طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی برای عید نوروز

این کیک نوعی از کیک باقلوا است که از ترکیب کیک شربتی و باقلوا درست می‌شود. اگر به دنبال یک دسر جذاب و خاص برای مهمانی‌ها و یا مناسبت‌های ویژه هستید، کیک باقلوا زعفرانی می‌تواند گزینه‌ای عالی و متفاوت باشد.

کدخبر : 28416
سایت سرگرمی روز :

برای آماده‌سازی این کیک ابتدا شربت زعفرانی را آماده کنید و پس از آن به سراغ آماده سازی گل‌های باقلوایی بروید. بعد از آماده‌سازی گل‌ها، مایه کیک را آماده کنید و در قالب بریزید.

سپس گل‌های باقلوایی را روی کیک چیده و آن را در فر قرار دهید. پس از پخت، شربت زعفرانی را روی کیک بریزید تا طعم کیک باقلوا زعفرانی کامل شود. در نهایت، کیک را با گل محمدی و پودر پسته تزیین و آماده سرو کنید.

رسپی این کیک متفاوت و خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید

مواد لازم مقدار مورد نیاز

کره و روغن مایع ۲/۳ پیمانه

نان یوفکا ۱۰-۱۲ عدد

مغزیجات ۱/۲ پیمانه

گل محمدی خشک (برای تزیین) به مقدار دلخواه

مرحله اول: شربت زعفرانی را آماده کنید

شکر و آب را در یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. این ترکیب باید حدود ۶-۷ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا غلیظ شود.

سپس محلول زعفران و جوهر لیمو را به آن اضافه و خوب مخلوط کنید. پس از این مرحله، حرارت را خاموش و شربت را کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله دوم: گل باقلوایی را آماده کنید

برای آماده سازی گل‌های باقلوایی، کره و روغن‌ مایع را با هم ترکیب کنید.

سپس نان یوفکا را روی سطح کار قرار دهید و با قلم‌مو از ترکیب کره و روغن روی آن بزنید.

مقداری مغز گردو خرد شده روی نان یوفکا بریزید. سپس یک سمت خمیر را به آرامی تا بزنید و جمع کنید تا شبیه به پلیسه شود.

سپس خمیر را رول کنید تا شبیه گل رز شود. برای داشتن گل‌های بزرگ‌تر، می‌توانید مقدار بیشتری خمیر دور گل‌ها رول کنید.

روی گل‌ها را تا زمانی که آماده پخت هستند بپوشانید تا خشک نشوند و به سراغ مرحله بعد روید.

مرحله سوم: فر و قالب کیک را آماده کنید

فر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید تا به خوبی گرم شود. کف قالب را با کمک براش و روغن کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی در قالب بگذارید.

مرحله چهارم: مایه کیک را آماده کنید

تخم‌مرغ‌های هم دمای محیط، شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی ۷-۸ دقیقه هم بزنید تا ترکیب شوند.

سپس ماست و روغن‌مایع را اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

در کاسه دیگری، آرد سفید، بیکینگ‌پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید. ترکیب مواد خشک را ۲-۳ بار از الک رد کنید.

مواد خشک را به تدریج به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مواد را به آرامی در قالب از پیش آماده شده بریزید و آن را چند بار به میز بکوبید تا مواد صاف شوند.

مرحله پنجم: گل‌های باقلوایی را روی کیک بچینید

گل‌های باقلوایی را به آرامی روی سطح کیک بچینید و تمام فضا را پر کنید.

سپس با قلم‌مو مقداری از ترکیب کره و روغن روی گل‌ها بزنید تا در زمان پخت خشک نشوند.

مرحله ششم: کیک را بپزید

قالب را در فر از پیش گرم شده در دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه قرار دهید.

بعد از این مدت، کیک را از فر خارج کنید و زمان دهید تا کیک کمی خنک شود.

مرحله هفتم: شربت را روی کیک بریزید

شربت زعفرانی سرد را به آرامی روی کیک نیمه‌داغ بریزید. کمی زمان بدهید تا شربت به آرامی جذب کیک شود و طعم دلپذیری به آن دهد.

مرحله هشتم: کیک را تزیین و سرو کنید

کیک را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود. سپس با گل محمدی خشک و پودر پسته آن را تزیین و سرو کنید.

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه کیک باقلوا زعفرانی

در ادامه به چند نکته طلایی برای بهتر شدن طعم و بافت کیک باقلوا زعفرانی اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

از زعفران تازه و باکیفیت استفاده کنید تا طعم و رنگ بهتری به کیک بدهد.

پس از پخت، کیک را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه در قالب بگذارید تا شربت به خوبی جذب کیک شود.

در صورت تمایل، می‌توانید کمی دارچین به مایه کیک اضافه کنید تا طعمی دلپذیرتر داشته باشد.

دقت کنید که کیک بیش از حد در فر نماند تا خشک نشود.

می‌توانید برای یک طعم جدید از عسل به جای شکر در شربت استفاده کنید.

می‌توانید از ترکیب مغز گردو و پسته برای پر کردن گل‌های باقلوایی استفاده کنید تا طعمی متنوع‌تر داشته باشید.

اگر خواستید شربت غلیظ‌تر شود، کمی بیشتر زمان بدهید تا به غلظت دلخواه برسد.

برای طعمی متفاوت، می‌توانید مقداری گلاب به شربت اضافه کنید.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: