بازنشستگان | صندوق بازنشستگی

خبر فوری رئیس صندوق بازنشستگی برای بازنشستگان کشوری | واریز 2 مرحله ای حقوق بازنشستگان از امشب

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری بر اساس جداول جدید متناسب‌سازی و در دو بخش (حقوق اصلی و مبلغ ناشی از متناسب سازی) از امروز (چهارشنبه، ۲۸ آذرماه) خبر داد.

کدخبر : 25291
سایت سرگرمی روز :

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر «وحید محمودی»، با اشاره به تصویب‌نامه شماره 146707/ت/63480 هـ مورخ 1403/09/26 هیات وزیران و همچنین دستورالعمل شماره 7733/م/18 مورخ 26 /09/ 1403 سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه، اعلام کرد:  حقوق آذرماه بازنشستگان کشوری، علی‌رغم تعطیلات اعلامی دولت به دلیل برودت و آلودگی هوا، بر اساس جداول جدید متناسب‌سازی محاسبه شده و از امروز (چهارشنبه 28آذرماه) در دوبخش شامل حقوق اصلی و پرداخت ناشی از متناسب سازی، واریز خواهد شد. 

محمودی همچنین از تلاش مستمر مدیران و کارکنان صندوق بازنشستگی کشوری در این روزهای تعطیل برای آماده‌سازی احکام و محاسبه و پرداخت حقوق بازنشستگان و همچنین همکاری سازمان برنامه و بودجه، سازمان اداری و استخدامی و بانک عامل قدردانی کرد و  افزود: احکام جدید و اصلاحی مربوط به متناسب‌سازی نیز از شنبه هفته آینده از طریق سایت صندوق در دسترس بازنشستگان عزیز قرار خواهد گرفت. 

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری در پایان ضمن تاکید بر تعهد این صندوق به بهبود شرایط رفاهی بازنشستگان، از صبر و همراهی این عزیزان قدردانی کرد.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از افزایش اعتبار مورد نیاز برای متناسب سازی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری در لایحه بودجه سال آینده با تلاش و رایزنی های گسترده و موثر مدیران و کارشناسان این صندوق با دولت و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به رقم ۱۶۰ همت خبر داد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر «وحید محمودی» اعلام کرد: بودجه متناسب سازی حقوق بازنشستگان سال آینده صندوق های سه گانه کشوری، لشکری و فولاد که در لایحه ارسالی دولت به مجلس شورای اسلامی حدود ۱۰۴ همت (هزار میلیارد تومان) تعیین و اعلام شده بود، با رایزنی های فشرده و تعامل و پیگیری های موثری که در دو هفته اخیر به صورت شبانه روزی مدیران و کارشناسان این صندوق با دولت و نمایندگان مجلس داشتند و با همراهی و پیگیری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به ۱۶۰ همت افزایش یافت که این امر امکان متناسب‌سازی بهتر و دقیق تر حقوق بازنشستگان را برای سال ۱۴۰۴ فراهم می‌کند. 

وی یادآور شد: همچنین  ۲۵ همت هم بابت معوقات ناشی از اعمال متناسب سازی امسال برای بودجه سال آینده در نظر گرفته شده است که با این احتساب، در مجموع ۱۸۵ همت برای سال آینده جهت اعمال متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری، لشکری و فولاد و معوقات متناسب سازی امسال، مورد موافقت قرار گرفته است. 

محمودی ضمن قدردانی از تعامل سازنده و رایزنی های گسترده مدیران و کارشناسان صندوق با نمایندگان مجلس، تاکید کرد: «این تلاش‌ها با هدف منطقی‌سازی و واقعی کردن بودجه متناسب سازی بازنشستگان عزیز کشوری انجام شده است و این افزایش در بودجه متناسب سازی گامی مؤثر در راستای بهبود شرایط معیشتی بازنشستگان است. 

محمودی در پایان تاکید کرد که با این افزایش بودجه، صندوق می‌تواند گام‌های مؤثرتری برای کاهش فشار اقتصادی بر بازنشستگان بردارد و از دولت و مجلس درخواست کرد که در مراحل نهایی تصویب بودجه، همچنان حمایت‌های خود را ادامه دهند.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر سه اصل کارآمدی، سلامت و هماهنگی گفت: برای اینکه بتوانیم مدیریت علمی و حرفه ای داشته باشیم، این سه اصل را مورد توجه قرار می دهیم و دست هر مدیری که واجد این سه شرط باشد، را می فشاریم تا در کنار هم به بازنشستگان خدمت کنیم.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، دکتر وحید محمودی در بازدید از پتروشیمی جم، پتروشیمی پادجم و طرح توسعه پلیمر کنگان و در جلسه ای با حضور مدیران این مجموعه ها و شرکت های تابعه، مدیریت علمی و حرفه ای و تصمیم گیری بخردانه را حائز اهمیت بسیاری دانست و گفت: خردورزی جمعی، اصل اساسی توسعه یافتگی است و دولتمردانی که خردورزی را مبنای تصمیم گیری خود قرار دهند، قطعا نتایج خوبی خواهند گرفت.

محمودی در بخش دیگری از سخنانش، بر حفظ عزت و کرامت کارکنان در کنار رعایت ایمنی و حفظ سلامت در محیط کار تأکید کرد و گفت: اینها موضوعاتی است که مدیران می بایست حتما مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به اهمیت چشم انداز در سازمان گفت: هدف و چشم انداز می بایست روشن، راهبردی و انگیزشی باشد. اگر هدف به صورت قدم به قدم مشخص باشد، می توان به آن دست یافت.

محمودی گفت: اگر بخواهیم در سطح منطقه پیشرفت کنیم، باید منطقه ای فکر کنیم و اگر بخواهیم در سطح جهانی قدرتمند وارد شویم، باید جهانی فکر کنیم و در هر شیوه راهبردهای متفاوتی را می بایست تعریف کنیم.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: