واگذاری دور جدید زمین رایگان به این خانوارها | ثبت‌نام جدید دریافت رمین رایگان دولتی طرح جوانی جمعیت

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان گفت: ۶۱ هزار و ۳۰۰ خوزستانی متقاضی دریافت زمین در طرح قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هستند.

کدخبر : 23486
سایت سرگرمی روز :

امیرحسین جعفرزاده در خصوص طرح جوانی جمعیت، اظهار کرد: مطابق با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، به خانواده‌هایی که فرزند سوم به بعدشان، پس از ۲۴ مهرماه ۱۴۰۰ (تاریخ تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) متولد شده باشد و همچنین خانواده‌های دارای چهار فرزند زیر ۲۰ سال در صورت واجد شرایط بودن، زمین تعلق می‌گیرد.

وی افزود: تاکنون ۶۱ هزار و ۳۰۰ نفر در استان، متقاضی دریافت زمین در طرح جوانی جمعیت هستند که این میزان، ۱۲ درصد آمار کل متقاضیان کشور است.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با بیان اینکه ۴۲ درصد متقاضیان طرح جوانی جمعیت در استان، شامل قانون چهار فرزندی هستند، عنوان کرد: تاکنون سه هزار و ۶۰۰ قطعه زمین به متقاضیان تحویل داده شده است و برای مابقی افراد طبق اولویت‌بندی، زمین در نظر خواهیم گرفت.

جعفرزاده گفت: بخش زیادی از روستاییان به دلیل فرزندآوری در شهرها، خواهان دریافت زمین در همان شهرها هستند که این موضوع در توان ما نیست، چرا که برای این تعداد ثبت‌نام کننده نیاز به سه هزار هکتار زمین داریم که انجام آن کار سختی است.

وی با بیان اینکه استان خوزستان با جمعیت بیش از پنج میلیون نفر یکی از استان‌های پرجمعیت کشور به شمار می‌رود، بیان کرد: طرح نهضت ملی مسکن همچنان در دولت چهاردهم ادامه داشته و تلاش می‌کنیم فرایند ساخت با سرعت پیش برود. همچنین اجرای قانون جوانی جمعیت در استان باید تسهیل شود.

در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، زمین تخصیصی به متقاضیان واجد شرایط طرح جوانی جمعیت شهرستان صومعه سرا (تولم شهر) که پیش از این قرارداد واگذاری را دریافت کرده بودند، پس از اتمام آماده سازی به صورت رسمی به آنها تحویل داده شد.

محمدرضا فلاحتگر مدیرکل راه و شهرسازی استان گیلان گفت: در راستای اجرای ماده ۳ و ۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، زمین تخصیصی به متقاضیان واجد شرایط طرح جوانی جمعیت شهرستان صومعه سرا (تولم شهر) که پیش از این قرارداد واگذاری را دریافت کرده بودند، پس از اتمام آماده سازی به صورت رسمی به آنها تحویل شد.

وی افزود: اراضی متقاضیان واجد شرایط جوانی جمعیت سایر شهرهای استان که پیش از این قرارداد واگذاری را دریافت کرده بودند، پس از آماده سازی به تدریج تحویل خواهد شد.

فلاحتگر تصریح کرد: پس از عملیات آماده سازی و تحویل قطعات، مالکین می توانند نسبت به اخذ پروانه و دریافت تسهیلات ساخت اقدام کنند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: با تصویب طرح جامع همدان، مردم می‌توانند صاحب زمین رایگان در نهضت ملی مسکن شوند.

 عباس صوفی افزود: پیگیر اصلاح و تصویب طرح جامع همدان هستیم تا بتوانیم مشکل تامین زمین برای ساخت مسکن به ویژه نهضت ملی مسکن را در استان رفع کنیم.

او همچنین گفت: در کنار تامین زمین برای مسکن به دنبال زمین‌های مناسب برای اجرای طرح‌های اقتصادی، از جمله منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد فامنین در استان همدان هستیم.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: کد گمرکی منطقه ویژه جهان آباد به زودی صادر می‌شود و شرکت پتروشیمی ابن سینا در این منطقه ویژه با دو هزار نفر اشتغالزایی فعالیت می‌کند.

عباص صوفی با اشاره به اینکه توقف پرواز‌ها از فرودگاه همدان موقتی و به علت نداشتن زیرساخت‌های مناسب به ویژه زیرساخت‌های زمستانی بود، گفت: با همکاری استانداری همدان در تلاش برای آغاز فصل جدید پرواز‌ها هستیم.

او همچنین جاده راه آهن را در شأن مردم همدان ندانست و افزود: ایستگاه راه آهن و جاده دسترسی به آنجا تا یک ماه آینده اصلاح و افتتاح خواهد شد.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در نشست تخصصی فصلی منطقه‌ای پایش عملکرد ادارات کل راه و شهرسازی به میزبانی استان گلستان از واگذاری زمین به ۸۹۰ خانواده ایثارگر در استان گلستان خبر داد.

ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در نشست تخصصی فصلی منطقه‌ای پایش عملکرد ادارات کل راه و شهرسازی به میزبانی استان گلستان از واگذاری زمین به ۸۹۰ خانواده ایثارگر در استان گلستان خبر داد.

مالکی در این نشست، تامین مسکن ایثارگران را یکی از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی برشمرد و گفت: تامین مسکن ایثارگران یکی از مواردی است که در قانون به آن اشاره شده و اجرای این قانون باید با جدیت در استان‌ها پیگیری شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اولویت تامین مسکن برای محرومان و دهک‌های پایین جامعه در وزارت راه و شهرسازی، افزود: برای پیگیری این مسئله، ستادی در وزارت راه و شهرسازی شکل گرفته که مسکن دهک‌های پایین و محرومان را پیگیری می‌کند.

وی اضافه کرد: در قانون هفتم پیشرفت به دولت اختیاراتی داده شده تا گام‌های موثری در تامین مسکن محرومان برداشته ‌شود.

مالکی در بخش دیگری از صحبت‌هایش هدف از نشست‌های تخصصی فصلی منطقه‌ای را پایش برنامه‌ اجرایی استان‌ها و همفکری برای اهداف بزرگ ملی برشمرد و تاکید کرد: امروز بخش مسکن در کشور در برهه حساس و مهمی قرار دارد و مسکن برای بسیاری از خانواده ها به یک دغدغه تبدیل شده است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه رونق مسکن در کشور، اشتغال و توسعه اقتصادی را در پی دارد، اظهار داشت: سهم مسکن در تولید ناخالص ملی بسیار چشمگیر است.

مالکی تامین زمین را یکی از وظایف اصلی سازمان ملی زمین و مسکن خواند و تصریح کرد: زمین تامین شده باید آماده‌سازی شود. بعلاوه پیش‌بینی و اجرای خدمات زیربنایی، مراحل طراحی تا ساخت و اجرای خدمات روبنایی هرکدام موضوعات و پیچیدگی‌های خود را دارد.

وی تورم و تامین منابع مالی را دو مانع اصلی در پیشرفت پروژه‌ها در استان‌ها برشمرد و ادامه داد: علاوه بر این، مکان‌یابی اراضی هم کار بسیار سخت و پیچیده‌ای است و تامین زمین در استان‌هایی مثل گلستان به سادگی اتفاق نمی‌افتد زیرا بسیاری از زمین‌ها در این استان زمین‌های درجه ۱ و ۲ کشاورزی هستند که اختصاص آن به مسکن در قانون ممنوع است.

مالکی در پایان گفت: در نشست‌های فصلی منطقه‌ای تامین زمین و مباحث درآمدی باید مورد توجه قرار گیرد و استان‌ها باید تجربیات موفق خود را به اشتراک بگذارند.

 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: