فوری/دستور جدید مدیر عامل به نفع حقوق بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی | ابلاغ بخشنامه جدید تامین اجتماعی دل بازنشستگان را شاد کرد

مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، شیوه‌نامه جدید انتصابات را با هدف استقرار نظام شایسته‌سالاری، بهبود کیفیت مدیریت و ارتقای بهره‌وری در این سازمان ابلاغ کرد.

کدخبر : 27904
سایت سرگرمی روز :

 این شیوه‌نامه، ضمن تکمیل و به‌روزرسانی ضوابط پیشین، فرآیند انتخاب و انتصاب مدیران را شفاف‌تر و مبتنی بر معیارهای حرفه‌ای و مدیریتی   تنظیم می‌کند.

بر اساس این گزارش این شیوه‌نامه با تأکید بر اصول شایسته‌یابی، جانشین‌پروری، شایسته‌گزینی و شایسته‌گماری، یک ساختار منسجم برای مدیریت منابع انسانی سازمان ارائه می‌دهد که طی آن فرآیند انتصاب مدیران در چندین مرحله، شامل آزمون شایسته‌یابی، ارزیابی در کانون‌های تخصصی و تأیید نهایی توسط کمیته‌های انتصابات انجام خواهد شد.

همچنین، برای تضمین عدالت در ارتقاهای سازمانی، بانک اطلاعاتی جامعی از کارکنان واجد شرایط ایجاد خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، در این شیوه‌نامه بر لزوم توجه به توانمندی‌های مدیریتی، تجربه شغلی و عملکرد حرفه‌ای داوطلبان تأکید شده است. استقرار این نظام جدید، علاوه بر افزایش شفافیت، موجب کاهش هزینه‌های ناشی از آزمون و خطا در انتصابات و جلوگیری از تأثیر فشارهای محیطی بر فرآیند انتخاب مدیران خواهد شد.

همچنین بر اساس مفاد این شیوه‌نامه، کلیه انتصابات در سه سطح مرکزی، ستادی و استانی انجام می‌شود و برای هر سطح، کمیته‌های انتصابات ویژه‌ای با ترکیب مشخصی از مدیران ارشد سازمان تشکیل خواهد شد. علاوه بر این، توسعه کانون‌های ارزیابی در سطح استان‌ها به‌عنوان یکی از الزامات اجرای این شیوه‌نامه تعیین شده است.

بر اساس این گزارش این شیوه‌نامه در راستای اجرای طرح‌ «استعدادیابی و شناسایی و جذب نخبگان» به عنوان یکی از طرح‌های تحولی 20‌گانه سازمان تامین اجتماعی ابلاغ شده است که با اجرای آن، این سازمان فرصت‌های برابر برای تمامی کارکنان مستعد را فراهم کرده و مسیر پیشرفت شغلی را برای نیروهای توانمند تسهیل خواهد کرد. همچنین هدف اصلی این تغییرات، افزایش کارآمدی مدیریت و بهبود خدمات‌رسانی به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران است.

داریوش پناهی‌زاده، مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان بیمه تامین اجتماعی در مراسم تکریم و معارفه مدیریت درمان یزد، بر اولویت پیشگیری بر درمان و لزوم غربالگری بیماری‌های مزمن تأکید کرد و با اشاره به گسترش بیماری‌هایی مانند دیابت و سرطان‌های شایع در استان یزد، خواستار اقدامات جدی در این زمینه شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر داریوش پناهی‌زاده در این مراسم که با حضور مدیران و مقامات سازمانی و استانی برگزار شد، اظهار داشت: سلامت به عنوان چالش اصلی اکثریت کشورها مورد توجه است و ما باید به سمت پیشگیری حرکت کنیم، قبل از اینکه با بیماری‌های لاعلاج و هزینه‌های گزاف مواجه شویم.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی افزود: در چند دهه اخیر، با تقویت زیرساخت‌های بخش سلامت، به ویژه در حوزه آموزش و تربیت پزشک و کادر درمان، شاخص‌های نظام سلامت کشور از لحاظ دسترسی به خدمات سلامت، از منظر سازمان بهداشت جهانی، افتخارآمیز بوده است.

وی همچنین با اشاره به تحریم‌های ظالمانه و محدودیت‌های دسترسی به برخی تجهیزات پزشکی و دارویی، خاطرنشان کرد: علیرغم این چالش‌ها، با تلاش‌های وزارت بهداشت و سازمان تأمین اجتماعی، امکانات درمانی مناسبی در دسترس مردم قرار دارد.

پناهی‌زاده تصریح کرد: بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی با تمام توان تلاش می‌کند تا دسترسی مناسبی برای بیمه‌شدگان به خدمات درمانی با کیفیت در بخش سرپایی و بستری در مراکز درمانی ملکی و طرف قرارداد ایجاد کند.

گفتنی است در پایان این مراسم، با اهدای لوح از خدمات دکتر هاتفی، مدیر سابق درمان تأمین اجتماعی استان یزد تقدیر و حکم انتصاب دکتر مدرس‌ ثانوی به عنوان مدیر جدید درمان تأمین اجتماعی استان به وی اعطا شد.

مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی بر نقش کلیدی اجرای نظام ارجاع بیماران در تحقق عدالت درمانی تأکید کرد و با اشاره به اینکه ۵۳ درصد از جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند، اجرای این طرح را راهکاری مؤثر برای دسترسی عادلانه تمامی خدمت‌گیرندگان به خدمات درمانی دانست.

به گزارش روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر مهدی ناقوسی در مراسم تکریم و معارفه مدیر درمان استان خراسان شمالی، با  بیان اینکه اجرای این طرح، حتی در مناطقی که دسترسی به مراکز درمانی تخصصی و فوق‌تخصصی محدود است، امکان بهره‌مندی از این خدمات برای همه فراهم خواهد کرد،اظهار داشت:بیمه‌شدگان تحت پوشش این سازمان در ۴۰۰ بیمارستان و مرکز درمانی به‌صورت مستقیم و در ۵۱ هزار مرکز درمانی طرف قرارداد به‌صورت غیرمستقیم خدمات دریافت می‌کنند. وی افزود: مراکز طرف قرارداد شامل مراکز درمانی زیر نظر دانشگاه‌های علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی، بخش خصوصی و مراکز خیریه هستند.

مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی همچنین تصریح کرد: در شهرستان‌هایی که سازمان تأمین اجتماعی مرکز ملکی ندارد، خدمات مراکز طرف قرارداد به‌صورت رایگان به بیمه‌شدگان ارائه می‌شود.

وی بر اهمیت اجرای نظام ارجاع و طرح پزشک خانواده در ارتقای کیفیت خدمات درمانی تأکید کرد و گفت: اگر طرح پزشک خانواده در تمامی استان‌ها عملیاتی شود، بیماران نیازمند خدمات تخصصی به بیمارستان‌های مجهز ارجاع داده خواهند شد تا از تمامی امکانات درمانی بهره‌مند شوند.

دکتر ناقوسی با بیان اینکه همه بیمه‌شدگان حق درمان را به‌صورت برابر پرداخت می‌کنند، خاطرنشان کرد: ما موظفیم تلاش کنیم تا تمامی این افراد از خدمات مطلوب بهره‌مند شوند.

وی همچنین تأکید کرد: در شهرستان‌ها و مناطقی که بیمارستان‌های مجهز وجود ندارد، با اجرای طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده، بیماران به بیمارستان‌های مجهز معرفی خواهند شد.

مدیرکل درمان مستقیم سازمان تأمین اجتماعی بر تکریم بیماران تحت پوشش این سازمان تأکید کرد و گفت: تلاش می‌شود تا با تعامل با سایر مراکز درمانی، خدمات مناسبی به بیمه‌شدگان ارائه شود.

سرگرمی روز : وی همچنین از اجرای طرح‌های تحولی مانند اسناد الکترونیکی و اصلاح مدیریت حوزه درمان خبر داد و افزود: این طرح‌ها گام‌های مؤثری در بهبود خدمات درمانی هستند.

دکتر ناقوسی با اشاره به مطالبات دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از بخش درمان سازمان تأمین اجتماعی، اعلام کرد: «به‌زودی تمامی این مطالبات پرداخت و به‌روزرسانی خواهد شد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: