فوری/اطلاعیه مهم دولت درباره دریافت سود سهام عدالت | واریز سود سهام عدالت 2 میلیون تومانی+ لینک سایت
ارسال پیامک حاوی لینک های آلوده یا تماس با عناوین مختلف با افراد با بهانههای متفاوت، از جمله مهم ترین روش های کلاهبرداران سایبری است که سال هاست حساب هموطنان ما را خالی میکند، در حالیکه با دانستن چند نکته میتوان از وقوع این کلاهبرداریها جلوگیری کرد.
این روزها که دغدغه های زندگی روزمره، باعث شده بیشتر مردم تمام امور بانکی و مالی خود را بدون مراجعه به بانک ها و از طریق اپلیکیشن های مختلف در فضای مجازی انجام دهند، فرصت مضاعفی برای کلاهبرداران فضای مجازی ایجاد شده تا با فریب این کاربران، پولی به جیب بزنند. همچنین استفاده برخی کودکان، سالمندان و افراد کم سواد که اطلاعات کمی درباره فضای مجازی دارند و ممکن است فریب هر پیامی را بخورند، کار را برای این شیادان راحت تر کرده است.
این پلتفرم ها درست است که امکان دسترسی راحتی را برای انجام امور اداری و مالی فراهم کردهاند، اما قطعا استفاده از آنها، کاملا ایمن نیست و باید در این فضاها مراقب اطلاعات شخصی بود.
دو مورد از مهم ترین شگردهایی که سال هاست کلاهبرداران سایبری از آن استفاده می کنند ارسال پیامک با لینک آلوده یا تماس با افراد است.
شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که پیامکی حاوی لینک اینترنتی از یک سرشماره موبایل ناشناس برای شما ارسال شده باشد که در آن آمده است که برای «برقراری یارانه معیشتی»، «مشاهده ابلاغیه و اظهاریه» یا «دریافت سود سهام عدالت» روی لینک پیامک شده کلیک کنید.
این در حالیست که اگر افراد روی این لینک ها کلیک کنند، تلفن همراه آنها هک شده و ممکن است تمام حسابهای بانکی شهروندان، خالی شود.
علاوه بر این ممکن است با عناوین مختلف با شما تماس گرفته شود و با عناوینی چون «برنده شدن در قرعه کشی»، «دریافت وام فوری» یا «طرح های بیمه ای» از شما درخواست کنند که کد چهاررقمی ارسال شده برای تلفن همراهتان را به آنها بدهید.
با این روش نیز، اگر کد را در اختیار افراد قرار دهید؛ میتوانند با استفاده از آن کد، وارد همراه بانکهای افراد شده و با استفاده از اطلاعات بانکی، حساب های بانکی آنان را خالی کنند.
بنابر گفته مسئولان، کماکان پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث ادامه دار بوده و فرآیند این انتقال از مسیر بازار سرمایه رایگان است.
۱۵ آبان سال ۱۴۰۲ بود که از میراث سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث رونمایی شد پس از کش و قوسهای فراوان رونمایی شد.
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث که مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در خصوص انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث از سال گذشته امکان انتقال سهام فراهم شد؛ بر این اساس یکی از وراث میتواند مدارک لازم را به یکی از شعب بانکهای تجارت، ملی، ملت، پارسیان و کشاورزی یا کارگزاریهای منتخب برده و اقدامات لازم را انجام دهد.
این مقام مسئول میگوید: تاکید میشود افراد مدارک را تنها باید به شعب بانکهای مطرح شده و کارگزاریها منتخب ببرند در غیر اینصورت اگر از مسیرهای دیگر اقدام کنند قطعا دچار مشکل خواهند شد؛ مدارک لازم هم گواهی فوت، گواهی انحصار وراثت، شناسنامه و کارت ملی فرد متوفی و کپی شناسنامه و کارت ملی برابر با اصل شده تمام وراث است.
در ادامه هم پیش از این محمود حسنلو، معاون فناوری و توسعه نوآوری شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفته بود: افراد میتوانند به سامانه ddn یا سامانه دارا (https://dara.csdiran.ir/login) مراجعه کنند در این دو سامانه وضعیت پرونده متوفی را ملاحظه کنند اگر تعیین تکلیف صورت گرفته و تقسیم انجام شده باشد به تمام وراثی که سجامی باشند و شماره شبای معتبر اعلام کرده باشند با واریز سود سهام عدالت، سود برای آنها هم واریز خواهد شد.
انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث و واریز سود آن به ورثه که در هفتههای گذشته با حاشیههای مختلفی همراه شد و بسیاری از رسانهها با برداشت اشتباه از مصوبات شورای عالی بورس تیتر زدند واریز سود سهام عدالت متوفیان به وراث متوقف شد در همین راستا هم خبرنگار اقتصادی خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان به سراغ مهدی حاجیوند، دستیار رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در سهام عدالت رفت و او در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: اخیرا شورای عالی بورس جلسهای در خصوص بحث سهام عدالت داشته است در جریان هستید که بحث انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث مربوط میشود به افرادی که قبل از مردادماه سال ۹۹ فوت کردند و از آن تاریخ تاکنون افرادی که فوت کردند وراث آنها نمیتوانند اقدام به انحصار وراثت و انتقال سهام عدالت داشته باشند بحث شورای عالی بورس در این خصوص بود.
در ادامه این مقام مسئول گفت: در نهایت این استنباط که پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث متوقف شده است برداشت اشتباهی بود که برخی رسانهها داشتند؛ بنابر این کماکان پرداخت سود سهام عدالت متوفیان به وراث ادامه دار است.
او تاکید کرد: فرآیند انتقالی سهام عدالت متوفیان به وراث از مسیر بازار سرمایه متوقف نخواهد شد و این مسیر همچنان رایگان است.
پیش از این هم باغستانی مدیرعامل شرکت سپردهگذاری مرکزی با بیان اینکه فرایند ثبت نام در سامانه میراث به صورت کاملا رایگان انجام میشود، گفت: تمام وراث سهام عدالت برای دریافت سود، باید در سامانه سجام ثبت نام کنند.
در نهایت باید تاکید سهامداران اخبار سهام عدالت را تنها از طریق رسانههای رسمی دنبال کنند تا گرفتار سودجویان در این زمینه نشوند.