عمرا اگه میدونستی نباید لیموعمانی موجود در غذا رو خورد
از مصرف لیموعمانی موجود در غذا پرهیز کنید
متخصص طب سنتی با مضر دانستن مصرف لیموعمانیهایی که بهعنوان طعمدهنده طبیعی به غذاها افزوده میشود، گفت: لیموعمانی در زمان طبخ مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب میکند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمیشود.
حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیموعمانی تصریح کرد: لیموعمانی در واقع بهعنوان طعمدهنده طبیعی و مصلح به غذاها بهخصوص خورشها افزوده میشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب میکند.
وی افزود: لیموعمانی بیشترین موادی را که جذب میکند چربیها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیموعمانی داخل خورشها و برخی غذاها بهخصوص غذاهای چرب همانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروههایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیموعمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد.
سام دلیری درباره نحوه استفاده از این طعمدهنده یادآور شد: توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه بهصورت پودر استفاده نشود، چراکه در این صورت تأثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
اگر غذا چرب است لیمو داشته باشد یا نداشته باشد باز هم چرب است،ولیمو اصلا باعث جذب مواد مضر در غذا نمی شود ،این حرف شما نشان از بی اطلاعی شما از مواد غذایی می باشد ،
دوست عزیز لیمو برنامه ریزی میکنه چیو جذب کنه چیو نه؟
حقیقتش
ما از لیمو امانی اصلا خوشمان نمیاد چه برسه تو خورشتش
لیمو عمانی اگه مواد مضر جذب میکنه پس مواد مضر هم پس میده پس نتیجه میگیریم غذا سمیه 🤣
لیمو عمانی خیلی استفاده نمیشه تو خورشت ها بعدشم کی لیمو عمانی خورشت میخوره که حالا مضر باشه بانه
سلام
صحیح عبارت لیمو امّانی است نه عُمّانی و منظور از امّان هم پایتخت اردن هست که منطقه اردن و فلسطین و شبه جزیره سینا و لبنان و سوریه مهد مرکبات جهان هستند و این لیمو منتسب به پایتخت کشور اردن هست لذا در موارد مشابه این اشتباه را تصحیح کنید.