پیام مهم مدیر عامل تامین اجتماعی برای حقوق بگیران و بازنشستگان | بازنشستگان تامین اجتماعی با این خبر دل شاد شدند

مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، با صدور پیامی به مناسبت فرا رسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، از تمامی اقشار ملت ایران، به ویژه خانواده بزرگ تأمین اجتماعی شامل بیمه‌شدگان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران، برای حضوری پرشور، متحد و گسترده در راهپیمایی این روز حماسی دعوت کرد.

کدخبر : 27541
سایت سرگرمی روز :

مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، با صدور پیامی به مناسبت فرا رسیدن یوم‌الله ۲۲ بهمن، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، از تمامی اقشار ملت ایران، به ویژه خانواده بزرگ تأمین اجتماعی شامل بیمه‌شدگان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران، برای حضوری پرشور، متحد و گسترده در راهپیمایی این روز حماسی دعوت کرد.

 متن پیام مصطفی سالاری به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ملت شریف ایران!

راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن نماد استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است و حضور پرشکوه شما ملت شریف در این راهپیمایی، علاوه بر تجدید بیعت با رهبر معظم انقلاب اسلامی و نمایش وفاداری به نظام جمهوری اسلامی، حامل این پیام روشن به تمامی بدخواهان و دشمنان این مرز و بوم است که ملت ایران با اتحاد و همدلی، در برابر هرگونه تهدید و توطئه ایستاده و از آرمان‌های خود دست نخواهند کشید.

حضور پررنگ و یکپارچه خانواده بزرگ تأمین اجتماعی در این راهپیمایی، نمایانگر همبستگی و پیوند ناگسستنی این سازمان با نظام و انقلاب بوده و نشان‌دهنده عزم راسخ این قشر عظیم برای مشارکت فعال در پیشرفت و آبادانی کشور است.

مشارکت پرشور مردم در مراسم بزرگداشت چهل‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب پرشکوه ملت ایران، موجب تقویت وحدت ملی و نمایش اقتدار ایران اسلامی در برابر جهانیان می‌شود. قطعا این حضور حماسی، گامی مؤثر در جهت تحقق آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و سربلندی ایران عزیز خواهد بود.

مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جلسه شورای معاونین که با حضور معاونین و مدیران‌کل ستادی و مشارکت ویدئوکنفرانسی مدیران‌کل و مدیران درمان استان‌ها برگزار شد، با تاکید بر اهمیت تأمین منابع پایدار در ایفای به موقع تعهدات و بهبود کیفیت خدمات، وصول مطالبات از دولت و بازگرداندن مدیریت بانک رفاه به سازمان تامین اجتماعی را ضروری دانست.

سالاری در این جلسه گفت: بهبود شرایط تأمین اجتماعی و تأمین آینده پایدار و ارتقای بهره‌وری و خدمت‌رسانی به شرکای اجتماعی نیازمند انجام تصمیمات اصلاحی و طرح‌های تحول‌آفرین و توسعه‌ای است که با اراده جدی و همکاری همه‌جانبه اجرایی خواهد شد و نباید از بزرگ بودن طرح و اهداف آن نگران شویم.

وی افزود: اگر بخواهیم از امروز تا پایان سال به تعهدات اصلی‌ خود عمل کنیم، حداقل ۲1۰ همت منابع نیاز داریم که از این مبلغ ضرورتا ۱۵۰ همت به پرداخت مستمری‌ها، مقرری‌ها و حقوق را در بر می‌گیرد و علاوه بر این تعهدات در حوزه درمان و تعهدات کوتاه‌مدت و موارد دیگر را هم داریم. با این و جود تا پایان سال به صورت بالقوه حداکثر 130 همت درآمد می‌توانیم داشته باشیم.

وی همچنین گفت: وصولی حق بیمه مطابق انتظار ما نیست و دلایلش متعدد است. یک بخش آن مربوط به وضعیت اقتصادی کشور است، یک بخش هم مربوط به وضعیت عملکردی و عوامل این فرآیند است و بهتر است این را کتمان نکنیم، چون واقعیتی است که اتفاق افتاده. در ده سال اخیر همواره وصولی شش ماهه دوم سال نسبت به نیمه اول رشد داشته اما امسال این اتفاق نیفتاده و لازم است رسیدگی جدی‌ به این موضوع داشته باشیم و البته حدود 200 همت مطالبات رسیدگی شده قطعی از کارفرمایان در استان‌ها داریم.

وی افزود: از 100 همت مطالبه‌ باقی مانده از قانون بودجه سال جاری‌ که از دولت داشتیم حدود 73 همت باقی مانده ولی بسیار بعید است که بتوانیم این مبلغ را به طور کامل وصول کنیم و اگر به صورت غیرنقدی مانند سهام دریافت کنیم هم بعید است بتوانیم کامل به نقدینگی تبدیل کنیم.

یکی دیگر از مشکلات ما این است که بر خلاف سال‌های ۱۴۰۰ و قبل از آن که بانک را در اختیار داشتیم، تسهیلات می‌گرفتیم و پرداخت اقساط را از طریق واگذاری سهام انجام می‌دادیم؛ متاسفانه در سال‌های قبل ما بانک رفاه را به طور کامل از دست داده‌ایم. متاسفانه بانکی که صاحب آن بازنشستگان و کارگران هستند، صندوق ضمانت سپرده‌های بانک مرکزی بر آن مدیریت کند.

باید بانک رفاه را پس بگیریم و مسترد کنیم و از شمول قوانین از جمله حکم مقرر در قانون برنامه هفتم که هم مدیریت بانک را از ما گرفته و هم امکان اعطای تسهیلات و برخی خدمات بانکی به تأمین اجتماعی را محدود کرده خارج کنیم تا از محل سود انباشته شده به عنوان سهام‌دار در بانک رفاه و ظرفیت اعطای تسهیلات بانکی بهره‌مند می‌شویم.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در ادامه با انتقاد از برخی رویه‌ها و سواستفاده از مقررات در حوزه‌های بیمه‌ای و ضرورت اصلاح آن‌ها خاطر نشان کرد: در موضوعاتی مانند بیمه قالیبافان، کارگران ساختمانی یا مشاغل سخت و زیان آور، عده‌ای هدف و منظور قانونگذار از این مقررات حمایتی را با عملکردشان منحرف کرده‌اند. 52درصد بازنشستگان در سال گذشته با سنوات ارفاقی بازنشسته شده‌اند که به شدت به صندوق آسیب می‌زند. ما نباید از اندوخته کسانی که حق بیمه کامل پرداخت می‌کنند به دیگران ارفاق و بخشش کنیم. تأمین اجتماعی جایگاه حاکم ندارد که مدعی دریافت مالیات از غنی و دادن آن به فقیر باشد. کار ما خدماتی است، وظیفه ما خدمت‌رسانی است و به عنوان یک صندوق بین‌النسلی امانت‌دار حق‌الناس هستیم.

سالاری در این جلسه با اشاره به ضرورت حرکت به سمت اقدامات اصلاحی و طرح‌های تحول‌آفرین جهت بهبود عملکرد و ارتقای خدمت‌رسانی سازمان تأمین اجتماعی همگام با استانداردهای بین‌المللی، خاطر نشان کرد: «طرح‌های بیست‌گانه تحول‌آفرین و توسعه‌ای» حاصل جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی و تبادل نظر‌های مختلف است که در قالب یک طرح جامع اجرایی می‌شود و اگر بتوانیم بیست طرح را به صورت کامل انجام بدهیم، قطعا آینده تأمین اجتماعی بسیار متفاوت از امروز و مشکلات آن رفع خواهد و البته همه این بیست طرح هدف نهایی‌شان خدمت‌رسانی به شرکای اجتماعی و ذینفعان است.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: