توزیع بسته معیشتی 1 میلیون تومانی در مناطق کم برخوردار | دریافت بسته معیشتی جدید دولت با کد دستوری

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان البرز گفت: خیرین و داوطلبان خانه هلال گلستان با هدف حمایت از خانواده‌های کم‌برخوردار، ۸۰ بسته معیشتی تهیه و توزیع کردند.

کدخبر : 29538
سایت سرگرمی روز :

محمدباقر خلفی از توزیع بسته‌های معیشتی در بین خانواده‌های کم‌برخوردار منطقه گلستان کرج عنوان کرد: «این اقدام با همراهی خیرین و داوطلبان انجام شد تا بخشی از نیازهای معیشتی خانواده‌های محروم تأمین شود.»

وی با اشاره به محتوای این بسته‌ها افزود: «برنج، روغن، ماکارونی، قند، حبوبات و دیگر اقلام ضروری در این بسته‌ها قرار دارد که ارزش کلی آن‌ها به یک میلیارد ریال می‌رسد.»

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر البرز بر اهمیت نقش خیرین در اجرای این طرح تأکید کرد و گفت:«همکاری داوطلبانه و مشارکت مردم نقش مهمی در کاهش مشکلات معیشتی خانواده‌های نیازمند دارد و امیدواریم این اقدامات در آینده نیز ادامه یابد.»

خلفی با اشاره به اولویت‌بندی در توزیع این بسته‌ها بیان کرد:«شناسایی خانواده‌های کم‌برخوردار با همکاری قرارگاه اجتماعی استان انجام شده و توزیع اقلام براساس نیازسنجی دقیق صورت گرفته است.»

وی در پایان ضمن قدردانی از خیرین و داوطلبان اظهار امیدواری کرد که با استمرار چنین برنامه‌هایی، گام‌های موثری در راستای حمایت از اقشار کم‌برخوردار برداشته شود.»

جعفر صباغیان در سفر به استان خراسان‌ جنوبی در حاشیه مراسم افطاری با ایتام تحت حمایت این نهاد در بیرجند گفت: در ماه مبارک رمضان امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار بسته معیشتی به نیارمندان سراسر کشور اهدا شد.

وی افزود: این بسته‌ها شامل اقلام ضروری بوده و در مناطقی با دسترسی سخت‌تر که امکان پخت غذای گرم فراهم نبوده، توزیع شده است.

به گفته وی، همچنین با فعالیت ۸۵۰۰ آشپزخانه اطعام مهدوی، بیش از ۴۰ میلیون پرس غذای گرم و افطاری ساده برای جامعه تحت حمایت توزیع شد.

صباغیان تصریح کرد: در ماه رمضان امسال سه برنامه اصلی و راهبردی را دنبال کردیم که یکی جشن نیکوکاری بود و با توجه به مصادف شدن با سال نو، کمک‌های مردمی و خیران برای کمک به کودکان یتیم و محسنین جمع‌آوری و توزیع شد.

وی ادامه داد: برنامه بعدی اجرای طرح زندگی با آیه‌های قرآن بود که با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برای مددجویان کمیته امداد برنامه ویژه‌ای در خصوص آشنایی با مفاهیم قرآن و زندگی و سبک زندگی قرآنی را ترویج داد.

بنا براعلام پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته ‌امداد، وی با اشاره به اجرای طرح اطعام مهدوی از ابتدای ماه رمضان افزود: بر اساس سنت حسنه اطعام نیازمندان از ابتدای ماه مبارک رمضان، ادارات کمیته امداد در سراسر کشور به همت خیران و مراکز نیکوکاری اقدام به توزیع غذای گرم و افطاری ساده بین نیازمندان کردند.

در آستانه عید فطر هزار بسته معیشتی بین مددجویان کمیته امداد بستان آباد توزیع شد.

 مولایی رئیس کمیته امداد بستان آباد گفت:در قالب رزمایش کمک مومنانه به همت کمیته امداد و خیران این شهرستان هزار بسته معیشتی به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بین خانواده‌های تحت پوشش این کمیته توزیع شد.

قائم مقام کمیته امداد گفت: همزمان با اجرای طرح اطعام مهدوی در ماه رمضان، بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بسته معیشتی به نیازمندان تحت حمایت این نهاد اهدا شد.

جعفر صباغیان، در سفر به خراسان‌جنوبی با اشاره به توزیع بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در ماه رمضان گفت: این بسته‌ها شامل اقلام ضروری بوده که در مکان‌هایی که زمینه‌های دسترسی سخت‌تر و امکان پخت غذای گرم فراهم نبوده توزیع شد.

به گفته وی هم چنین با فعالیت ۸ هزار و ۵۰۰ آشپزخانه اطعام مهدوی توانستیم بیش از ۴۰ میلیون پرس غذای گرم و افطاری ساده به جامعه تحت حمایت اهدا کنیم.

قائم مقام کمیته امداد ادامه داد: این نهاد در ماه رمضان همه ساله برنامه‌های ویژه‌ای را در دستور کار دارد که امسال با توجه به تقارن ماه بهار قرآن با بهار طبیعت و سال نو در ابعاد مختلف، برنامه‌ها را با تقویت و رشد بیشتری نسبت به سال‌های گذشته دنبال کرد.

صباغیان تصریح کرد: در ماه رمضان امسال سه برنامه اصلی و راهبردی را دنبال کردیم که یکی جشن نیکوکاری بود و با توجه به مصادف شدن با سال نو کمک‌های مردمی و خیران برای کمک به کودکان یتیم و محسنین تحت حمایت جمع‌آوری و بین آن‌ها توزیع شد.

وی ادامه داد: برنامه بعدی اجرای طرح زندگی با آیه‌های قرآن بود که با هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برای مددجویان کمیته امداد برنامه ویژه‌ای در خصوص آشنایی با مفاهیم قرآن و زندگی و سبک زندگی قرآنی را ترویج داد.

وی با اشاره به اجرای طرح اطعام مهدوی از ابتدای ماه رمضان افزود: بر اساس سنت حسنه اطعام نیازمندان از ابتدای ماه مبارک رمضان، ادارات کمیته امداد در سراسر کشور به همت خیران و مراکز نیکوکاری اقدام به توزیع غذای گرم و افطاری ساده بین نیازمندان کرده‌اند.

به گفته وی برکت این برنامه‌ها این بود که همه منابع آن از طریق مردم خیرخواه و نیکوکاران مراکز نیکوکاری و مؤسسات خیریه و گروه‌های جهادی تأمین شد و کمیته امداد در حقیقت یک حلقه وصل و میانی بین خیران و نیازمندان قرار گرفت.

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر: