شام چی بپزم؟ | غذای ساده

غذای ساده برای شام | سالاد سیب زمینی و شوید مجلسی با پیازچه

یکی از سالادهای فوری و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توانید از آن به عنوان یک غذای سبک برای شام یا ناهار استفاده کنید.

کدخبر : 21040
سایت سرگرمی روز :

این سالاد خوشمزه شباهت های زیادی به سالاد الویه دارد.با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد سیب زمینی و شوید تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سالاد تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم

پیازچه ۱۰۰ گرم

خیار شور ۶ عدد

شوید تازه ۵۰ گرم

سیب زمینی بزرگ ۲ عدد

آب لیمو ترش ۱  ق غذا خوری

سس مایونز و ماست به مقدار لازم

نمک ، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید

مرحله اول: پخت سیب زمینی

برای تهیه سالاد سیب زمینی و شوید ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح آن ها آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند

.بعد حرارت را خاموش می کنیم و سیب زمینی ها را در صافی قرار می دهیم و روی آن آب سرد می گیریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و آن وقت پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت نگینی آن ها را خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.

مرحله دوم: آماده سازی مواد

خیارشورها را نیز به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. سپس شوید و پیازچه را نیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد در خردکن قرار می دهیم تا ریز خرد شوندو یا روی تخته آشپزخانه با چاقو ان ها را خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.

مرحله سوم: افزودن سس

بعد در کاسه ای ماست و سس مایونز به مقداری که تمایل داریم سالادمان سس داشته باشد می ریزیم و آبلیمو،آویشن،فلفل و کمی نمک روی ماست می ریزیم و با هم خوب مخلوط می کنیم و هم می زنیم و در آخر طعم سس را می چشیم اگر مجددا نیاز به آبلیمو یا نمک بود اضافه می کنیم و مجددا با مواد مخلوط می کنیم و در آخر سس را روی مواد سالاد می ریزیم و آرام با دو قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا سالاد کاملا با سس آغشته شود

مرحله چهارم: تهیه سالاد

و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا هم مزه دار شود و هم زمان سرو آن خنک باشد.در نهایت از یخچال بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظر سالاد را می ریزیم و نوش جان کنید.

فوت فن های دستور تهیه سالاد سیب زمینی

می توانید از سبزیجات دلخواه در این سالاد استفاده کنید.

می توانید برای رژیمی تر شدن سالاد از ماست نیز استفاده کنید.

این سالاد هر چقدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر می شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: