صندوق بازنشستگی | بازنشستگان

فوری /خبر خوش صندوق بازنشستگی برای بازنشستگان | واریزی جدید برای مستمری بگیران بانک صادرات

بانک صادرات ایران در آغاز هفتاد و سومین سال فعالیت خود به ٧٣ بازنشسته کشوری به قید قرعه جایزه ٧٣ میلیون تومانی اهدا کرد.

کدخبر : 21624
سایت سرگرمی روز :

دومین مرحله قرعه‌کشی حساب‌های بازنشستگان کشوری در بانک صادرات ایران برگزار و٧٣ جایزه ٧٣ میلیون تومانی به مناسبت آغاز هفتاد و سومین سال فعالیت این بانک به برندگان خوش‌شانس صندوق بازنشستگی کشوری تعلق گرفت.

 بر اساس طرح تکریم پیشکسوتان در بانک صادرات ایران، بازنشستگانی که تمام یا بخشی از مبلغ حساب حقوقی خود در بانک صادرات ایران را حفظ یا افزایش داده‌اند، مشمول شرکت در این قرعه‌کشی می‌شوند که به مناسبت‌های مختلف در ایام سال، به قید قرعه از این جوایز بهره‌مند خواهند شد.

مراسم قرعه‌کشی دومین مرحله این طرح با حضور مدیران واحد‌های نظارتی بانک صادرات ایران برگزار و اسامی برندگان این مرحله در فایل زیر قابل مشاهده است.

صندوق بازنشستگی فولاد در واکنش به اخبار منتشر شده درباره اعتراضات بازنشستگان این صندوق توضیحاتی به ایلنا ارائه کرد.

در توضیح این صندوق آمده است:

خبرگزاری ایلنا خبری در تاریخ ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۳ با عنوان «تجمع بازنشستگان فولاد مقابل ساختمان وزارت کار: از خدمات بیمه‌ای خود رضایت نداریم» منتشر کرد. روابط عمومی صندوق بازنشستگی فولاد توضیحات ذیل را در خصوص خبر منتشر شده ضروری دانسته و انتظار دارد آن خبرگزاری وزین مطابق با قانون مطبوعات، این پاسخ را منتشر نماید. 

در این خبر به نقل از بازنشستگان آمده است: «اخیرا خدمات بیمه‌ای و درمان آن‌ها با مشکلاتی روبرو شده و در عین حال واریز یک میلیون تومان متناسب‌سازی برای بازنشستگان فولاد انجام نشده است.» 

در بخشی از این خبر مجددا به نقل از بازنشستگان آمده است: «پیش از این طرف قرارداد با بیمه دانا بودیم و نسبت به سایر بیمه‌ها، خدمات درمانی خوبی دریافت می‌کردیم، اما مسئولان این بار با بیمه آتیه‌سازان حافظ قرارداد بسته‌اند که با ضعف‌های زیادی روبروست و بازنشستگان فولاد مجبورند، هزینه مازاد برای درمان بپردازند و علی‌رغم این پرداخت، بازهم خدمات درمانی مناسبی دریافت نمی‌کنند.» 

در بخش دیگری از این خبر نیز آمده است: «همچنین بازنشستگان فولاد نسبت به کاهش خدمات رفاهی در درمانگاه صندوق فولاد انتقاد دارند. به ادعای بازنشستگان فولاد یک الی دو ساختمان که از سال‌ها پیش در تهران به عنوان خوابگاه و محل استراحت بازنشستگان فولادی در نظر گرفته شده بود، در حال حاضر هیچ گونه خدمات ارائه نمی‌کنند.» 

در این خصوص ذکر توضیحات ذیل ضروری است: 

۱-پس از اتمام قرارداد صندوق بازنشستگی فولاد با شرکت دانا، صندوق فولاد جهت رفاه حال بازنشستگان به مدت یک ماه قرارداد با این شرکت را تمدید کرد و همزمان روال قانونی برای برگزاری مناقصه جهت انتخاب شرکت بیمه‌گر برای سال ۱۴۰۳ را پیگیری نمود که در نهایت، مناقصه با طی تشریفات کامل قانونی انجام و شرکت آتیه سازان حافظ به عنوان برنده مناقصه اعلام شد. ذکر این نکته نیز ضروری است که شرکت بیمه دانا در فرآیند قانونی مناقصه حضور نیافت. 

۲-این صندوق در تمامی سنوات گذشته مفاد قرارداد درمان گروهی برای بیمه شدگان تحت پوشش را به صورت کامل برون سپاری نموده و انعقاد قرارداد همچون گذشته براساس مفاد تعریف شده بوده و همواره تلاش بر این بوده که خدمات بهتر و مناسبتری ارایه نماید، همچنین شرکت بیمه‌گر با پذیرش این تعهدات اقدام به عقد قرارداد نموده است. 

۳-درحال حاضر همکاران امور بازنشستگی در کلیه مناطق کشور و همچنین کلیه شعب بیمه آتیه سازان حافظ در سراسر کشور موظف به پاسخگویی به عزیزان بیمه شده می‌باشند. 

۴-در خصوص آنچه عنوان شده «یک الی دو ساختمان که از سال‌ها پیش در تهران به عنوان خوابگاه و محل استراحت بازنشستگان فولادی در نظر گرفته شده بود، در حال حاضر هیچ گونه خدمات ارائه نمی‌کنند» ذکر این نکته ضروری است که چنانچه بیمارانی که بنا به ضرورت‌عدم امکان ادامه درمان در استان و تشخیص مراکز درمانی یا پزشکان معتمد، برای درمان به مراکز مجهزتر در شهرهای دیگر یا به تهران اعزام می‌شوند، صندوق فولاد هزینه اقامت ایشان را با رعایت سقف قابل پرداخت مؤسسه پرداخت می‌نماید. 

۵-در خصوص ادعای مطرح شده که «واریز یک میلیون تومان متناسب‌سازی برای بازنشستگان فولاد انجام نشده است» این موضوع صحت نداشته و این مبلغ از زمان ابلاغ دولت وقت به حساب بازنشستگان واریز شده است.

اصلاح آیین‌نامه متناسب‌سازی از سوی دولت به این ترتیب که حقوق شاغلان بعد از کسر مالیات و بیمه، مشمول قواعد هم‌ترازی شود، موجب نگرانی بازنشستگان شده است.

محمدسعید بهوندی، فعال صنفی فرهنگیان بازنشسته در این رابطه می‌گوید: بر اساس آیین‌نامه‌ی اجرایی که به تصویب دولت رسیده، متاسفانه بناست ۹۰ درصد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان که خودش از ریشه و اصل ماجرا ۱۰ درصد کمتر است، باز دوباره پس از کسر بیمه‌ی سهم فرد و مالیات بر درآمد از جمع حقوق و فوق‌العاده‌‌های مشمول کسور بازنشستگی شاغلین همتراز برای بازنشستگان محاسبه شود و این یعنی؛ قطعاً کمتر از ۹۰ درصد خواهد شد.

 وی افزود: این شیوه‌ی عمل مد نظر دولت، دقیقاً بر خلاف نص قانون متناسب‌سازی است. زیرا در بند ۱ جزء ( ر) ماده‌ی ۲۸ قانون برنامه‌ی هفتم توسعه صرحتاً چنین آمده است «به‌منظور برقراری عدالت در پرداخت حقوق شاغلان و بازنشستگان و نیز منتاسب‌سازی حقوق بازنشستگان با نود درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز، دولت مکلف است تا پایان سال سوم برنامه اقدام لازم را به‌ عمل آورداین افزایش از سال ۱۴۰۳ در سال اول معادل چهل درصد و در سالهای دوم و سوم هر کدام سی درصد ما‌به‌التفاوت تا نود درصد یاد‌شده خواهد بود. آیین‌نامه اجرایی این جزء به‌ تصویب هیات وزیران می‌رسد».

حال شما بگویید؛ در کجای این بند کوچکترین اشاره‌‌ای به عبارت «پس از کسر فلان آیتم» یا کسر بیمه و مالیات شده؛ بنابراین باید پرسید با این اصلاحات دولت به دنبال چیست؟!

بهوندی ادامه داد: نمایندگان مجلس به عنوان ناظران بر اجرای قانون که اجرای آن هم باید کامل و هم مطلوب باشد، مطمئناً وظیفه داریند پیش از اجرای متناسب‌سازی توسط دولت و ایجاد گرفتاریهای مضاعف بعدی، به سرعت و بدون کوچکترین مماشات، جلو این عمل خلاف قانون را گرفته و متولیان را موظف سازید تا بر مبنای مُرِّ قانون آن را اصلاح کنند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: