چگونه خال گوشتی را برداریم ؟ | از بین بردن خال گوشتی با راهکارهای خانگی

خال‌های گوشتی زائده‌هایی به رنگ پوست یا قهوه‌ای هستند که از طریق یک ساقه بسیار باریک، از سطح پوست جدا و آویزان می‌شوند. این زائده‌ها، به شکل بالن‌هایی کوچک و نرم بوده و پایه‌های نازکی دارند. ما در این مقاله قصد داریم تا به روش‌های از بین بردن خال گوشتی بپردازیم.

کدخبر : 22930
سایت سرگرمی روز :

البته شکل ظاهری خال‌های گوشتی، به محل ایجاد آن‌ها هم بستگی دارد. رنگ این زائده‌ها نیز متفاوت بوده و ممکن است به رنگ پوست، صورتی یا قهوه‌ای تیره باشند. خال‌های گوشتی یک عارضه مادرزادی نبوده و در بدو تولد در افراد وجود ندارند؛ بلکه اغلب در سنین بالا‌تر ایجاد می‌شوند.

در مواردی ممکن است خال گوشتی یا اسکین تگ، خودبه‌خود از پوست جدا شده و از بین برود؛ اما در اکثر موارد این خال‌ها ماندگار هستند. در ادامه دلیل خال گوشتی روی صورت و بدن را برایتان بیان می‌کنیم:

بارداری

ژنتیک

بالا رفتن سن

تجمع بیش از حد سلول‌های رنگدانه‌ای

اشعه ماورا بنفش یا UV

ابتلای فرد به بیماری مانند دیابت

افزایش کلاژن در برخی از مناطق پوست

بررسی این دلایل در درمان خال گوشتی نیز موثر است. پزشک با بررسی شرایط فیزیکی شما بهترین روش از بین خال گوشتی را به شما پیشنهاد خواهد داد. ازهمین‌رو، توصیه می‌کنیم اصلا به برداشتن خال گوشتی در خانه فکر نکنید!

روش‌هایی برای از بین بردن خال گوشتی

خال های گوشتی نه تنها از نظر ظاهری مزاحم هستند بلکه می‌توانند تا حدی بر روی روحیه و اعتماد به نفس فرد نیز تأثیر منفی بگذارند. به همین دلیل شناسایی عوامل موثر در زیاد شدن این نوع خال، اهمیت ویژه و بالایی دارد. علت های زیادی برای افزایش خال های گوشتی وجود دارد که در ادامه به چند مورد از آن ها اشاره می کنیم:

تولید بیش از حد چربی: تولید زیاد چربی توسط غدد چربی در پوست می‌تواند باعث انسداد منافذ چربی شود. این انسدادها می‌توانند به باکتری‌ها امکان دسترسی دهند و عفونت‌ها و التهابات را تحریک کنند که در نتیجه خال‌های گوشتی شکل می‌گیرند.

تغییرات هورمونی: تغییرات در سطوح هورمون‌ها مانند تغییرات هورمون در دوره‌های قاعدگی، بارداری یا تغییر هورمون‌های جوانی می‌تواند باعث بیشتر شدن خال‌های گوشتی شود.

استرس:استرس می‌تواند باعث تغییر در تولید هورمون ها و  افزایش ترشح چربی شود که یان منجر به بیشتر شدن خال های گوشتی نیز می‌شود.

استفاده از محصولات آرایشی نامناسب: استفاده از محصولات آرایشی چرب و سنگین می‌تواند منافذ چربی را مسدود کند و با رشد باکتری ها به زیاد شدن خال های گوشتی کمک کند.

چگونه خال گوشتی را از بین ببریم؟

سوال اصلی و مهمی که در اینجا مطرح است این است که چگونه خال را از بین ببریم و سریع ترین روش از بین بردن خال صورت چیست؟ در اغلب موارد خال‌های گوشتی، علائمی نداشته و به‌طورناگهانی روی پوست صورت ظاهر می‌شوند. این زائده‌ها به‌طورمعمول دردی برای فرد ایجاد نمی‌کنند و خطری ندارند و حذف آن‌ها، اغلب جنبه زیبایی دارد؛ اما در مواردی ممکن است وجود آن‌ها، به معنای توده‌های سرطانی خطرناک باشد. پس اگر در ناحیه اتصال خال گوشتی به پوست، دردی احساس کرده و متوجه تغییر رنگ و اندازه آن شده‌اید، به سرعت به یک پزشک متخصص مراجعه کنید.

همان‌طورکه با استفاده از بهترین دستگاه جوان سازی پوست، پوست دوباره به دوران شادابی خود بر می‌گردد؛ از طریق روش‌ها و اقدامات درمانی هم می‌توان برای از بین بردن خال گوشتی اقدام کرد و دوباره پوستی صاف و یکنواخت داشت. در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره می‌کنیم:

۱- برداشتن خال گوشتی در خانه؛ اشتباه‌ترین کار ممکن

بسیاری از اشخاص برای درمان خال گوشتی، به سراغ روش‌های خانگی می‌روند و از مواد خاصی برای این کار کمک می‌گیرند. به شما توصیه می‌کنیم اگر به دنبال راهی بدون دردسر و البته موثر، برای درمان خال گوشتی هستید، به یک پزشک متخصص مراجعه کنید. درمان خانگی خال گوشتی موثر نبوده و باعث بد‌تر شدن بیماری و پخش شدن عفونت در بدن شما می‌شود.

خال از هر نوعی که باشد، باید توسط یک پزشک برداشته شود. اگر در ناحیه خال احساس خارش، سوزش، التهاب و درد و خونریزی می‌کنید، باید به پزشک مراجعه کرده و زیر نظر ایشان پروسه درمان را شروع کنید؛ نه اینکه به صورت تجربی و با حدس و گمان، خود را در خانه درمان کنید.

۲- جراحی برشی؛ قدیمی‌ترین روش ازبین بردن خال گوشتی

جراحی برشی برای خال‌های گوشتی یا زائده‌هایی توصیه می‌شود که مشکوک به سرطان هستند. در این روش خال باید توسط یک پاتولوژیست در زیر میکروسکوپ، مورد بررسی و ارزیابی قرار بگیرد. سپس بعد از تزریق داروی بیهوشی موضعی و بی‌حس شدن پوست، جراح با کمک قیچی جراحی، یک شکاف روی سطح پوست ایجاد می‌کند، با این کار احتمال ماندن اسکار روی سطح پوست افزایش می‌‌یابد.

در این روش پزشک علاوه‌بر برداشتن خال گوشتی، مقداری از بخش‌های اطراف آن را نیز بر می‌دارد تا از برگشت مجدد خال جلوگیری کند. قرمز یا تیره شدن جای خال بعد از برداشتن و احتمال ماندن جای اسکار خال روی صورت، برخی از عوارض جراحی خال هستند. البته از طریق لیزر، می‌توان جای اسکار و زخم را برطرف و به روشن شدن پوست و رفع تیرگی کمک کرد.

توجه کنید که روش‌های درمان خانگی خال گوشتی جز عوارض جبران‌ناپذیر و تحریک شدن بیشتر پوست و خال هیچ نتیجه‌ای نخواهند داشت؛ بنابراین برای از بین بردن خال فقط به پزشک مجرب مراجعه کنید.

۳- از بین بردن خال گوشتی روی صورت با تراشیدن

برای برداشتن خال گوشتی سطحی و کوچک که ریشه عمیقی در درون پوست ندارند، از تراشیدن خال هم می‌توان استفاده کرد. در این روش پزشک با بی‌حسی موضعی و با کمک تیغ‌های جراحی، خال را از سطح پوست برداشته و فرد بیمار، هیچ دردی را حس نخواهد کرد. تراشیدن خال فقط چند دقیقه طول کشیده و نیازی به بخیه ندارد. البته باید به این نکته اشاره کرد که بعد از تراشیدن خال، معمولا یک اثر کوچک از خال روی سطح پوست باقی خواهد ماند. توجه کنید که این روش تحت‌هیچ‌شرایطی نباید برای از بین بردن خال گوشتی در خانه استفاده شود؛ زیرا احتمال عفونت و گسترش آن در کل صورت و بدن وجود دارد.

بعد از برداشتن خال، برای از بین بردن لکه‌های تیره و درمان کدری پوست، به سراغ بهترین روش جوانسازی، یعنی میکرودرم ابریژن بروید. یکی از بهترین ابزار برای انجام این پروسه، دستگاه میکرودرم ابریژن است، که توسط متخصصین ایرانی تولید شده است. این دستگاه مجموعه‌ای از نکات مثبت تمامی دستگاه‌های میکرودرم ابریژن در دنیا بوده، که توسط شرکت آفا طراحی و مونتاژ شده است

۴- درمان خال گوشتی و زائده‌های پوستی با کرایوتراپی

کرایوتراپی یا سرمادرمانی، روشی است که در آن از اکسید نیتروژن (نیتروژن مایع) برای منجمد کردن خال گوشتی استفاده می‌کنند. با منجمد کردن خال، عروق خون‌رسان به خال نیز یخ زده و خون‌رسانی با مشکل مواجه می‌شود. اختلال در خون‌رسانی باعث مرگ بافت و در نهایت برداشتن خال می‌شود. کرایوتراپی می‌تواند یک یا دو جلسه طول کشیده و برای خال‌هایی موثر است که به عمق پوست نفوذ نکرده‌اند.

یکی از مشکلات کرایوتراپی یا سرمادرمانی، تغییر رنگ ناحیه درمان شده است. به زبان ساده‌تر، بعد از کرایوتراپی، پوست ناحیه درمان‌شده از حالت عادی کم‌رنگ‌تر یا پررنگ‌تر می‌شود. این تغییر رنگ، هیچ درمانی نداشته و همیشگی خواهد بود.

در کنار برداشتن خال گوشتی، می‌توانید از برخی روش‌های جوانسازی برای درمان سایر مشکلات پوستی استفاده کنید. پس اگر بعد از درمان خال، برای درمان اکنه فعال و لکه‌های پوستی برنامه دارید، پیشنهاد ما به شما استفاده از دستگاه co2 فرکشنال خواهد بود.

۵- لیزر؛ موثرترین روش برای از بین بردن خال گوشتی

لیزر، برای درمان آکنه و از بین بردن لکه‌های تیره پوست به کار رفته و منحصر به رفع مو‌های زائد نیست. هم‌چنین لیزر می‌تواند برای کارهایی مانند پاک کردن تاتو استفاده شود. شاید بپرسید: لیزر چگونه باعث از بین رفتن خال‌های گوشتی بدن و صورت می‌شود؟ در ابتدا برای برداشتن خال گوشتی یا زگیل، از بی‌حسی موضعی استفاده می‌شود. پس طبیعی است که بیمار در این پروسه، هیچ‌گونه دردی را احساس نکند. لیزر رنگدانه‌های خال گوشتی را هدف قرار داده و این رنگدانه‌ها بعد از تجزیه، توسط فرایند طبیعی بدن دفع می‌شوند. این لیزر فقط رنگدانه‌ها را تکه تکه کرده و هیچ آسیبی به پوست نمی‌‎رساند.

مزیت اصلی این روش از بین بردن خال گوشتی، غیرتهاجمی بودن آن است. لیزر هیچگونه برش، سوزش و زخمی روی سطح پوست ایجاد نمی‎‌کند؛ در نتیجه عفونتی هم برای فرد بیمار ندارد. برای درمان سایر نقاط بدن مثل بیکینی، بینی و صورت که ممکن است استفاده از روش‌های درمانی دیگر برای آن‌ها دشوار باشد، از لیزر استفاده می‌شود.

بعد از رفع خال گوشتی با روش‌های پزشکی چه کنیم؟

بعد از درمان خال گوشتی با لیزر یا سایر روش‌ها، پزشک توصیه‌هایی به شما می‌کند که برای مراقبت بیشتر از پوست ضروری است. از جمله کارهایی که باید بعد از بین بردن خال گوشتی با لیزر انجام دهید، به شرح زیر است:

حداقل 24 ساعت از رفتن به حمام پرهیز کنید.

از قرار گرفتن زیر نور مستقیم خورشید خودداری کنید. در صورتی سوختگی باید نسبت به 

درمان آفتاب سوختگی و تیرگی پوست

  اقدامات کنید.

حداقل 24 ساعت بعد از برداشتن خال، به هیچ عنوان از مواد آرایشی استفاده نکنید.

برای سریع‌تر کردن روند درمان و دوره نقاهت، از کرم‌های ترمیم‌کننده‌ای چون سیکاموزا و آنتی بیوتیک موضعی یا سیتمیک استفاده کنید.

توجه کنید که استفاده از داروی از بین بردن خال صورت درصورت تجویز پزشک ضروری است. پس لطفا داروهایتان را به‌موقع و مطابق با دستور پزشک مصرف کنید.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: