با آب این میوه تابستونی و ارزون همه ویروس های معده رو نابود کن
آب این میوه تابستانی ویروسهای معده را از بین میبرد.
آب انگور نوشیدنی پرطرفداری است که برای افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از پیری زودرس مفید است.
مطالعهای در مجله نوترینت (Nutrients) منتشر شده است، که نشان میدهد روزانه مصرف دو وعده انگور یا ۱۰۰ میلی لیتر آب انگور میتواند تنوع میکروبیوم روده را افزایش دهد.
انگور و آب انگور سرشار از ویتامین C هستند. ویتامین C سیستم ایمنی را تقویت و به ما در مبارزه با بیماری کمک میکند، البته مصرف میوه انگور بر آبمیوه آن ارجحیت دارد.
وجود آنتی اکسیدان رسوراترول در انگور، سلامت عمومی بدن را افزایش میدهد.
رسوراترول، نقشی در سلامت قلب ایفا میکند. طبق مطالعهای در سال ۲۰۱۵ که در مجله فود کنترل (Food Control) منتشر شد، این آنتی اکسیدان در مراحل اولیه عفونت نوروویروس تداخل و مانع ایجاد میکند. این مطالعه از نورویروسهای جایگزینی استفاده کرده که بر گربهها و موشها تأثیر میگذارد.
انگور سرشار از آنتی اکسیدانی به نام پلی فنول است که روند گسترش سرطان را کندتر می کند یا آن را متوقف می کند. به خصوص آب انگور بنفش می تواند به هنگام مصرف منظم از بسیاری از سرطان ها مانند ریه، دهان، حلق، تخمدان، گردن رحم، پروستات، روده بزرگ و لوزالمعده جلوگیری کند.
به بیماران دیابتی توصیه می شود که آب انگور مصرف کنند زیرا نشاسته ها و شیرینی های موجود در بدن را کاهش می دهد. اگر تمایل به کاهش اثرات دیابت دارید، پس از مصرف منظم آب انگور، می توانید خود را از افزایش عمده قند دور کنید. بنابراین آب انگور برای بهبود و کنترل دیابت از طرف متخصصان بهداشت بسیار توصیه می شود.
خود انگورها طعم زیر اسیدی (ترش) دارند، اما تعجب آور است که بدانید که این آبمیوه بعد از هضم واکنش قلیایی دارد. این ویژگی به درمان مشکلات ناشی از اسیدیته در دستگاه گوارش کمک می کند که می تواند بسیاری از مشکلات بهداشتی دیگر را که در پی آن ایجاد می شود، را درمان کند.
قابل ذکر است که استفاده از آب انگور برای معده سفارش شده است است. آب انگور به شما کمک می کند تا هضم بهتری داشته باشید زیرا باعث افزایش جریان آب در معده می شوند. این میوه ها را به همراه پوست و هسته آن مصرف کنید زیرا مقدار فیبر اضافی در این دو وجود دارد که فعالیت روده شما را بهبود می بخشد.
در انگور ها پکتین وجود دارد که برای کاهش رسوبات شریانی که در رگ ها جمع می شوند مناسب است. از طرف دیگر، ویتامین C به حفظ و تقویت خاصیت ارتجاعی شریان ها کمک می کند. بنابراین می تواند نوشیدنی مفیدی برای تصلب شرایین باشد.