وام | وام فوری | وام قرض الحسنه
وام بلاعوض 30 و 40 میلیون تومانی دولت برای این خانوارها | پرداخت کمک بلاعوض دولت برای مددجویان
بهزیستی خراسان جنوبی ۳۰ و ۴۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای مناسب سازی خانه معلولین پرداخت میکند.
مدیر کل بهزیستی خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: به معلولینی که بخواهند خودروی خودرو خود را مناسب سازی کنند تا ۳۰ میلیون تومان کمک بلاعوض و برای مناسب سازی منازل معلولین نیز ۴۰ میلیون تومان کمک بلاعوض از سمت بهزیستی پرداخت میشود که آمادگی پرداخت آن را داشته و مشکل اعتباری نداریم.
شرفی افزود: مناسب سازی خانه و خودروی معلولان از جمله دغدغههایی است که در این مورد بهزیستی استان کمکهای بلاعوضی به مددجویان اعطا میکند.
وی گفت: دستگاههای دولتی در قانون حمایت از معلولین موظفند که ادارههای خود را از محل اعتبارات تملک حتی در صورتی که ملک آنها استیجاری باشد برای معلولین مناسب سازی کنند.
مدیر کل بهزیستی خراسان جنوبی افزود: پارسال در ارزیابی کشوری با ۶۸ درصد مناسب سازی ادارات رتبه دوم را کسب کردیم که تا پایان پارسال این عدد به ۷۱ درصد رسید.
شرفی افزود: علاوه بر مناسب سازی ادارات، مناسب سازیجاهای دیگر مثل مجتمعهای بین راهی، اماکن دیدنی و فرهنگی، مدارس داروخانهها، بانکها، مطب پزشکان و دیگر اماکن دغدغه ماست که در این مورد رایزنی کرده و درخواست خودرا اعلام کرده ایم.
وی گفت: به طور مثال از ۶۰ دستگاه اتوبوس در استان ۳۰ تای آنها برای معلولین مناسب سازی است و طبق قانون ناوگان هوایی و زمینی برای معلولین باید با ۵۰ درصد تخفیف باشد.
مدیر کل بهزیستی خراسان جنوبی افزود: بحث دیگری که برای ما مهم است موضوع پیشگیری از معلولیت هاست که در این خصوص آمادگی کامل برای مشاورههای ژنتیک و آزمایشات ژنتیک را داریم.
طرح ملی نشست صمیمی در ۵۰۰ محله کم برخوردار کشور در قالب رویداد ظرفیت سازی اجتماعی با شعار برای مردم برای به زیستن در روستاهای کرند و فرور گرمسار آغار شد .
در این طرح که در سراسر کشور با محوریت استان سمنان برگزار شد ، رئیس سازمان بهزیستی کشور و معاونان وی به صورت حضوری و مجازی مشکلات مددجویان بهزیستی را در بیش از ۲۰ نقطه استان سمنان بررسی کردند.
علی محمد قادری؛ رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت:ظرفیت سازی اجتماعی طرحی است که در قالب فعالیتهای اجتماعی، خدمات توان بخشی و پیشگیری از آسیب ها از بدو تولد تا سالمندی به شهروندان ارائه شود.
قادری با بیان اینکه این طرح پارسال در قالب برگزاری میز خدمت در ۱۰۰ نقطه کشور و بررسی مشکلات ۱۴ هزار نفر از ساکنان نقاط محروم و کم برخوردار اجرا شد گفت : تا به امروز ۴۳ هزار و ۹۰۰ نفر در قالب طرح ظرفیت سازی اجتماعی مشکلات خود را مطرح و ظرف ۷۲ ساعت نیز پاسخ دریافت کرده اند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین با اشاره به اجرای قانون بکارگیری معلولان در دستگاه های اجرایی گفت : امسال آزمون اختصاصی استخدام افراد دارای معلولیت انجام شد که درصد قبولی ان ۳ به یک بود و در قالب آن ۴ هزار و ۳۰۰ معلول در ۴۶ دستگاه اجرایی کشور استخدام خواهند شد
قادری خاطرنشان کرد : در سه سال گذشته ۵۰ هزار واحد مسکونی به مددجویان بهزیستی تحویل داده شده است
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: مهمترین برنامههای کمیته امداد استان اردبیل ایجاد اشتغال و تامین مسکن خانوار تحت حمایت است که با گسترش خدمات کیفی در تلاش هستیم به توانمندسازی و خودکفایی مددجویان کمک کنیم.
علیرضا حسیننژاد ۲۱ مرداد در دیدار با امام جمعه شهرستان خلخال، اظهار کرد: رویکرد کمیته امداد به سمت توانمندسازی خانوار تحت حمایت است که این امر افقهای روشنی را در بین اقشار آسیبپذیر ایجاد کرده تا بتوانند بر روی توانایی و استعدادهای خود تکیه کنند.
وی با اشاره به اینکه ۲۷۸۵ خانواده در قالب ۵۴۶۵ نفر تحت حمایت کمیته امداد شهرستان خلخال قرار دارند، بیان کرد: با گسترش خدمات کیفی و کمی به مددجویان تحت حمایت هستیم تا مسیر توانمندسازی آنها هموارتر شود.
حسیننژاد مهمترین برنامههای کمیته امداد استان اردبیل را اشتغالزایی و تامین مسکن مناسب برای خانوار تحت حمایت عنوان کرد و افزود: با رفع این دو مشکل اساسی، بسیاری از خانوادههای تحت حمایت به سمت خودکفایی هدایت میشوند.
مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: پس از خودکفایی خانوار تحت حمایت و خروج آنها از چرخه حمایتی، خانوادههای بیبضاعت دیگری زیرِ چتر حمایتی این نهاد قرار میگیرند.
در ادامه این دیدار، حجتالاسلام سیدرضا قدسی، امام جمعه شهرستان خلخال نیز طی سخنانی بیان کرد: کمیته امداد با فعالیتهای خود در سطح جامعه امیدآفرینی میکند.
وی با بیان اینکه کمیته امداد به تنهایی نمیتواند پاسخگوی مشکلات نیازمندان باشد، اعلام کرد: برای بهبود در وضعیت معیشتی محرومان و مستضعفان جامعه همه باید مشارکت داشته باشند.
حجتالاسلام سیدرضا قدسی افزود: هر چه میزان مشارکت در احسان و انفاق در جامعه بیشتر شود سطح اقتصادی و معیشتی اقشار آسیبپذیر هم بالاتر رفته و فقر کمتر میشود.
امام جمعه شهرستان خلخال در ادامه سخنان خود با اشاره به پرداخت زکات واجب، یادآور شد: پرداخت زکات همانند اقامه نماز روزانه بر مسلمین واجب بوده و فرهنگ پرداخت زکات مال در جامعه باید به نحو شایستهای احیا شود.
وی با بیان اینکه زکات مال تنها مختص محصولات کشاورزی نیست، اظهار داشت: بسیاری از امور اجتماعی امروز شامل پرداخت زکات مال بوده و باید این امر به صورت شایستهای به آگاهی عموم جامعه برسد.