کاهش سریع و خانگی کلسترول خون با این غلات
برخی غلات هستند که مصرف آن ها مانع از ابتلا به بیماری های قلبی می شود.
از نمونه غلات غنی شده میتوان برنج قهوهای، گندم سبوسدار، جو دوسر، بلغور جو و کینوا را نام برد.
این غلات در مقایسه با غلات تصفیهشده فیبر بیشتری دارند که این موضوع میتواند سطح کلسترول بد را کاهش داده و احتمال ابتلا به بیماری قلبی را کم کند.
گندم کامل
گندم کامل یک غلات محبوب و فوق العاده همه کاره است.این یک عنصر کلیدی در محصولات پخته شده، پاستا، رشته فرنگی، کوسکوس، بلغور و بلغور است.اگرچه گندم بسیار محبوب است، اما به دلیل محتوای گلوتن آن نیز بسیار بحث برانگیز است. گلوتن پروتئینی است که می تواند پاسخ ایمنی مضر را در افراد خاصی ایجاد کند.با این حال، اگر به اکثر افرادی تعلق دارید که می توانند گلوتن را تحمل کنند، گندم کامل یک مکمل عالی برای رژیم غذایی شما است، زیرا منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر غذایی است.
مراقب باشید که فقط غذاهایی را با برچسب "گندم کامل" انتخاب کنید نه فقط "گندم".
گندم کامل شامل غلات کامل، از جمله پوسته فیبری، سبوس و آندوسپرم است. برعکس، گندم معمولی از پوسته و سبوس که مملو از مواد مغذی است، جدا می شود.
بلغور گندم
گندم بلغور که معمولاً به عنوان گندم ترک خورده شناخته می شود، در غذاهای خاورمیانه محبوب است.این غلات کامل اغلب به سوپ، سبزیجات پر شده و سالادهایی مانند تبوله اضافه می شود. شبیه برنج تهیه می شود، اما بافت آن بیشتر شبیه کوسکوس است.بلغور چربی کمی دارد و سرشار از مواد معدنی مانند منیزیم، منگنز و آهن است. همچنین منبع عالی فیبر است که 8.2 گرم یا 33 درصد از DV را در هر فنجان پخته شده (182 گرم) فراهم می کند.تحقیقات مصرف بیشتر بلغور و سایر غلات کامل را با التهاب کمتر و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان هایی مانند سرطان روده بزرگ مرتبط دانسته است.با این حال، بلغور گندم حاوی گلوتن است که آن را برای رژیم غذایی بدون گلوتن نامناسب می کند.
برنج قهوه ای
برنج قهوه ای به طور گسترده ای به عنوان جایگزین سالم تری برای برنج سفید شناخته شده است.این به این دلیل است که یک غلات کامل است، به این معنی که حاوی کل غلات از جمله سبوس، جوانه و آندوسپرم است. در همین حال، برنج سفید هم سبوس و هم جوانه آن را از بین می برد.از آنجایی که سبوس و جوانه آن غنی از مواد مغذی هستند، برنج قهوه ای حاوی فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان بیشتری است، 100 گرم برنج قهوه ای پخته شده حاوی 1.8 گرم فیبر است، در حالی که 3.5 اونس برنج سفید تنها 0.6 گرم فیبر دارد.برنج قهوه ای همچنین به طور طبیعی بدون گلوتن است، و آن را به یک گزینه کربوهیدرات عالی برای یک رژیم غذایی بدون گلوتن تبدیل می کند.تحقیقات چندین ترکیب موجود در این دانه را با برخی از مزایای سلامتی چشمگیر مرتبط دانسته است.به عنوان مثال، برنج قهوه ای حاوی لیگنان است که آنتی اکسیدان هایی هستند که با کاهش فشار خون، التهاب و کلسترول LDL "بد" خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند.