چگونه ماکارونی درست کنیم ؟ | طرز تهیه ماکارونی با سویا
اگر هنوز دوست دارید پاسخ دیگری برای سوال چگونه ماکارونی درست کنیم بگیرید، میتوانید یکی از شیوههای دیگر درست کردن ماکارونی که در آن سویا به جای گوشت استفاده میشود را امتحان کنید و به این ترتیب یک غذای مناسب و سالم داشته باشید.
اولین مرحله از تهیه ماکارونی بدون دم کردن، تهیه سس ماکارونی است. برای تهیه سس ماکارونی باید پیازها را خرد کرده یا رنده کنید سپس آنها را در ماهیتابهای که روغن ریختهاید خوب تفت دهید تا طلایی شود.
بعد از این که پیاز خوب سرخ شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و بعد گوشت چرخ کرده را بریزید و اجازه دهید خوب سرخ شود. در این مرحله مقداری نمک، فلفل، آویشن و یا هر ادویه دیگری که دوست دارید را هم اضافه کنید و تفت دهید. بعد از اینکه آب گوشت به خوبی تبخیر شد، رب را به آن اضافه کنید.
حالا بگذارید سس ماکارونی به مدت نیم ساعت خوب بپزند.
آبکش کردن و سرو ماکارونی
اکنون نوبت آبکش کردن ماکارونی است، در یک قابلمه بزرگ به مقدار دو سومش، آب و مقداری نمک بریزید و اجازه دهید جوش بیاید. بعد از اینکه آب جوش آمد، ماکارونی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید با توجه به دستورالعملی که روی بسته ماکارونی گفته شده به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه یا هر مقداری که روی بسته ماکارونی قید شده بپزد. سپس ماکارونی را آبکش کرده و سس گوشت را که آماده کرده بودید و گرم است روی آن بریزید و سرو کنید. ماکارونی بدون دم کشیدن شما آماده است.پخت ماکارونی با سویا درست مثل پخت ماکارونی با گوشت چرخکرده است با این تفاوت که به جای گوشت در آن از سویا استفاده میشود. اما نکته مهم در تهیه آن آماده کردن سویاست که در ادامه جزییات آن را میگوییم:
همانطور که گفتیم برای درست کردن مایه ماکارونی هم میتوانید از سویا استفاده کنید، هم از گوشت چرخکرده و هم از ترکیب هر دو در کنار هم. انتخاب با شماست.
دقت داشته باشید که سویا را باید قبل از پخت آماده کنید. برای این کار باید سویا را قبل از سرخ کردن، خوب در آب بخیسانید و بعد از این که به مدت ۲۰ دقیقه خوب خیس خورد، آبکشش کرده و آب اضافه را خوب بگیرید و بعد سرخ کنید.
نکات مهم در پاسخ به سوال چگونه ماکارونی درست کنیم ؟
حالا که جواب سوال چگونه ماکارونی درست کنیم را گرفتید، نوبت آن است که با هم نکاتی را برای تهیه حرفهایتر و بهتر آن بررسی کنیم:
ماکارونی را زیاد هم نزنید
در مرحله آبکش کردن ماکارونی، بعد از اضافه کردن ماکارونی به آب جوش، زیاد هم نزنید چون باعث میشود ماکارونی شما له شود.
مایه ماکارونی را متنوع کنید
مایه یا سس ماکارونی خود را میتوانید با مواد مختلف متنوع کنید. در ادامه بخشی از موادی که میتوانید در مایه ماکارونی استفاده کنید را میبینید:
اضافه کردن انواع سبزیجات برحسب علاقه: اگر اهل سبزیجات هستید یا گیاهخوارید میتوایند گوشت این غذا را حذف کنید و به جایش از انواع سبزیجات از جمله هویج یا حتی سیب زمینی استفاده کنید. یا حتی از قارچ استفاده کنید.
استفاده از سوسیس: یکی از گزینههای جذاب برای متنوع کردن مایه ماکارونی این است که به آن سوسیس اضافه کنید. برای این کار سوسیس را خوب خرد کنید و در مرحله آخر به مواد مایه اضافه کنید و تفت دهید.
ماکارونی پنیری با انواع پنیرهای مختلف: یکی دیگر از موادی که ماکارونی را حسابی خوشمزه میکند انواع پنیر است. یکی از گزینههای خوب استفاده از پنیر پیتزاست.
استفاده از گوشت و مرغ: علاوه بر تمام مواردی که گفته شد و حتما میدانید استفاده از گوشت چرخ کرده و حتی مرغ در تهیه مایه ماکارونی بسیار کاربردی است. اگر دوست دارید میتوانید طرز تهیه ماکارونی با مرغ را در کتاب کاله مطالعه کنید.
ادویه مناسب درست کردن ماکارونی
یکی از سوالاتی که احتمالا بعد از چگونه ماکارونی درست کنیم برایتان ایجاد است این خواهد بود که ادویه ماکارونی چیست؟ برای تهیه ماکارونی میتوانید خیلی ساده از نمک، فلفل و مقداری آویشن استفاده کنید و هم میتوانید از ادویههای مناسب ماکارونی برای طعمدار کردن سس آن استفاده کنید. انتخاب با شماست. یکی دیگر از ادویههای خوب برای طعمدار کردن ماکارونی، زعفران است که باید آن را در مرحله آخر که مایه و ماکارونی را داخل قابلمه میریزید استفاده کنید.