خبر خوش از ارائه خدمات رایگان جدید برای مددجویان | دریافت رفاهیات جدید و رایگان برای مددجویان در amlak.mrud.ir

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان گفت: سال گذشته ۱۲۶ هزار نفر از مددجویان زیرپوشش این نهاد در استان از پرداخت هزینه حامل‌های انرژی معاف شدند.

کدخبر : 30017
سایت سرگرمی روز :

 رضا طوسی  اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۱۴۵ هزار نفر از مددجویان برای دریافت معافیت حامل های انرژی برق و گاز و همچنین انشعاب و تخفیف آب به شرکتهای آب و فاضلاب، شرکت برق و شرکت گاز در سطح استان معرفی شدند.

وی با بیان اینکه از مجموع افراد معرفی شده، ۱۲۶ هزار نفر مشمول دریافت معافیت و تخفیف شدند، گفت: مبالغ انتفاع مددجویان از این معافیت‌های قانونی بیش از ۱۹۰ میلیارد ریال بوده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان یادآور شد: مددجویان برای بهره مندی از مزایای قانونی معافیت در صورت رعایت الگوی مصرف، باید در سامانه ثبت املاک و اسکان به آدرس amlak.mrud.ir ثبت نام کرده و هویت خود را احراز کنند تا مشمول این مزایا شوند.

در حال حاضر بیش از ۷۵ هزار خانواده نیازمند در استان کردستان تحت حمایت نهاد کمیته امداد امام خمینی(ره) هستند و از خدمات مختلف این نهاد بهره‌مند می شوند.

 مدیرکل کمیته امداد ایلام از پرداخت بیش از یک هزار و ۷۹۲ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی خبر داد و گفت که این تسهیلات سال گذشته برای توانمندسازی حدود هشت هزار و ۵۰۰ مددجوی زیرپوشش و پایداری اقتصادی طرح‌ها پرداخت شده است.

به گزارش ایرنا، «ناصر مرادی پویانی» روز چهارشنبه در نشست خبرنگاران با تشریح خدمات این نهاد در حوزه اشتغال و توانمندسازی مددجویان، اظهار کرد که کمیته امداد افزون بر پرداخت تسهیلات اشتغال، برنامه‌های گوناگونی از جمله بیمه طرح‌ها، آموزش حرفه‌ای، بازاریابی و فروش محصولات را در دستور کار قرار داده است تا زمینه پایداری اقتصادی طرح‌های مددجویان فراهم شود.

وی افزود که سال گذشته، تسهیلاتی به ارزش ۱۷۹۲ میلیارد تومان به ۸۴۵۵ نفر از مددجویان استان پرداخت شده و این کمک‌ها در راستای اجرای طرح‌های مختلفی نظیر دامداری، مشاغل خانگی و خرد بوده است.

مرادی پویانی با اشاره به اجرای طرح پنل‌های خورشیدی عنوان کرد تاکنون ۵۳۰ پروژه پنل خورشیدی در استان ایلام به اجرا درآمده که به تولید ماهانه حدود ۵۰۰ مگاوات برق منجر می‌شود.

وی ادامه داد این طرح افزون بر اشتغال‌زایی، تأثیر قابل توجهی در پایداری انرژی استان داشته است.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام همچنین از طرح‌های حمل‌ونقل و مشاغل خانگی سخن گفت و اظهار کرد که کمیته امداد با همکاری کارفرمایان و راهبران شغلی، دوره‌های تخصصی متعددی را با هدف آموزش و توانمندسازی مددجویان برگزار کرده است.

مرادی پویانی گفت که طرح «از پشم تا نخ و بافت» یکی از مهم‌ترین نمونه‌ها است که تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر را آموزش داده و برای زنان سرپرست خانوار درآمد ماهانه سه تا شش میلیون تومان ایجاد کرده است.

مرادی پویانی بیان کرد: کمیته امداد ضمانت وام‌های اشتغال زنان سرپرست خانوار را برعهده گرفته و برای کارفرمایانی که افراد زیر پوشش را استخدام کنند، ۲۳ درصد حق بیمه سهم کارفرما را پرداخت می‌کند.

وی تصریح کرد: این اقدام افزون بر کاهش هزینه‌های کارفرمایان، باعث افزایش اشتغال مددجویان شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با اشاره به تلاش‌های این نهاد در حوزه بازاریابی، گفت: برای فروش تولیدات مددجویان، بازارچه‌هایی در داخل استان و کشورهای همسایه، از جمله عراق راه‌اندازی شده است که محصولات مددجویان در آن ها عرضه و به فروش می‌رسد.

وی همچنین به همکاری کمیته امداد با شرکت‌های نظارتی نظیر شرکت توسعه‌گری پردیس، وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، اشاره کرد و گفت: این شرکت‌ها با بررسی روند اجرای طرح‌ها، از انحراف در تسهیلات جلوگیری کرده و تضمین می‌کنند که سرمایه، در مسیر اشتغال و تولید مورد استفاده قرار گیرد.

مرادی پویانی، اجرای اقدام های توانمندسازی و توسعه مشاغل را چشم‌انداز اصلی کمیته امداد استان ایلام دانست و گفت که با اجرای این برنامه‌ها، تلاش می‌کنیم معیشت مددجویان را بهبود بخشیده و زمینه رشد اقتصادی خانواده‌های زیر پوشش را فراهم کنیم.

مرادی پویانی با اشاره به حمایت‌های معیشتی کمیته امداد، اظهار کرد که در سال گذشته ۴۸۰ میلیارد تومان مستمری به حساب این خانوارها واریز شده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۵۰۰ خانوار جدید زیر پوشش قرار گرفته‌اند و پذیرش افراد واجد شرایط بدون هیچ محدودیتی ادامه دارد.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام درباره طرح‌های مسکن و عمرانی این نهاد گفت که سال گذشته ۴۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان ساخته یا خریداری شد.

وی افزود: همچنین ۳۵۳ پروژه عمرانی با اعتبار ۹۰ میلیارد تومان شامل گازکشی، تعمیرات، ایزوگام، دیوارکشی و ساخت سرویس‌های بهداشتی اجرا شده است. با این حال، هنوز ۲۳۴ خانوار روستایی به دلیل نداشتن زمین، خانه ندارند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: