بازنشستگان | حقوق بازنشستگان | همسان سازی حقوق بازنشستگان
دستور جدید وزیر کار به صندوق های بازنشستگی | خبر مهم وزیر از افزایش حقوق بازنشستگان+فیلم
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ممنوعیت عزل و نصب در شرکتهای تحت پوشش صندوق های بازنشستگی را خواستار شد.
احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نامهای به صندوقهای بازنشستگی خواستار توقف عزل و نصب در شرکتهای تحت پوشش این صندوقها شده است.
عزل و نصب جدید در صندوقهای بازنشستگی، ممنوع شد. احمد میدری، وزیر کار در بخشنامهای صندوقهای بازنشستگی را از انتصابات جدید، منع کرد.
موضوع این بخشنامه، پرهیز از هرگونه عزل و نصب رؤسا و مدیران عامل شرکتهای تابعه صندوقهای بازنشستگی تا تصویب دستورالعمل نحوه احراز صلاحیت مدیران عامل و اعضای هیئتمدیره است. در متن این نامه آمده که با عنایت به بند (ب) ماده (۲۸) قانون برنامه پنجساله هفتم مصوب ۱۴۰۳/۰۳/۰۱ در خصوص دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل و اعضای هیئتمدیره شرکتهای تابعه و وابسته صندوقهای بازنشستگی و بند (۳) اولین جلسه شورای معاونین وزارت متبوع، رؤسا و مدیران عامل سازمان صندوقها تا زمان تهیه و تصویب دستورالعمل فوقالذکر توسط هیئت وزیران از هر گونه عزل و نصب در شرکتهای زیر مجموعه خودداری کنند.
وزیر کار:تا چند هفته دیگر شیوه نامه دقیق قانون متناسب سازی مستمری بازنشستگان نهایی میشود
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از تلاش برای افزایش مستمری بازنشستگان حداقل بگیرخبر داد
احمد میدری با اعلام اینکه قانون متناسب سازی ۱۳۰ هزار میلیارد تومان منبع نیاز دارد گفت تا چند هفته دیگر شیوه نامه دقیق قانون متناسب سازی مستمری بازنشستگان نهایی میشود
میدری درباره اینکه همسان سازی کار احکامش کی زده میشود؟گفت:هدف همه این بوده که به همین حداقل بگیرها کمک بشود
طرح لایه دو فوریتی رفته که از قبل هم بوده که ما بتوانیم در واقع اینها مشمول اضافه بر آن همترازی پرداخت شود
خبرنگار:کی؟سال بعد، امسال، یک ماه دیگر دو ماه دیگر..؟
میدری:امسال پرداخت خواهد شد
خبرنگار: کی؟امسال ۶ ماه دیگر داریم..؟
میدری:ببینید شما این یک بخشی از آن که دست سازمان برنامه وبودجه است امیدواریم تا دو ماه پرداخت شود و هماهنگی بین دستگاه اینها جای خودش ان شالله پرداخت میشود تا دو ماه دیگر به ۳/۵ میلیون نفر وبه آن ۷۰۰ هزار نفر هم مشکلی نیست.
بازنشستگان از اظهارات وزیر کار جدید در مورد آیین نامه متناسبسازی انتقاد کردند.
«مروتی» بازنشسته کارگری از اظهارات احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارتباط با اجرای متناسبسازی و صدور احکام جدید بازنشستگان انتقاد کرد.
وی با بیان اینکه بیش از نیمی از بازنشستگان کشور مستمریبگیر سازمان تامین اجتماعی هستند که بلاتکلیفند و مشخص نیست سهمشان از همسانسازی چقدر است؛ تاکید کرد: به زودی و انشالله، پاسخ ما بازنشستگان نیست؛ با اینها کار ما راه نمیافتد؛ برنامه هفتم میگوید متناسبسازی باید از ابتدای امسال اجرا شود ولی در نیمه دوم سال هنوز احکام حقوقی جدید صادر نشده است.
به گفته وی، وضعیت بازنشستگان کارگری از همه وخیمتر و نگرانکنندهتر است چرا که قرار نیست برنامه و بودجه، اعتبار خاص برای متناسبسازی این بازنشستگان پرداخت کند و مسئولان نیز فقط به گفتنِ «انشالله به زودی انجام میشود» اکتفا کرده و بازنشستگان را از سر خود باز میکنند.
حسن موسیوند (عضو هیئت مدیره کانون کارگران بازنشسته خرمآباد) با اشاره به شکایتِ بازنشستگان از تسهیلاتِ ناچیز و سهمیههای بسیار معدود میگوید: سهمیه وام بسیار کم است. مثلا در خرمآباد که حداقل ۲۰هزار بازنشسته وجود دارد، سهمیه شش ماه اول سال نزدیک به ۴۰۰ نفر بود که این سهمیه بسیار ناچیز است. ما در کانون شرمنده بازنشستگان هستیم.
وی گفت: در حالیکه عدهی کمی به راحتی از تسهیلاتِ میلیاردی استفاده میکنند، بازنشستگان حتی برای نیازهای ضروری و حیاتیِ زندگیِ خود هم نمیتوانند وام دریافت کنند. بازنشستگانی داریم که در خانواده بیمار سرطانی دارند و به وام نیاز حیاتی دارند، همچنین بازنشستگانی مراجعه میکنند که برای خرید جهیزیه فرزند و یا پول پیش خانه وام میخواهند اما ما شرمنده آنها هستیم.
موسیوند بیان کرد: بازنشستگان شرایط بدی دارند و وامی که به آنها پرداخت میکنند، مبلغ چشمگیری نیست. اما همین وامِ ناچیز هم شرایطی دارد و در نهایت هم با قرعهکشی به بازنشستگان داده میشود. این در حالی است که ما میبینیم، تسهیلاتِ کلان را بدون هیچ گونه قوانینِ سختگیرانه به عدهای پرداخت میکنند، اما بازنشستهای که ۳۰.۳۵ سال در سختترین شرایط کار کرده و حق بیمه داده، نمیتواند از اندوختهی این ۳۰واندی سالِ خود استفاده کند.
عضو هیئت مدیره کانون کارگران بازنشسته خرمآباد گفت: خبری که چند روز پیش از پرداختِ تسهیلاتِ میلیاردی در رسانهها منتشر شد، احتمالا بخشی از آن چیزی است که در واقعیت اتفاق میافتد. از این دست بذل و بخششها در جاهای دیگر هم اتفاق میافتد و دارایی مملکت در نبودِ نظارت و قوانینِ سفت و سخت، صرف یک عدهی خاص میشود و آنکس که واقعا نیازمندِ دریافتِ چنین تسهیلاتی است از آن بیبهره میماند.
موسیوند گفت: از آقای پزشکیان که شعار عدالتخواهی سر دادند، میخواهیم بساط این تبعیضها را جمع کنند. اموال این کشور باید عادلانه تقسیم شود، البته ما تا رسیدن به این آرمانشهر فاصله داریم اما امروز مناسبات بسیار ناعادلانه هستند. آنها که بیشتر نفوذ و ثروت دارند، بیشتر هم تسهیلات و کمک میگیرند و آنها هم که هیچ نفوذ و ثروتی ندارد و در فقر به سر میبرند، از گرفتنِ هر گونه تسهیلات و کمکی محروم هستند. باید عکس این اتفاق بیفتد تا بتوانیم ادعای عدالت داشته باشیم.
این فعال کارگری گفت: عدهای برای خود قوانین مینویسند و در سایهی آن قوانین از منفعتهای بیکران بهره میبرند، اما عدهای دیگر حتی نمیتوانند از قوانینی که به نفعشان نوشته شده، بهره ببرند.
موسیوند بیان کرد: سازمان تأمین اجتماعی از نبودِ بودجه کافی میگوید و از اینکه نمیتواند بیش از این تسهیلات را افزایش دهد و به عدهای بیشتر وام تخصیص دهد. اگر قوانین به درستی رعایت میشد و دولت تعهداتِ خود را به این سازمان پرداخت میکرد، الان چنین مشکلاتی با این شدت نداشتیم. اموال کشور باید به درستی و عدلانه توزیع شود تا ابعادِ توزیعِ عادلانهی ثروت را بتوانیم در زندگیِ مردم ببینیم.
وی بیان کرد: ما سالهاست بابتِ این فسادها سرخورده شدهایم. معتقدیم بخشی از این ناکارآمدی بابتِ این فسادها و رانتخواریهاست و انتظار داریم این فساد با سازکارِ درست برچیده شود و اموال کشور آنجا که باید خرج شود.
سلام
فقط وقت خریدن است و بس سال تموم شد ۴۰. ۳۰. ۳۰. باید اجرا میشد فعلا ۴۰ رفت پی کارش مونده ۳۰. ۳۰.