با پودر این دانه معدتو صفر کیلومتر کن | جلا دهنده معده با این دانه خوشمزه و پرطرفدار
با پودر این دانه معده شما 100 ساله می شود.
سنجد یک ماده غذایی مفید برای دستگاه گوارش است.
سنجد یک ماده غذایی مفید برای دستگاه گوارش است. پودر سنجد یا سویق، معده را تقویت و مکانیسم صفرا را مهار میکند و از این طریق موجب جلوگیری از تهوع و استفراغ میشود.
سنجد سموم معده و روده را رفع میکند. سنجد حاوی کارتینوئیدها و پلیفنولها است که این مواد برای درمان زخم معده مفید و موثر هستند.
پودر سنجد حاوی فیبر بالایی است و گرسنگی را کاهش میدهد و برای افرادی که مشکلات گوارشی دارند مفید است.
خواص سنجد برای زیبایی:
یکی از مهمترین خواص سنجد، تاثیری است که بر زیبایی فرد می گذارد و علم به این موضوع باعث شده است که از شرکت های تولید کننده لوازم آرایشی و بهداشتی پوست و مو به استفاده از این ماده روی بیاورند. در ادامه به بخشی از این موارد اشاره میکنیم.
سنجد با داشتن مقادیر زیادی ویتامین C و آنتی اکسیدان، سنتز کلاژن در بدن را تحریک میکند که این موضوع باعث جلوگیری از ایجاد چین و چروک در پوست میشود.
استفاده از جوشانده برگ این گیاه سنجد در ترکیب با روغن زیتون، باعث تحریک رشد مو، جلوگیری از ریزش مو و توقف خارش کف سر میشود.
از فواید سنجد، میتوان به ویتامین های موجود در آن اشاره کرد که باعث جوانی و براق شدن پوست میشوند.
از گل درخت سنجد نیز برای رشد مو استفاده میشود. به این صورت که روغن گرفته شده از گل این گیاه را به کف سر مالش میدهند و این کار سرعت افزایش مو را بیشتر میکند.
اگر تا به حال از یکی از محصولات مراقبت از پوست و مو با عصاره سنجد استفاده نکرده اید، امتحان کردن آن را به شما پیشنهاد میکنیم چرا که خواص سنجد، در عصاره ی آن نیز وجود دارد.
خواص سنجد برای سیستم گوارش:
یکی از مهمترین استفاده های این میوه برای درمان سیستم گوارشی است. این ماده مقوی به دلیل ویژگی ای که دارد از اسهال جلوگیری میکند و همچنین نفخ را از بین میبرد. یکی دیگر از فواید سنجد، ویژگی ضد التهاب بودن آن در نواحی روده و معده میباشد.
البته باید توجه داشت که علی رغم این خواص، مصرف بیش از حد آن ممکن است باعث ایجاد یبوست، عفونت در روده یا حتی مشکلات سیستم گوارش و هاضمه شود. جوشانده برگ سنجد علاوه بر میوه آن ویژگی های زیادی دارد که برای درمان بیرون روی خردسالان پیشنهاد می شود.
افرادی که غلبه صفرا دارند، معمولا صبح ها احساس تهوع زیادی دارند و همین موضوع باعث ناراحتی آنها میشود. در اینجا نیز یکی دیگر از خواص سنجد، به این افراد کمک می کند تا معده آنها بهبود گردد و در نتیجه صفرا از بین برود.
خواص سنجد در استحکام غضروف و استخوانها و جلوگیری از درد مفاصل:
سنجد، دارای خواص دارویی با داشتن کلسیم و ویتامین های کا و ث ماده ای بسیار مفید برای مشکلات استخوان مانند درد، نرمی استخوان و پوک شدن استخوان آن می باشد. همچنین برای داشتن غضروفهایی سالم نیز از خاصیت سنجد، استفاده میشود.
باید توجه داشته باشید که برای این مشکلات بهتر است سنجد را به همراه هسته آن کاملا پودر کرده و به همراه شیر و عسل به صورت ناشتا میل کنید. بعد از چند روز استفاده مداوم از این ماده غذایی بدون شک متوجه آثار مثبت آن بر درد مفاصل و زانوهای خود خواهید شد.
خواص سنجد برای بانوان باردار:
مصرف سنجد به دلیل قوی بودن و غنی بودن از ویتامینها و آنتی اکسیدانها در دوران بارداری بسیار توصیه میشود. در ادامه دلایل این توصیه را برای شما بر خواهیم شمرد:
خواص سنجد در ساخت استخوان: اولین و مهمترین دلیلی که بانوان باردار را مجاب به استفاده از سنجد در طول دوران بارداری میکند، سرشار بودن این ماده از Ca است. کلسیم به جلوگیری از پوکی استخوان در این بانوان کمک میکند و در موازات با آن به مراحل تشکیل استخوانهای جنین، سرعت و کیفیت بالاتری میبخشد.
تقویت سیستم ایمنی: همانطور که میدانید ویتامین C نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی و در نتیجه جلوگیری از مبتلا شدن به بیماریهایی مانند آنفلوانزا و سرما خوردگی دارد. این خاصیت سنجد، است که با داشتن مقادیر زیادی از این ویتامین، بدن مادران باردار را در مقابل این نوع بیماریها مقاومتر میکند.
کاهش فشار خون: یکی از معضلاتی که ممکن است برای بانوان باردار چالش ایجاد کند، فشار خون بالا در طی دوره حاملگی است. سنجد با داشتن فلاونوئیدها و آلکالوئیدها، از بالا رفتن فشار خون جلوگیری به عمل میآورد.
جلوگیری از بالا رفتن قند: دیابت بارداری نیز یکی از مسائلی است که بسیاری از بانوان باردار را درگیر میکند. با دانستن یکی دیگر از فواید سنجد، آن را به جای قند میتوان استفاده کرد تا حدودی از به وجود آمدن دیابت جلوگیری کرد.
خواص سنجد، همان طور که گفته شد به مادران باردار کمک کننده است چرا که در این دوران باید از مواد غذایی مفید استفاده کرد، سنجد به عنوان یکی از مهمترین مواد غذایی این دوران معرفی شده است. در عین حال مانند هر ماده غذایی دیگری، استفاده بیش از حد ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد.