شام چی بپزم ؟ | غذای ساده

غذای ساده برای شام | کوکوی باقلا و نخود سبز توی یک چشم بهم زدن

کوکوی باقلا و نخود سبز یک غذای بسیار خوشمزس. بهتون توصیه می کنم الان که باقالی و نخود فرنگی تازه به وفور تو بازار وجود داره حتما این کوکوی لذیذ را درست کنید.

کدخبر : 21230
سایت سرگرمی روز :

ابتدا باقالی ها را پاک کنید و بشویید. سپس به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا باقالی ها پخته و نرم شوند، وقتی نرم شدند آنها را داخل میکسر یا غذاساز یا با کمک گوشتکوب دستی داخل ظرفی خوب له یا میکس کنید تا یکدست شود. (اگر دوست دارید باقلاها در کوکو دیده شود می توانید آنها را میکس نکنید).

پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز کنید و یا داخل غذاساز ریخته و پوره کنید. سیب زمینی را نیز پوست گرفته و رنده ریز بزنید، سیر را نیز پوست گرفته و پوره کنید. (می توانید تمام آنها را با هم داخل غذاسساز ریخته و میکس  کنید یا اینکه جداگانه رنده کنید و با هم مخلوط کنید).

همه مواد پوره شده و ریز شده را به همراه باقالی داخل طرفی بریزید، تخم مرغ ها، ادویه ها، آرد و شوید را نیز به آنها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

داخل تابه با گنجایش مناسب مقداری روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه خوب پخش کنید و صبر کنید تا یک طرف آن پخته و سرخ شود سپس طرف دیگر را نیز سرخ کنید. (می توانید هم به اندازه کف دست از مواد بردارید و کوکوها را یکی یکی سرخ کنید). کوکو باقلا خوشمزه شما آماده است.

مواد لازم برای تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز

باقلای تازه و سبز پوست کنده مازندرانی ۳۰۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

نخود فرنگی سبز تازه ۲۰۰ گرم

تره پاک شده ۱۵۰ گرم

شوید پاک شده ۷۵ گرم

جعفری پاک شده ۷۵ گرم

سیر ۲ یا ۳ حبه

نمک ، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه

روغن به میزان لازم

سبوس گندم ۲ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مجموع زمان پخت: ۶۰ دقیقه

دستور پخت کوکوی باقلا و نخود سبز

پوست باقلا و نخود سبزها را بکندی. سبزی ها را بشویید و بگذارید آبشان خوب برود.

باقلا، نخود، سبزی ها و سیر را داخل چرخ گوشت یا مولینکس بریزید تا بافتش نرم شود.

سپس نمک، فلفل، زردچوبه، سبوس گندم، بکینگ پودر و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

در ماهیتابه ای مناسب، روغن را داغ کرده و مواد کوکو را داخل آن می ریزیم.

در تابه را گذاشته و اجازه می دهیم کوکو حدود ۲۰ دقیقه با حرارت کم بپزد.

یک طرفش که سرخ شد و رنگ گرفت، برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم پخته شود.

کوکو باقلا و نخود سبز را می توانید قاشقی یا در قالب کوکو هم درست کنید.

نکات 

می تونید کوکو را فقط با باقلا یا فقط با نخود سبز درست کنید.

می تونید از هر سه سبزی استفاده کنید یا هر دوم را دوست دارید حذف کنید.

اگر محدودیتی در خوردن کره ندارید می تونید روی کوکوها چند تکه کره بگذارید تا خوشمزه تر بشه.

برای رژیمی تر شدن کوکو می تونید اون را در فر درست کنید و با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ تا ۳۰دقیقه بپزید.

 


 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: