ترفند | ترفند آشپزی | ترفند خانه داری

تمام عمر اشتباهی کف گوشت در حال پخت و دور ریختیم | کاربردهای بی نظیر کف گوشت که تا حالا نمیدونستی

فواید فوق العاده کف گوشت در حال پخت، که نمی دانستید!

کدخبر : 21377
سایت سرگرمی روز :

در این مطلب به موضوع دور نریختن کف گوشت در حال پخت و نکات پختن گوشت پرداخته ایم.

کف گوشت چه فوایدی دارد؟ گوشت یکی از موادغذایی پرخاصیت و جز غذاهای اصلی و ضروری در سفره خانواده ها می باشد اما برای پخت گوشت لازم است نکاتی را رعایت نمایید.به طور مثال کف گوشت در حال پخت دارای خواص مفیدی است و نباید دور ریخته شود.

بهتر است مایعی که در روند پخت گوشت از آن خارج می‌شود، مستقیم داخل غذا استفاده شود.معمولا بیشترین میزان پروتئین‌های محلول در آب و ویتامین‌های محلول در آب، به‌خصوص ویتامین‌های گروه B، هنگام پختن از بافت گوشت خارج و به آب در حال جوش وارد می‌شوند بنابراین نباید آب و کف اولیه گوشت را دور بریزید چون عملا بخش زیادی از ریزمغذی‌های گوشت با این کار از بین می‌رود. البته باید توجه داشته باشید معمولا زمانی که گوشت در حال پختن است، ابتدا آب آن کمی کدر و پر از کف است.

از نظر بهداشت موادغذایی، زمانی گوشت و آب آن کاملا ایمن و قابل خوردن می‌شوند که آب یا عصاره حاصل از جوشیدن گوشت به رنگ شفاف درآید. این عصاره، دارای ارزش تغذیه‌ای است و دور ریختن آن توصیه نمی‌شود.

خیلی از افراد هم کف روی گوشت یا مرغ را دور می‌ریزند اما این کف شامل پروتئین‌هایی است که در مراحل اولیه از گوشت خارج می‌شود و یکی از ویژگی‌های پروتئین‌ها این است که امکان فومینگ یا کف کردن دارند. به همین دلیل دور ریختن کف حاصل از جوشیدن انواع گوشت در آب هم توصیه نمی‌شود. اگر خانم خانه کمی صبوری کند، این کف سرشار از پروتئین به مرور در آب حل خواهد شد و عصاره گوشت را شفاف و مغذی خواهد کرد.

اگر گوشت با آب سرد شروع به طبخ کند مواد مغذی بافت گوشت فرصت بیشتری برای ورود به آب پخت دارند و اگر غذا، سوپ یا خورش باشد که همراه با آب‌گوشت مصرف می‌شود مانعی برای این روش پخت وجود ندارد اما اگر قصد بر مصرف بافت گوشت و نه آب آن باشد بهتر است که گوشت را با آب درحال جوش بپزیم، زیرا در اثر مجاورت گوشت با آب درحال جوش، پروتئین‌های سطح گوشت بلافاصله منعقد شده و مانع خروج هرچه بیشتر مواد مغذی گوشت به داخل آب پخت می‌شود؛ البته آگاه باشید پخت گوشت با آب درحال جوش می‌تواند سبب دیرپز شدن و سفتی بافت آن شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: