999 بیماری در ناشتا با یک لیوان از آب این میوه درمان می شود | خوردن این میوه قبل از صبحانه شمارو از هر دکتری بی نیاز میکنه

خوردن سیب قبل از صبحانه متابولیسم شما را تسریع می‌کند، اما انتظار نداشته باشید که به تنهایی به کاهش وزن کمک کند.

کدخبر : 20207
سایت سرگرمی روز :

 خوردن یک سیب به تنهایی تاثیر کمی ‌دارد. اگر واقعا می‌خواهید متابولیسم خود را بالا ببرید، علاوه بر خوردن سیب قبل از صبحانه، غذاهای غنی از پروتئین را به وعده صبحانه خود اضافه کنید و فراموش نکنید که برای حفظ سرعت متابولیسم خود، باید در فواصل زمانی منظم غذا بخورید و از یک برنامه ورزشی پیروی کنید. در این مقاله سایر مزایای خوردن سیب قبل از صبحانه را نیز بررسی می‌کنیم.

خوردن سیب قبل از صبحانه و کاهش وزن

هر بار که غذا می‌خورید، متابولیسم شما افزایش می‌یابد، زیرا برای هضم غذا انرژی لازم است. در واقع، در طول روز، این افزایش متابولیسم حدود 10 درصد از کالری روزانه شما را می‌سوزاند. افزایش متابولیسم ناشی از یک غذا یا وعده غذایی خاص به ترکیب کربوهیدرات‌ها، چربی‌ها و پروتئین آن وعده بستگی دارد.

هضم چربی انرژی بسیار کمی ‌مصرف می‌کند، بنابراین تاثیر کمی ‌بر متابولیسم دارد. هضم کربوهیدرات‌ها حدود سه برابر بیشتر از چربی‌ها، و پروتئین‌ها دو تا سه برابر بیشتر از کربوهیدرات‌ها انرژی مصرف می‌کند؛ به این معنی که پروتئین‌ها متابولیسم را بیشتر تسریع می‌کنند. بیشتر کالری موجود در سیب از کربوهیدرات‌ها تامین می‌شود، بنابراین متابولیسم شما را کمی ‌سرعت می‌بخشد.

اگر بعد از خوردن سیب قبل از صبحانه، صبحانه را با سایر غذاهای غنی از پروتئین ترکیب کنید، تعادل بهتری از مواد مغذی دریافت خواهید کرد و متابولیسم را بیشتر تسریع می‌کنید. سعی کنید در این وعده از ماست‌های طعم‌دار و یونانی و شیر با جو دوسر و تکه‌های گردو استفاده کنید یا با شیر، موز و پودر پروتئین یک شیک سالم پروتئینی درست کنید. اگر نیاز به ایده‌های بیشتر دارید، نگاهی به “7 تا از بهترین صبحانه‌های پروتئین‌دار برای عضله سازی” بیندازید.

خوردن سیب قبل از صبحانه، مزایای دیگری به غیر از افزایش متابولیسم نیز دارد. سیب حاوی انواع ویتامین‌های مورد نیاز برای حفظ سوخت و ساز بدن شما در بالاترین ظرفیت آن است.

سیب بیشتر ویتامین‌های گروه B را تامین می‌کند که برای تبدیل پروتئین، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها به انرژی ضروری هستند. همچنین ویتامین K را از سیب دریافت می‌کنید که در متابولیسم پروتئین و استخوان‌ها نقش دارد.

برخی از مواد معدنی متابولیسم سالم را تقویت می‌کنند. منیزیم به تبدیل کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها به انرژی کمک می‌کند، در حالی که منگنز به سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌ها کمک می‌کند. هر دو ماده معدنی نقش مهمی‌ در تبدیل پروتئین به گلوکز در صورت نیاز به انرژی دارند و پتاسیم نیز نقش مهمی ‌در متابولیسم کربوهیدرات دارد. تمام این مواد معدنی را با خوردن سیب قبل از صبحانه دریافت خواهید کرد.

کاهش کلسترول در بدن

 همان‌گونه که در ابتدا نیز به آن اشاره نمودیم، میوه سیب حاوی مقدار فراوانی فیبر است. از این‌رو مصرف این میوه موجب جذب سریع چربی‌های درون روده و معده می‌شود. به همین سبب با کاهش میزان چربی، کلسترول‌های مضر در بدن از بین می‌روند و شاهد تنظیم کلسترول خون در سطح مطلوب و ایده‌آل خواهیم بود.

 جلوگیری از آسم و آلزایمر

تحقیقات و آزمایشات به‌عمل آمده بر روی صدها موش نشان داده که مصرف صحیح و منظم سیب در رژیم غذایی میزان انتقال دهنده‌های عصبی یا استیل کولین را افزایش می‌دهد. بدین ترتیب خطر ابتلا به مشکلات وبیماری‌های حافظه نظیر آلزایمر به حداقل میزان ممکن می‌رسد. علاوه بر این درون این میوه دارویی و خوشمزه مواد شیمیایی نظیر فیتوکمیکال و پلی فنول وجود دارد. که تا حد زیادی موجب بهبود عملکرد ریه‌ها، درمان آسم و رفع مشکلات تنفسی کمک می‌کند.

درمان دیابت و سم زدایی کبد

دیابت یکی از شایع‌ترین بیماری‌ها در سنین میانسالی و پیری است. علاوه بر این مصرف بی‌رویه آب خیلی سرد و فست فود موجب سمّی شدن کبد و افزایش چربی آن می‌گردد. در هر حال نگران کنترل و درآمد این دو بیماری مزمن نباشید. چرا که در هر حال استفاده صحیح و مستمر از سیب موجب کاهش میزان قند خون در بدن می‌شود. به گونه‌ای که خطر ابتلا به دیابت نوع 2 تا حدود تقریبی 30 درصد کاهش خواهد یافت. از طرف دیگر مواد معدنی و ویتامین‌های موجود در میوه موجب سم‌زدایی کبد و رفع اختلالات ناشی از آن در بدن می‌گردد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: