجوشد. (اگر رشته محلی بود می‌توانید به مدت دو الی سه دقیقه داخل فر قرار دهید تا برشته شود و سی ثانیه قبل از آبکش کردن برنج به آن اضافه کنید).

برنج و رشته را کاملا مخلوط کنید تا کاملا یک‌دست شود و سپس آن را آبکش کنید.

کف قابلمه مقداری روغن، نمک، یک‌سوم پیمانه آب و کمی زعفران دم کرده بریزید و ته‌دیگ مورد نظر خود را قرار دهید. برنج و رشته آبکش شده را با حرکت آبکش درون قابلمه بریزید و به مدت 45 دقیقه اجازه دهید تا دم بکشد.

در فاصله‌ای که برنج دم می‌کشد، یک پیمانه کشمش پلویی را که از یک ربع قبل داخل آب سرد خیس کردید را شسته و داخل کمی روغن به همراه مقداری دارچین به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: