پرداخت بیمه تامین اجتماعی

خبر مهم درباره پرداخت معوقات بیمه تامین اجتماعی | حقوق بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی بخوانند

عباس اکبری افزود: تنها بدهی سازمان تامین اجتماعی در استان هرمزگان مربوط به حوزه درمان در بخش داروخانه‌ها و مراکز درمانی غیردانشگاهی با رقمی افزون‌بر یکهزار و ۷۶۰ میلیارد ریال یعنی بیش از ۳۰ برابر بدهی سازمان در استان دارای مطالبات است.

کدخبر : 27899
سایت سرگرمی روز :

مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان گفت: حجم مطالبات تامین اجتماعی هرمزگان از کارفرمایان و کارگاه‌های بخش خصوصی و دولتی این استان به ۶۰ هزار میلیارد ریال رسیده است.

وی بیان کرد: شهرداری بندرعباس و پیمانکاران آن با رقمی افزون بر ۲ هزار میلیارد ریال بیشترین میزان بدهی به اداره‌کل تامین اجتماعی هرمزگان را دارند که با طلب این میزان بدهی، مشکل پرداخت بدهی سازمان به مراکز درمانی طرف قرارداد در استان رفع خواهد شد.شهرداری بندرعباس و پیمانکاران آن با رقمی افزون بر ۲ هزار میلیارد ریال بیشترین میزان بدهی به اداره‌کل تامین اجتماعی هرمزگان را دارند که با طلب این میزان بدهی، مشکل پرداخت بدهی سازمان به مراکز درمانی طرف قرارداد در استان رفع خواهد شد.

مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان اظهار کرد: در همین راستا مدیرعامل سازمان بیمه تامین اجتماعی با استاندار هرمزگان مکاتبه‌ کرده است که چنانچه کمک شود سازمان مطالبات خود را از کارگاه‌های بدهکار وصول نماید ۱۰۰ درصد وصولی جهت پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های استان هزینه شود.

اکبری ادامه داد: باتوجه به اینکه سازمان تامین اجتماعی برای ایفای تعهدات خود در قبال بیمه شدگان بازنشستگان و مستمری بگیران از هیچ‌گونه بودجه و منابع دولتی استفاده نمی‌کند و تامین منابع برای انجام تعهدات سازمان از محل دریافت حق بیمه‌ها است؛ بنابراین از کارفرمایان تقاضا داریم تا در پرداخت به‌موقع آن سازمان را در این زمینه مثل همیشه همراهی کنند.

وی ادامه داد: ناچار هستیم تا در راستای صیانت از این صندوق و احقاق حق بیمه شدگان، بازنشستگان و مستمری بگیران برای وصول مطالبات سازمان اقدامات اجرایی وفق ماده ۵۰ قانون تامین اجتماعی انجام دهیم؛ با این حال سازمان به‌منظور حمایت از تولید و نیروی کار با صبوری با کارفرمایان برخورد کرده و همواره با آنان همراه بوده است.

مدیرکل تامین اجتماعی هرمزگان اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی باید در بهمن ماه و اسفندماه سال‌جاری علاوه بر پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران نسبت به پرداخت عیدی این قشر نیز اقدام کند و علاوه بر آن پیگیری پرداخت تفاوت متناسب سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران را نیز در دستور کار دارد.

وی گفت: باید در نظر داشت که سازمان تامین اجتماعی در کنار پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران هزینه‌هایی را نیز در حوزه درمان در بخش تعهدات کوتاه مدت و بیمه بیکاری پرداخت می‌کند .

لک علی‌آبادی در پایان خواستار توجه به موضوع بیمه تکمیلی بازنشستگان شد و تاکید کرد: بازنشستگان ماهانه مبلغی را بابت حق بیمه تکمیلی پرداخت می‌کنند اما زمانی که قصد برخورداری از تسهیلات این بیمه را دارند گفته می‌شود که صندوق بازنشستگی سهم بیمه خود را پرداخت نکرده‌اند.

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از افزایش قیمت برخی داروها خواستار ورود دستگاه‌های نظارتی به موضوع دارو و بازار سیاه آن شد.

روح‌الله لک علی‌آبادی نماینده مردم درود در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ صحن مجلس در تذکری به وزیر بهداشت بهداشت و درمان گفت: افزایش سرسام آور قیمت برخی داروها با جان بیماران بازی می‌کند؛ افزایش قیمت معمول برخی داروهای داخلی به دلیل حمایت از کارخانه‌ها و داروسازان داخلی قابل قبول است اما اینکه در برخی داروها آنقدر کمبود داریم و  قیمت‌های سرسام‌آوری وجود دارد که بیمار نمی‌تواند دارو را تهیه کند و علاوه بر رنج بیماری، درماندگی را نیز به خانواده‌ها تحویل می‌کنیم قابل قبول نیست.

وی با طرح این پرسش که چرا عده‌ای با راه‌اندازی بازار سیاه دارو با جان مردم بازی می‌کنند؟ تاکید کرد: دستگاه‌های نظارتی دست دلالان را کوتاه کنند.

این نماینده مجلس همچنین در تذکر دیگری به وزیر امور قضات و دارایی خواستار رسیدگی به وضعیت تورم و جلوگیری از گرانی‌ها شد.

لک علی‌آبادی در پایان خواستار توجه به موضوع بیمه تکمیلی بازنشستگان شد و تاکید کرد: بازنشستگان (کشوری و تامین اجتماعی) ماهانه مبلغی را بابت حق بیمه تکمیلی پرداخت می‌کنند اما زمانی که قصد برخورداری از تسهیلات این بیمه را دارند گفته می‌شود که صندوق بازنشستگی سهم بیمه خود را پرداخت نکرده‌اند.

در این برنامه، مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، در استودیو بودند و شهرام کلانتری خاندانی رئیس انجمن داروسازان ایران، از استودیو خبر کرمان، شهرام غفاری معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی و حسین رنجبران معاون سازمان بیمه سلامت ایران، به صورت تلفنی در این برنامه حاضر بودند.

در ابتدای گفتگو، مجری برنامه از رئیس انجمن داروسازان ایران، خواست در خصوص تصمیم اتخاذ شده برای عدم همکاری با شرکت‌های پخش تأمین اجتماعی توضیحاتی دهد.

کلانتری، در ابتدا ضمن رد هرگونه قطع خدمت به مردم در داروخانه‌ها، گفت: اصلاً این طور نیست که داروخانه‌ها بخواهند خدمت به مردم را قطع کنند، آنچه اتفاق افتاده است، مطالبه حق و حقوق قانونی داروخانه‌های بخش خصوصی از بیمه تأمین اجتماعی است.

وی با اشاره به طلب داروخانه‌ها از سازمان تأمین اجتماعی، افزود: داروخانه‌ها حدود ۹ هزار میلیارد تومان طلب از تأمین اجتماعی دارند و حدود ۷ ماه است که دریافتی از تأمین اجتماعی نداشته‌اند.

کلانتری با اشاره به اظهارات مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در جلسه‌ای که با او داشته‌اند، گفت: در آن جلسه، آقای سالاری علناً گفتند که منابعی برای پرداخت مطالبات داروخانه‌ها ندادیم.

وی با طرح این سوال از شرکت‌های پخش تأمین اجتماعی که آیا حاضرند پول دارو را بعد از فروش از داروخانه‌ها بگیرند، افزود: شرکت‌های پخش تا چک خود را نگیرند، فاکتور دارو را صادر نمی‌کنند.

رئیس انجمن داروسازان ایران، موضوع گروکشی داروخانه‌ها را نادرست خواند و گفت: اصلاً این طور نیست که داروخانه‌ها بخواهند خدمت به مردم را متوقف کنند.

وی ادامه داد: بیش از ۶۰ شرکت پخش دارو داریم که فقط سه شرکت متعلق به تأمین اجتماعی است و اینگونه نیست که بخواهیم خرید دارو از شرکت‌های پخش را بایکوت کنیم.

 مجری از رئیس سازمان غذا و دارو خواست در ارتباط با مشکلات داروخانه‌ها و بیمه تأمین اجتماعی، توضیحاتی دهد.

پیرصالحی گفت: سازمان تأمین اجتماعی نباید پرداخت مطالبات داروخانه‌ها را به مسائل دیگر مشروط کند.

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی مسئولیت مستقیم در تأمین مالی بیمه‌شدگان دارد، اما نباید پرداخت مطالبات داروخانه‌ها را گرو بگیرد. وقتی داروخانه‌ها نتوانند داروهای ضروری را تأمین کنند، این موضوع مستقیماً بر سلامت بیماران تأثیر می‌گذارد و ما مجبور به ورود خواهیم بود.

پیرصالحی با تأکید بر اینکه بیمه‌ها نباید خدمات درمانی را به مخاطره بیاندازند، ادامه داد: نظام بیمه‌ای کشور باید تعهدات خود را عملی کند. اگر پرداخت‌ها انجام نشود و داروخانه‌ها نتوانند دارو را تأمین کنند، در نهایت این بیماران هستند که آسیب می‌بینند.

سرگرمی روز : رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در برخی موارد، کمبود دارو و قیمت بالای آن، مشکلات جدی ایجاد کرده است. به عنوان مثال، برخی بیماران نیازمند داروهایی هستند که هزینه آن‌ها ماهانه به ۶۰ میلیون تومان و سالانه به ۷۰۰ میلیون تومان می‌رسد. وقتی داروخانه‌ها با این هزینه‌های بالا مواجه می‌شوند و امکان تأمین دارو برای یک بیمار را ندارند، چالش‌های جدی پیش می‌آید.

پیرصالحی با تأکید بر ضرورت همکاری بیمه‌ها و نهادهای مسئول، گفت: سلامت مردم نباید تحت‌الشعاع مسائل مالی قرار گیرد.

وی با اشاره به نامه‌ای که به رئیس جمهور نوشته و درخواست نشست اضطراری داشته است، گفت: ما متأسفانه همیشه در زمینه دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی مشکل داشتیم نگران این هستیم تا در سال آینده اتفاقی بیافتد که دیگر نه دانشگاه‌ها، نه بخش خصوصی نتوانند ام آر آی ۸۰ میلیاردی بخرند، سی تی اسکن ۶۰ میلیاردی بخرند، چون پول ندارند اگر هم بخرند بیمه‌ها توان اینکه تعرفه را طوری پرداخت کنند که مقرون به صرفه باشد به شدت نگران این هستیم، چون شما می‌دانید پزشکی ایران در دنیا جزو سرآمدها است و اگر نتوانیم تجهیزات خودمان را با تجهیزات روز دنیا تطبیق بدهیم از علم عقب می‌افتیم و مجبور می‌شویم بیماران را برای درمان به کشورهای دیگر بفرستیم.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: