روش کاربردی و سریع برای خشک کردن سبزی های معطر | تو سه سوت سبزی خشک داشته باش

شما می‌توانید با روش‌های کاربردی، سبزی‌های خوشبو مانند نعنا، رزماری و …را در آپارتمان خشک کنید.

کدخبر : 12211
سایت سرگرمی روز :

در ابتدا برگ‌های قهوه ای و پوسیده این گیاهان را جدا کنید و آن‌ها را با آب تازه بشویید و روی یک پارچه پهن کنید تا خوب خشک شوند.

سپس آنها را در دسته‌های کوچک جمع کنید و با تکه‌های نخ بندید.

گیاهان را وارونه آویزان کنید و دسته‌ها را به یک تکه ریسمان بلند ببندید و بین هر گروه کمی فاصله بگذارید.

ورقه‌های کاغذی خود را به مربع‌های به ابعاد ۳ در ۴ برش دهید. آنها را به شکل مخروط‌های شل در اطراف گیاهان قرار دهید و با نوار چسب بزنید. این پوشش به خشک شدن سریع‌تر گیاهان کمک می‌کنند و همچنین باعث می‌شود گرد و غباری روی گیاه ننشیند.

کار شما تمام شده است. حالا باید صبر کنید تا گیاه‌ها خشک شوند. با توجه  به آب و هوای شما، ممکن است این فرایند از چند روز تا چند هفته طول بکشد تا گیاهان شما کاملاً خشک شوند.

هنگامی که برگ‌ها به راحتی بین انگشتان شما می‌شکند یا خرد می‌شوند، آنها را از ساقه جدا کنید و خرد کنید.

گیاهان را پودر کنید و آن‌ها را  در یک ظرف در بسته نگهداری کنید و تا یک سال از آنها استفاده کنید.

منبع: ستاره
آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • ناشناس
    0

    اگر برگها پودر نشوند ممکن هست که حجم بیشتری داشته باشند ولی عطر سبزی خشک خیلی بیشتر می‌ماند