وام فوری برای سرپرستان خانوار به صورت غیر حضوری و اقساط 60 ماهه | بدون ضامن و 24 ساعته وام یارانه 50 میلیون تومانی بگیرید

افراد واجد شرایط می‌توانند از طریق حساب‌های یارانه‌ای خود، وام ۵۰ میلیون ریالی مرابحه دریافت کنند.

کدخبر : 27891
سایت سرگرمی روز :

بانک مرکزی از آغاز ثبت‌نام وام‌های یارانه‌ای ۵۰ میلیون ریالی خبر داد. این وام‌ها با هدف حمایت از خانواده‌های یارانه‌بگیر طراحی شده و بدون نیاز به ضامن، از طریق کارت یارانه پرداخت می‌شوند. متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه، درخواست خود را ثبت کنند.

شرایط دریافت وام ۵۰ میلیونی یارانه‌

وام ۵۰ میلیون ریالی (۵ میلیون تومانی) به سرپرستان خانواری که یارانه دریافت می‌کنند، تعلق می‌گیرد. این تسهیلات نیازی به ارائه ضامن ندارد و اقساط آن از محل یارانه نقدی افراد کسر خواهد شد. گفتنی است که این وام فقط برای خرید کالا و خدمات می باشد و امکان برداشت نقدی آن وجود ندارد. داشتن حساب بانکی در بانک درخواست‌کننده وام، نداشتن سابقه بدهی بانکی یا چک برگشتی، ۱۸ سال به بالا بودن سن متقاضی، حداقل یک‌ سال سابقه‌ی بیمه از دیگر شرایط دریافت این وام است.

مدت بازپرداخت وام ۵۰ میلیونی یارانه‌

طبق اعلام بانک مرکزی، بازپرداخت این وام حداکثر ۵ ساله (۶۰ ماهه) خواهد بود تا فشار مالی کمتری به دریافت‌کنندگان وارد شود.

بازپرداخت این وام از طریق کسر خودکار از حساب یارانه نقدی متقاضی انجام می‌شود. سرپرستان خانوار نیازی به مراجعه حضوری به بانک برای پرداخت اقساط نخواهند داشت، بلکه هر ماه مبلغ مشخصی از یارانه آن‌ها کسر خواهد شد.

نرخ سود وام ۵۰ میلیونی یارانه

نرخ سود این تسهیلات ۴ درصد تعیین شده است تا متقاضیان بتوانند با کمترین هزینه، از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

لینک ثبت‌نام وام ۵۰ میلیونی یارانه

متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه VE.CBI.IR و یا  www.refahi.ir نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. 

مراحل ثبت‌نام وام یارانه شامل موارد زیر است:

مراجعه به سامانه VE.CBI.IR یا www.refahi.ir

تکمیل فرم‌های ثبت‌نام

دریافت کد پیگیری

انتظار برای تأیید نهایی و واریز وام

​وام یارانه حداکثر ۵ میلیون تومان و از نوع قرارداد مرابحه (وام خرید کالا و خدمات) است. مدت زمان بازپرداخت این وام حداکثر ۵ سال (۶۰ ماه) و نرخ سود این وام ۱۸ درصد تعیین شده است.

یکی از ویژگی‌های این تسهیلات، بازپرداخت خودکار از محل یارانه‌های نقدی بوده و مبلغ اقساط ماهانه به‌صورت مستقیم از یارانه نقدی واریزی دولت به حساب سرپرست خانوار کسر خواهد شد.

انک مرکزی از آغاز ثبت‌نام وام‌های یارانه‌ای با اقساط ۱۰۰ هزار تومانی خبر داد. این تسهیلات که با هدف حمایت از خانواده‌های یارانه‌بگیر ارائه می‌شود، بدون نیاز به ضامن و از طریق کارت یارانه قابل پرداخت است.

وام‌های یارانه‌ای به عنوان یکی از تسهیلات حمایتی جدید برای کاهش فشارهای مالی خانواده‌ها معرفی شده‌اند. این وام‌ها با نرخ سود ۴ درصد طراحی شده‌اند و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه “VE.CBI.IR” اقدام به ثبت‌نام کنند. پس از تکمیل فرم‌های مورد نیاز، یک کد پیگیری به متقاضیان ارائه خواهد شد.

شرایط دریافت وام یارانه بگیران بدون ضامن

بانک مرکزی اعلام کرده است که شرایط دریافت این وام‌ها بسیار ساده است. سرپرستان خانوار که یارانه‌بگیر هستند، می‌توانند با ثبت اطلاعات خود در سامانه مذکور برای دریافت وام اقدام کنند. این وام‌ها نیازی به ارائه ضامن ندارند و پرداخت اقساط آن به‌صورت ماهانه از محل یارانه انجام می‌شود.

برای ثبت‌نام در وام یارانه‌ای، مراحل زیر باید انجام شود:

مراجعه به سامانه “VE.CBI.IR”.

تکمیل فرم‌های ثبت‌نام.

دریافت کد پیگیری.

انتظار برای تأیید نهایی و واریز مبلغ وام.

جزئیات وام ۵ میلیون تومانی

طبق اعلام منابع رسمی، این وام با پشتوانه حساب‌های یارانه‌ای افراد صادر می‌شود و دارای شرایط زیر است:

حداکثر مبلغ وام: ۵ میلیون تومان

نوع قرارداد: مرابحه (وام خرید کالا و خدمات)

مدت زمان بازپرداخت: حداکثر ۵ سال (۶۰ ماه)

نرخ سود: ۱۸ درصد

نحوه بازپرداخت وام یارانه: یکی از ویژگی‌های این تسهیلات، بازپرداخت خودکار از محل یارانه‌های نقدی است. بدین ترتیب، مبلغ اقساط ماهانه به‌صورت مستقیم از یارانه نقدی واریزی دولت به حساب سرپرست خانوار کسر خواهد شد.

محدودیت‌های استفاده از وام: مبلغ وام تنها برای خرید کالا و خدمات قابل استفاده خواهد بود. امکان برداشت نقدی یا انتقال وجه این تسهیلات به حساب‌های دیگر وجود ندارد. این وام مختص تأمین هزینه‌های ضروری خانوار و افزایش توان خرید افراد کم‌درآمد طراحی شده است.

دولت با اجرای این طرح قصد دارد دسترسی آسان‌تر افراد به تسهیلات مالی کوچک را فراهم کند تا بتوانند نیازهای ضروری خود را بدون نیاز به ضمانت‌های پیچیده و روندهای زمان‌بر بانکی تأمین کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: