بازنشستگان تامین اجتماعی | بیمه تامین اجتماعی

فوری/خبر خوش مدیر عامل تامین اجتماعی برای بازنشستگان | آغاز واریزی جدید برای بازنشستگان تامین اجتماعی از شنبه

رئیس سازمان تأمین اجتماعی از مسدود شدن حدود 37 همت از سرمایه کارگران و بازنشستگان در بانک رفاه خبر داد.

کدخبر : 27944
سایت سرگرمی روز :

سالاری اعلام کرد که این مسدودی منجر به کسری منابع تأمین اجتماعی و تأخیر در پرداخت بدهی این سازمان به داروخانه‌ها، مراکز درمانی خصوصی و برخی تعهدات به بازنشستگان تامین اجتماعی شده است.

به گفته وی، سازمان برنامه و بودجه به استناد واگذار نشدن 67 درصد سهام بانک رفاه به بخش خصوصی، سود سهام انباشته تأمین اجتماعی در این بانک را که متعلق به کارگران است، مسدود کرده است.

سالاری افزود که این در حالی است که تأمین اجتماعی چند هفته پیش 20 درصد از سهام بانک رفاه را در فرابورس عرضه کرد، اما به دلیل نبود متقاضی، این فروش انجام نشد.

احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز اعلام کرده که بررسی این موضوع و رفع مشکل در دستور کار سران قوا قرار گرفته است.

وی همچنین اظهار داشت که حدود 25 همت از این مبلغ به دلیل همان مقررات امکان پرداخت به تأمین اجتماعی را ندارد، اما با موافقت بانک مرکزی، پرداخت این سود به بانک رفاه در جلسه هفته جاری سران سه قوه مطرح و موانع آن برطرف خواهد شد.

مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، شیوه‌نامه جدید انتصابات را با هدف استقرار نظام شایسته‌سالاری، بهبود کیفیت مدیریت و ارتقای بهره‌وری در این سازمان ابلاغ کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، این شیوه‌نامه، ضمن تکمیل و به‌روزرسانی ضوابط پیشین، فرآیند انتخاب و انتصاب مدیران را شفاف‌تر و مبتنی بر معیارهای حرفه‌ای و مدیریتی   تنظیم می‌کند.

بر اساس این گزارش این شیوه‌نامه با تأکید بر اصول شایسته‌یابی، جانشین‌پروری، شایسته‌گزینی و شایسته‌گماری، یک ساختار منسجم برای مدیریت منابع انسانی سازمان ارائه می‌دهد که طی آن فرآیند انتصاب مدیران در چندین مرحله، شامل آزمون شایسته‌یابی، ارزیابی در کانون‌های تخصصی و تأیید نهایی توسط کمیته‌های انتصابات انجام خواهد شد.

همچنین، برای تضمین عدالت در ارتقاهای سازمانی، بانک اطلاعاتی جامعی از کارکنان واجد شرایط ایجاد خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، در این شیوه‌نامه بر لزوم توجه به توانمندی‌های مدیریتی، تجربه شغلی و عملکرد حرفه‌ای داوطلبان تأکید شده است. استقرار این نظام جدید، علاوه بر افزایش شفافیت، موجب کاهش هزینه‌های ناشی از آزمون و خطا در انتصابات و جلوگیری از تأثیر فشارهای محیطی بر فرآیند انتخاب مدیران خواهد شد.

همچنین بر اساس مفاد این شیوه‌نامه، کلیه انتصابات در سه سطح مرکزی، ستادی و استانی انجام می‌شود و برای هر سطح، کمیته‌های انتصابات ویژه‌ای با ترکیب مشخصی از مدیران ارشد سازمان تشکیل خواهد شد. علاوه بر این، توسعه کانون‌های ارزیابی در سطح استان‌ها به‌عنوان یکی از الزامات اجرای این شیوه‌نامه تعیین شده است.

بر اساس این گزارش این شیوه‌نامه در راستای اجرای طرح‌ «استعدادیابی و شناسایی و جذب نخبگان» به عنوان یکی از طرح‌های تحولی 20‌گانه سازمان تامین اجتماعی ابلاغ شده است که با اجرای آن، این سازمان فرصت‌های برابر برای تمامی کارکنان مستعد را فراهم کرده و مسیر پیشرفت شغلی را برای نیروهای توانمند تسهیل خواهد کرد. همچنین هدف اصلی این تغییرات، افزایش کارآمدی مدیریت و بهبود خدمات‌رسانی به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران است.

آغاز ثبت‌نام بیمه طلایی بازنشستگان تامین اجتماعی در خوزستان؛ طرحی با شرایط ویژه برای پوشش خدمات درمانی تکمیلی که با فرانشیز ۳۰ درصد خدمات را پس از پر شدن سقف بیمه پایه و تکمیلی ارائه می‌دهد.

بیمه پایه تامین اجتماعی برای بازنشستگان فاقد کارایی است؛ اکثر خدمات اصلی درمانی را دربرنمی‌گیرد و قانون الزام تامین اجتماعی به‌طور کامل اجرایی نشده است. علاوه بر این، بیمه تکمیلی نیز تا کنون نتوانسته تمام نیازها را تأمین کند. به تازگی، بیمه طلایی به عنوان یک گزینه جدید مطرح شده است.

در خوزستان، ثبت نام برای بیمه طلایی بازنشستگان تامین اجتماعی آغاز شده که تا پایان ماه جاری ادامه دارد. به گفته آتیه‌سازان حافظ، استفاده از سقف تعهدات بیمه طلایی پس از کسر سهم بیمه پایه و بیمه تکمیلی اول، امکان‌پذیر است و فرانشیز تمام خدمات ۳۰ درصد می‌باشد.

علی خسروی، مدیرعامل آتیه‌سازان حافظ، اعلام کرد که بیمه اکمل می‌تواند تعهدات بیمه تکمیلی را تکمیل کند. به گفتۀ وی، پیش از این، خدمات ارائه شده کامل نبود و اکنون با بیمه اکمل، تا حدود زیادی مشکلات رفع شده‌اند.

درحال حاضر، این بیمه تنها در یک استان اجرا شده و بیم نگرانی‌هایی برای کارگران بازنشسته ایجاد کرده است. چراکه بیمه پایه تامین اجتماعی همچنان تقویت نشده و سطح پوشش تعهدات بیمه تکمیلی کم است. این نگرانی‌ها از احتمال «تحمیل هزینه‌های اضافی» بابت ثبت نام این بیمه حکایت دارد.

علی اکبر عیوضی، دبیر کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، اعلام کرد که بیمه طلایی در حد پیشنهاد است و امیدوار است که عملی نشود. او بیان کرد که ناتوانی سازمان در اجرای ماده ۵۴ قانون تامین اجتماعی باعث شده بازنشستگان به بیمه تکمیلی روی بیاورند.

عیوضی اظهار کرد که بیمه تکمیلی هزینه‌ای اضافه و غیرقانونی است و بیمه طلایی هم تحمیل این هزینه اضافه است. وی ادامه داد: برخی کانون‌ها با این استدلال به بیمه طلایی روی آوردند، اما این اعتراض کانون‌های اکثر استان‌ها به جز خوزستان را به همراه داشته است.

به اعتقاد این فعال صنفی، باید درمان رایگان به بیمه‌شدگان ارائه شود و هزینه‌های درمان برخی بیماری‌ها، همچون بیماری‌های خاص، معضلات زیادی برای بیماران ایجاد کرده است.

در پایان، این فعال صنفی تأکید کرد: بازنشستگان چیزی به جز اجرای قانون نمی‌خواهند، خدمات VIP نمی‌خواهند؛ فقط درمان ساده می‌خواهند و این خواسته نباید از آنان دریغ شود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: