این نشانهها میگویند رودهتان سالم نیست | درمان خانگی هر گونه بیماری روده در کمترین زمان
عدم سلامت روده شما بر فرایندهایی مانند ترشح هورمونهای خاص وسیستم ایمنی بدن نیز تاثیر میگذارد.
این نشانهها میگویند رودهتان سالم نیست
خیلی از مشکلات سلامت از جمله آکنه، واکنشهای آلرژیک و حتی افسردگی و اضطراب میتواند ناشی از عدم سلامت رودهها باشد.
عدم سلامت روده شما بر فرایندهایی مانند ترشح هورمونهای خاص وسیستم ایمنی بدن نیز تاثیر میگذارد.
شما ناچارید به دنبال بروز هر کدام از علائم زیر، به سلامت این عضو از بدن خود شک کرده و باپزشک تان در تماس باشید:
مشکلات خواب: اختلالات خواب میتواند نشانهای هشداردهنده از یک عدم تعادل در مواد شیمیایی ترشح شده توسط مغز برای خواب خوب باشد. همانطور که گفته شد، ۷۰ درصد سروتونین در رودهها ساخته میشود. هنگامی که سطوح سروتونین کاهش مییابد یا شرایط عادی ندارد، بی خوابی و اختلالات خواب از نشانههای شایع محسوب میشوند.
علاقه زیاد به شیرینی: عدم تعادل در باکتریها به واسطه مصرف منظم قند و شیرینیها میتواند اشتیاق بی انتها برای مصرف این نوع مواد غذایی را در پی داشته باشد. باکتریها با این ماده که آنها را تغذیه میکند، سازگار میشوند و هنگامی که سطوح آن کاهش مییابد، آنها سوخت مورد نیاز خود را از مغز دریافت میکنند. در نتیجه، اشتهای بیشتری برای مصرف خوراکیهای شیرین داشته و با گذشت زمان وزن اضافه خواهید کرد.
اضطراب و افسردگی: حدود ۷۰ درصد از سروتونین در بدن شما توسط رودهها تولید میشود. سروتونین انتقال دهنده عصبی احساس شادی است. مقادیر پایین این ماده شیمیایی سبب میشود احساس خستگی، افسردگی و اضطراب کنید.
سطوح بالای قند: دیابت مزمن ناشی از انباشت بیش از حد قند در خون شما است. اما علت دیگر آن میتواند عملکرد ضعیف روده باشد. باکتریهای مفید روده در صورت آسیب دیدن منجر به ایجاد اشکال در فرایندهای متابولیکی میشوند که شکر را به انرژی تبدیل میکنند.
مشکلات پوستی: شرایتی مانند آکنه و اگزما ممکن است با مشکلات روده مرتبط باشند به ویژه زمانی که در باکتریهای خوب روده تغییراتی ایجاد میشود. به عنوان مثال یک اختلال شناخته شده به نام سندرم روده تحریک پذیر باعث سخت شدن هضم ذرات خاصی از مواد غذایی و ایجاد التهاب بخصوص در پوست میشود.
مسائل گوارشی: التهاب شکم، تولید گاز و اسهال از علائم واضح تغییرات در باکتریهای خوب روده است. باکتریهای مفید روده مسئول حفظ سلامت دستگاه گوارش هستند، ضمن این کهسیستم ایمنی بدن را تقویت میکنند و حتی بر نحوه عملکرد مغز نیز تاثیر میگذارند.
تنفس بدبو: هالیتوزیس یا همان تنفس بد بو ناشی از عدم تعادل میکروبی در روده است. در شرایطی که این عدم تعادلها در معده آغاز میشوند، در بسیاری مواقع به بخشهای دیگر بدن، از جمله دهان نقل مکان میکنند. اگر دهانشویهها و روشهای درمانی خارجی دیگر موجب از بین رفتن بوی بد دهان نمیشوند، بروز مشکل در رودهها میتواند دلیل این شرایط باشد.
عدم تحمل غذایی: عدم تحمل غذایی، مانند عدم تحمل لاکتوز یا گلوتن، یک محصول جانبی ناشی از دشواری در گوارش کامل این مواد در رودهها است. در صورت ابتلا به سندرم روده نشت پذیر، این دشواری در تجزیه غذا یک واکنش التهابی را تحریک میکند، که نه تنها بر گوارش تاثیرگذار است، بلکه سیستم ایمنی بدن انسان را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
دمکرده پنیرک (Malva Parviflora) موجب رفع التهاب کلیه و مثانه شده و به تسکین ورم روده کمک میکند.
جوشانده برگهای پنیرک موجب پاکسازی پوست بدن از آکنه و جوشها میشود (۱۰۰ گرم برگ پنیرک را به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید و پس از صاف کردن روزانه چند بار سطح پوست را با جوشانده بشویید.)
ازضماد پنیرک برای کاهش تورم و درمان ناراحتیهای پوستی وهمچنین به عنوان دارویی ضد سم در محل نیش حشرات قرار دهید (ابتدا باید گلها و برگهای تازه گیاه را کوبید و سپس به شکل ضماد در آورد)
Malva Silvestris که در پزشکی سنتی ایران از دم کرده این گیاه به عنوان قاعده آور، ضد سرفه، ضدلک، ودر استعمال خارجی جهت جلوگیری از آبسه تومور توصیه نموده اند.
چای گل پنیرک یکی از دمنوش های گیاهی با خواص و فواید بسیار زیاد می باشد که شاید خیلی از ما آن را نشناخته ایم. این جوشانده دارای طرز تهیه ساده ای می باشد و مهمترین خاصیت آن را شاید می توان کمک به دفع سنگ کلیه افراد معرفی کرد که بسیاری از پزشکان آن را به اشخاصی که از این بیماری رنج می برند توصیه می کنند.
ما در این مقاله از کافی مافی قصد داریم پس از شناخت کلی چای گل پنیرک طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم و در پایان نیز خواص و عوارض احتمالی مصرف این جوشانده را برای شما بیان خواهیم کرد.
چای گل پنیرک چیست؟
پنیرک یک گیاه 10 تا 15 سانتی متری می باشد که گل آن به رنگ های صورتی و بنفش رشد می کند. پنیرک از جمله گیاهانی می باشد که به صورت خودرو در بسیاری از مناطق ایران مخصوصاً در شهرستان های جنوبی کشور از جمله خوزستان و اندیمشک به راحتی رشد می کند و در دشت ها قابل دسترسی می باشد.
چای گل پنیرک در شهرهای مختلف ایران با نام های گوناگونی شناخته می شود؛ پنیرک، تریندینگ، خورپرست، آفتابپرست، آفتابگردک، ختمی پنیرک، نان کلاغ و تولَه از جمله مهمترین این نام ها می باشد.
پنیرک یک گیاهی می باشد که از ساقه، برگ و گل آن می توان استفاده کرد. که بیشترین میزان کاربرد، از گل های بنفش این گیاه می باشد که به صورت خشک شده در عطاری ها برای تهیه چای و دمنوش به فروش می رسد.
از لحاظ طبعی باید گفت؛ پنیرک سرد و تر متمایل به معتدل است که اخلاط غلیظ را رقیق و اخلاط خیلی رقیق را معتدل میکند. از لحاظ مزه این نیز باید بگوییم که چای گل پنیرک از معدود دمنوش های گیاهی می باشد که طعم و مزه تلخی ندارد و به راحتی و بدون استفاده از شیرین کننده قابل مصرف می باشد.
3 روش تهیه دمنوش گل پنیرک در منزل
شما برای درست کردن دمنوش و یا همان چای گل پنیرک با کار سختی مواجه نیستید و به راحتی می توانید آن را در منزل درست کنید. تنها مواردی که لازم است رعایت کنید؛ نسبت های استفاده از مواد اولیه می باشد.
1. چای گل پنیرک ساده
این روش تهیه که بسیار رایج می باشد به این شکل می باشد که؛ یک قاشق غذا خوری گل پنیرک را در یک قوری ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه سانتی گراد روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد.
برای دم کشید بهتر از یک پارچه تمیز بر روی قوری استفاده کنید. اگر دماسنج ندارید برای سنجش دما می توانید به این شکل عمل کنید که پس از جوش آمد آب زیر آن را خاموش کنید و بعد از مدت 1 دقیقه از آن استفاده کنید. این همان آب 80 درجه است