ترفند | ترفند آشپزی | ترفند خانه داری

تمام عمر اشتباهی پوست سیب زمینی دور می ریختیم | معجزه پوست سیب زمینی برای خونه و زندگی

برای شستشوی ظروف بهتر است از محلول های شوینده طبیعی و بدون ضرر استفاده کنید. پوست سیب زمینی یکی از بهترین مواد طبیعی برای تمیز کردن انواع سطوح می باشد.

کدخبر : 20640
سایت سرگرمی روز :

محلول شستشو دهنده پوست سیب زمینی ماده ای است که می ‎تواند برای تمیز کردن بسیار مفید باشد. به علاوه، سازگار با محیط زیست است .محلول شستشو دهنده پوست سیب زمینی برای شست و شو و بسیاری از کارهای دیگر در خانه نیز مفید است. برخلاف انتظار اکثر مردم سیب زمینی ها برای تمیز کردن انواع مختلف سطوح مناسبند.

اگر می خواهید به محیط زیست آسیب نرسانید و از پوست خود محافظت کنید، از محلول پوست سیب زمینی برای از بین بردن چربی ظروف استفاده کنید زیرا این محلول برخلاف پاک کننده های تجاری، فاقد مواد شیمیایی از جمله فسفات است و از بروز هرگونه واکنش آلرژیک جلوگیری می کند. تنها زمانی که می خواهید برای شستشوی ظروف از این ماده استفاده کنید، این پاک کننده را تهیه نمایید زیرا این پاک کننده ها عمر کوتاهی دارند.

محلول شستشو دهنده سیب زمینی راه حلی مناسب برای از بین بردن سیاهی

محلول شستشو دهنده سیب زمینی کاربردهای گوناگونی دارد، شما نه تنها می توانید برای از بین بردن روغن و چربی ظروف از آن استفاده نمایید بلکه می توانید روی لکه چربی یکی از لباس هایتان یک تکه پوست سیب زمینی بمالید تا لکه چربی به سرعت از بین برود.

برای از بین بردن چربی روی لباس هایی که جنس حساسی دارند از سیب زمینی استفاده نکنید و همیشه دستورالعمل های موجود روی برچسب لباس را بخوانید.

اجزای موجود در پوست سیب زمینی برای از بین بردن روغن و سیاهی سطوح مختلف بسیار عالی است و بنابراین راه حلی مناسب برای پاک کردن چربی از روی میز و سطوح دیگر می ‎باشند.

برای از بین بردن لکه های سیاه ایجاد شده بر روی ظروف کافی است که پوست سیب زمینی را با اندکی فشار روی لکه های سیاه روی ظرفتان بکشید و حدود 2 یا 3 دقیقه صبر کنید و سپس ظرف را بشویید.

چگونه از سیب زمینی برای تمیز کردن ظروف استفاده کنیم؟

می توانید برای تمیز کردن ظروف با سیب زمینی از راه حل های زیر استفاده کنید:

روش اول: استفاده از آب سیب زمینی

    سیب زمینی را درون ظرفی بریزید و مقداری آب اضافه نمایید تا بپزد.

    آبی که سیب زمینی در آن پخته شده است را در حالی که هنوز داغ است درون ظرفی بزرگ بریزید.

    ظروف کثیف خود را درون این آب فرو کرده و حدود15 تا 20 دقیقه اجازه دهید در آب سیب زمینی بماند.

    بعد از گذشت زمان گفته شده ، ظروف را با اسفنج پاک کنید و سپس آن ها را بشویید.

    آبی که در آن، سیب زمینی پخته شده است می ‎تواند چربی های چسبنده را از روی ظروف، قابلمه ها، گلدان ها و سایر وسایل آشپزخانه پاک کند.

روش دوم: مخلوط کردن پوست تازه سیب زمینی با آب جوش

    ظرفی را پر از آب نموده و بگذارید بجوشد.

    سیب زمینی را پوست بگیرید.

    پوست سیب زمینی را حدود 30 تا 40 دقیقه درون آب جوش قرار دهید تا خیس بخورد.

    مخلوط آب جوش و پوست سیب زمینی را با سرعت هم بزنید تا یک محلول کفی به دست آورید.

    این محلول را به مدت یک شب درون یخچال قراردهید تا خنک شود.

    روز بعد می ‎توانید از این محلول استفاده کنید.

 روش سوم: پوست سیب زمینی مخلوط شده با نمک

    در این روش به پوست سیب زمینی و نمک درشت ( به میزان لازم) نیاز دارید.

    برای تمیز کردن چربی های روی ظروف، وسیله مورد نظر برای تمیز کردن را برای چند دقیقه گرم کنید.

    سپس مقدار زیادی نمک روی سطح ظرف بپاشید و مواظب باشید دست شما نسوزد.

    پوست های سیب زمینی را با حرکات دایره ای روی ظرف بمالید.

    پس از تمیز شدن سطح ظرف پاک شده ، آنرا بشویید و خشک کنید.

    این روش برای تمیز کردن سطوح دشوار مانند تابه های سوخته و روغنی بسیار موثر خواهد بود.

برای تهیه آب سیب زمینی مفید از پوست سیب زمینی تمیز استفاده کنید. پوست سیب زمینی را در آب بجوشانید بعد از آن صبر کنید تا خنک شود، برای آب سیب زمینی بیشتر باید پوست سیب زمینی بیشتری بجوشانید. می‌توانید به راحتی آب سیب زمینی را فریز کنید تا در صورت لزوم از آن استفاده کنید. همچنین می‌توانید وسایل نقره و کارد و چنگال خود را در آب سیب زمینی تا یک ساعت خیس کنید تا از کثیف شدن و جرم گرفتن یا زنگ زدگی خلاص شوید.

در استفاده از پوست سیب زمینی احتیاط کنید

بسیاری از افراد از عدم استفاده از پوست سیب زمینی به دلیل وجود ماده ضد مغذی شیمیایی سولانین در پوست سیب زمینی دفاع می‌کنند. سولانین گلیکوآلکالوئید سمی است و غالباً در قسمت سبز پوست به مقدار زیادی وجود دارد. در حالی که سولانین از بدن ما دفع می‌شود، اما می‌تواند باعث عوارض جانبی دستگاه گوارش و عصبی شود. از این رو توصیه می‌شود از پوست سبز سیب زمینی استفاده نکنید.

به همین ترتیب سیب زمینی جوانه زده، ناحیه جوانه زده شده باید برداشته شود. کشت سیب زمینی اغلب شامل سموم دفع آفات است. باقیمانده این سموم دفع آفات ممکن است روی پوست وجود داشته باشد. توصیه می‌شود سیب زمینی‌ها را قبل از استفاده از پوست سیب زمینی کاملاً بشویید و یا در عوض سیب زمینی ارگانیک را ترجیح دهید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: