بازنشستگان | بازنشستگان تامین اجتماعی

فوری/واریز 3 تا 10 میلیون تومانی دولت برای بازنشستگان و مستمری بگیران بانک رفاه | پرداخت ویژه دولت برای مستمری‌بگیران بانک رفاه از امروز

بانک رفاه کارگران در قالب طرح امید رفاه بانک به بازنشستگان و کارگران شرکت‌ها تسهیلات اعطا می‌کند.

کدخبر : 26132
سایت سرگرمی روز :

بانک رفاه کارگران اعلام کرد به منظور تداوم سیاست‌های حمایتی خود از جامعه مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی، کارکنان شرکت‌ها و سازمان‌های متعامل با بانک، در قالب "طرح امید رفاه" تسهیلات پرداخت می‌کند.

تسهیلات طرح امید رفاه به مستمری بگیران  سازمان تامین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می‌کنند و کارکنان بازنشسته بانک رفاه، در قالب عقد قرض الحسنه به میزان سی میلیون تا یکصد میلیون ریال با نرخ کارمزد سالانه ۴ درصد پرداخت می شود.

مشمولان می توانند از تسهیلات طرح امید رفاه برای تامین کالا و خدمات مورد نیاز خانوار خود در قالب عقد مرابحه به میزان سی میلیون تا یک میلیارد ریال با نرخ سود سالانه ۶ درصد بهره مند شوند.

شایان ذکر است؛ این طرح از قابلیت اختصاصی سازی برای ادارات، سازمان ها و شرکت ها برخوردار است.

برای کسب اطلاعات بیشتر به یکی از شعب بانک در سراسر کشور مراجعه کرده و یا با مرکز ارتباط با مشتریان بانک رفاه (فراد) به شماره ۸۵۲۵-۰۲۱ تماس بگیرید.

بانک رفاه با هدف ارج نهادن بر بازنشستگان و مستمری‌بگیران بانک رفاه و سازمان تامین اجتماعی اقدام به ارائه تسهیلات در قالب طرح کرامت کرده است. این طرح فقط مختص بازنشستگان و مستمری‌بگیران این بانک است و حداکثر سقف آن ۳۰۰ میلیون تومان است که باید در ۴۸ قسط به بانک رفاه پرداخت شود.

بانک رفاه در طرح کرامت به متقاضیان واجد شرایط، تسهیلات تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان و حداکثر بازه پرداخت ۴۸ ماهه می‌پردازد. بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی، صندوق بازنشستگی فولاد و دانشگاه‌های علوم پزشکی که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت می‌کنند، واجد شرایط دریافت این وام هستند.

بازنشستگان و مستمری بگیران واجد شرایط، برای دریافت وام ۳۰۰ میلیون تومانی بانک رفاه ملزم به معرفی دو ضامن رسمی و ارائه فیش حقوقی به بانک هستند. همچنین برای پرداخت این وام معدل حساب متقاضیان در بازه زمانی دو ماهه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

از دیگر شروط تخصیص تسهیلات طرح کرامت این است که ۶۰ درصد از حقوق وام‌گیرنده می‌بایست حداکثر اقساط را پوشش دهد. به علاوه متقاضیانی که دارای چک برگشتی یا بدهی به بانک هستند، نمی‌توانند وام ۳۰۰ میلیون تومانی را دریافت کنند.

متقاضیانی که وام ۳۰۰ میلیون تومانی بانک رفاه را دریافت می‌کنند، ملزم به بازپرداخت تسهیلات در مدت زمان حداکثر ۴۸ ماهه با نرخ سود ۲۳ درصد هستند. وام‌گیرندگان بابت بازپرداخت تسهیلات طرح کرامت، باید ماهانه مبلغ ۹ میلیون و ۶۱۵ هزار تومان قسط بپردازند که با پرداخت این مبلغ در مدت زمان ۴۸ ماهه، مجموع رقم وام و سود تسهیلات طرح کرامت بانک رفاه به مبلغ ۴۶۱ میلیون و ۱۵۴ هزار تومان می‌رسد.

همچنین وام‌گیرندگان باید مبلغ ۲۰۰ هزار تومان بابت تشکیل پرونده و اعتبارسنجی به بانک بپردازند.

در طرح تسهیلاتی کرامت، بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی و صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد می‌توانند وام ۳۰۰ میلیون تومانی بانک رفاه را با دوره بازپرداخت ۴۸ ماهه دریافت کنند.

متقاضیان واجد شرایط برای دریافت وام ۳۰۰ میلیون تومانی بانک رفاه باید ضامن خود را به بانک رفاه معرفی کنند و فیش حقوقی به این بانک ارائه دهند. همچنین میانگین حساب متقاضی در مدت زمان حداقل دو ماهه توسط بانک مورد بررسی قرار می‌گیرد. از دیگر شرایط دریافت این وام، آن است که متقاضیان باید حقوق دریافتی خود را از حسابی که در بانک رفاه دارند، دریافت کنند.

این طرح مخصوص بازنشستگان و مستمری‌بگیران بانک رفاه، تامین اجتماعی، دانشگاه‌های علوم پزشکی و موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد است و افرادی که به بانک بدهکار یا دارای چک برگشتی باشند، نمی‌توانند این تسهیلات را دریافت کنند.

 

یکی از مهم‌ترین شرایط تخصیص وام طرح کرامت، این است که حداکثر اقساط ۶۰ درصد حقوق را پوشش دهد.

در این طرح شخص وام‌گیرنده با ایجاد میانگین حساب ۲ ماهه می‌تواند از این تسهیلات بهره‌مند شود.

همچنین برای دریافت این تسهیلات نیاز به دو ضامن است.

چه کسانی می توانند از این طرح بهره مند شوند؟

مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی

بازنشستگان دانشگاه های علوم پزشکی

مستمری بگیران و بازنشستگان موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد

مشروط به این که حقوق خود را از بانک رفاه دریافت کنند، می توانند برای رفع نیازهای ضروری خود، به میزان حداکثر سه میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح کرامت دریافت کنند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: